Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne tatlı yazıyorsun okuması eğlenceli oluyor candy cim benim de tahillara intolaransin var 8 ay hiç tüketmedim harika hissediyordum kendimi sonra Ramazan geldi ve toplumun baskıları ayy tatli da mı yemeyeceksin gibi tavırlardan sonra bozuldu ve bir daha o enerjiyi bulamadım kendimde çünkü devam ettirmek çok önemli küçük bir kaçamak bile herşeyi sifirliyor canım

Günaydın kızlar.Bugun sabah erken kalktım.Tam spora başladım 15dak sonra oğlum uyandı.Neyse artık gündüz uyursa devam ederim.
Ay o bölünmüşlük çok fena tam ısınmaya başlamışken terin üstünde soğuyor falan. Gün içinde yaparsın artık canım ben de gündüz uyuttuğum gibi sporda buluyorum kendimi

Ben size demedim mi candy bir girerse, pir girer diye

Candy bugun yok, yalnız kaldım diye dertleniyordu ekibin elif, ben de böyle demiştim

ay canım rakibim benim

valla canlarım işe başlayacağım diye vitesi 5e takıp temizlik yaptım dün bi ara kahve içerken girecektim telefonu da elime aldım baktım ki şarjı bitmiş o yüzden giremedim

ay canım rakibim benim

valla canlarım işe başlayacağım diye vitesi 5e takıp temizlik yaptım dün bi ara kahve içerken girecektim telefonu da elime aldım baktım ki şarjı bitmiş o yüzden giremedim
Oluyor bazen öyle ama sen bizi boş bırakma yine de

konuşmayı deli severim o yüzden yazma konusunda da ayarsızım çok yazıyorum ama çok şükür sıkmıyorsam iyi sevindim
oğlak burçları bi geveze oluyor tanıdığım kadarıyla ama gizli gevezelerden

evet gerçekten ben şu 6 günde anladım ki 8 ayda ne olur hayal bile edemiyorum karbonhidrat insanın enerjisini sömüren bir şey.. inşallah şu iştahım dizginlenir de daim olurum bu diyette ve çok şükür pek sıkıntım yok canım pek bir şey istemiyor ama sanki kuruyemişi fazla kaçırıyorum gibi geliyor bana menüye yazınca çok gibi de değil de bilemedim

Kuruyemisi ne kadar tüketiyorsun onunda yaz mesela benim 10 fındık hakkım var bu hafta boyle

evet kaptanım bu sefer daha zor olacak hatta ben kilo verme döneminde benimde sana yazdığım böyle satırlar vardı... Nasılsa başardım yine başarırım diye çok asılmıyorsun demiştim.... aynı duygularda şuan ben ama öyle olmuyor yerinde sayıyor insan bir an önce o moddan çıkmamız gerekiyor.... ama dediğin gibi işimiz bu sefer daha zor görünüyor

Hoşgeldin canım.
Hadi hayırlı olsun.
Ödemdir o canım.
Şimdi işle birlikte düzenin daha güzel oturur.
Bende iyiyim ortağım.
Kısır dışında çok cozutmadım ama bu hafta regl haftam. O korkutuyor beni.
İnşallah eksiler görürüm.

menülerin harika seni takipteyim

Değil mi ama Ayşegül.
Hiç sorma evde neler neler yapıyorum ama yiyemiyorum.
İnsan özeniyor.
Kaynananın tepkisini bize de yaz.
Çok merak ettim.
Benim diyete başlama serüvenim kayınvalidem in küçük kızıma annen gibi şişko mu olacaksın dediği gündü.
103 kg dım. Sonra 93 kg ma kadar düştüm. Karantinada 98 kg oldum.
Ve takıma geldim.
Şimdi daha da zayıflayıp ağzını kapatacağım kayınvalidem in.
Kayınvalidem köyü biri değildir.
Ama beni çok sinir etti o lafı.
Onlarda dış görünüş çok önemlidir.
Aptal olsun ama güzel olsun.Genel aile yapıları öğle. Kardeşleri falan da öğle.

Canım ne kadar güzel özetlemişsin.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Benim birşeye alerjim yok da ben çok yemek yiyiyorum.
Onu çözmem gerek.
Ve doymuyorum.
Artık porsiyonu küçültüyorum. Aç ta olsam kalkıyorum sofradan.
Bu arada menüm güzel.
Aç karnına kahve benim metabolizmayı harekete geçiriyor. Denesem belki sende de etki gösterir.

ay canım rakibim benim

candy_candy canım dün buralar yanıyordu.
Neyse artık buralardasın.
Hep beraber birinci oluruz

Ortağım ben de oğlak burcuyum.
Burçtdaş mışız.
İyi anlaşacsğız biz seninle.
Kesinlikle gizli geveze lafına katılıyorum.

Tamam hemen bakiyorum 1. Sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…