Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de labne üzerine reçel sürüp yerim ekmekle dolayısıyla cheesecake bayılırım
belki cheesecake bol meyve ile yiyebilirim
Allahım ikinci baklava vakası olmaz inşallah
Ooo vaaavv fıstık gibisin maşallah

Ben inanmamıştım, Gönül blöf yapıyordur, hayatta yemez bu durumda demiştim
teşekkür ederim canım zayıf olunca gerÇekten herşey güzel duruyor üstünde genç duruyorsun bu resimleri görünce daha bi gaza geldim
Beni hiç tanımamışsın Gönül'cüm şimdi yeniden tanıyacaksın
o eski haliindennn eser yok şimdiiii
Sözümde durup tartılmayacağım için ceza da veremeyeceksin haaaa naber
haydi bakalım inşallah
Senden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere
bende çok sevdim maşallah
Sen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum.
ay ne oldu acaba çatlarım kız anlatın hele
Evet aklım başıma geldi bu benim ikinci zayıflama vakam birinci de yaptığım hataları yapmayacağım inşallah
Bol bol yeseydin gönülcüm.
Hergün denk gelmiyor dermişim
pışıkk
ooo süper ama bugün menü olmaz ki böyle
sarmalar kısırlar
minik sarma derken yine bir matematik hesabı sarma sarmadır işte
yine güzel bir menü yulaf tok tutuyor dimi

Ee akşam yemeği nerde yemek yemeden nasıl durabileceksin
eve geldim fırsatım olmadı ki geç yemek ye istemedim şuan ölüyom açlıktan
Kıskanmayalım

Evet bayaaa hemde.. ben süt içemiyorum o yüzden yoğurtla yiyorum.. seviyorum da..

Merhaba.Araniza katilabilir miyim.Bdv de Aysegul arkadasimizin mesajini gordum.Masallah azmine hayran kaldim.Ben de karantinada kilo alanlardanim.Birkac yil once bu gruplara girip 1 2 ay kadar kaldigim olmustu.Yogun calistigim icin devam ettiremedim Ama guzel kilo vermistim.Tam bi gelsem yeniden diye birkac gundur dusunurken mesaji gordum.Eger araniza alirsaniz elimden geleni yaparim bana da motivasyon olur.Yas 33 boy 163 kilo an itibariyle 86.4

Hic kiskanmadim ki kiskanmadim kiiii catlayabilirim ama kız basın döner git ye biseyler

Evet bayaaa hemde.. ben süt içemiyorum o yüzden yoğurtla yiyorum.. seviyorum da..
Allahım H emde yoğurtla Sütle zor katlanıyorum ağzımda büyüyorda büyüyor. Sana afiyet olsun
Hic kiskanmadim ki kiskanmadim kiiii catlayabilirim ama kız basın döner git ye biseyler
Girme kanıma ılaydaaaaa
Yatıyom valla hiç kalkamam

Günaydın kızlar

bu sabah iş yerinden sesleniyorum size ay çok şükür başladım artık gerçekten ev bunalttı çok

sabah güzel güzel kalktım hindistan cevizi yağlı kahvemi içtim sporumu yaptım duşumu aldım işe geldim

haftaya ve güne çok güzel başladım öğlene kadar işlerimi bitirip inşallah öğleden sonra da haftamın planını yapacağım.

sabah 1,5 kilo artı ile uyandım ama asla takılmıyorum sonuçta bugüne kadar 10-11 civarı tartılıyordum bu sabah 6da tartılmak durumunda kaldım bi de 2 gündür tuvalete de çıkmıyorum.. düzeleceğine ve ödem olduğuna eminim çünkü 3 gündür sporumu düzenli yapıyorum (bölgesel hareketler, cardioya bugün girişeceğim) ve diyetimi hiç bozmadım

@Elifff80 güzel rakibim senin nasıl gidiyor bakalım. geçmişe bakmadan geldim bi boşluğumda gezeceğim geçmişi

Günaydın canım, günaydın herkese
Ayşegül bugün güne pek iyi başlamadım rakibem midem çok kötü yaprak sarmalarını sindiremedi tabak tabak yesem ne olacaktı acaba. Bugün kaldığım yerden devam ama iyi başlayamadım kilomu nasıl etkileyecek bilmiyorum

Merhaba canım, hoşgeldin, 1. Sayfadaki bilgileri doldurup burda paylaşırsan seni daha yakından tanırız. Takım kaptanımız da ilk fırsatta sana dönüş yapacaktır. Umarım hedeflerine en yakın zamanda ulaşırsın..
Kime niyet, kime kısmet dedikleri bu olsa gerek

Miden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsun
Ramazandan sonra normal düzene alışamadığı için şişkinlik yapmış olabilir.. Nane çayı rahatlatabilir.
Aynen, kaldığımız yerden devam canım, sarma bulgurluysa ve çok abartılmadığı sürece diyet bozan bi yiyecek değil bence, ben de 2 gündür 5 er sarma yedim menüme ek olarak, afiyet olsun. Diyet yapıyoruz diye ölek mi yani, o güzelim sarmaların boynu bükük mü kalsın, herzaman da olmuyo zaten
Daha cuma ya 4 gün var, o sarmaların etkisi çoktaaan geçmiş olur merak etme
Bizde bugun kaynanamın yanına gitcez, umarım çok abartmam
Beni en son 80-81 kiloyken görmüştü, o zaman bile yeter artık diyet yapma, çok zayıflamışsın demişti, şimdi ne diyecek çok merak ediyorum

Günaydın kızlar 2 ayın sonunda iş yerinde masamın başındayım özlemişim valla, ama maskeyle durmak çok zor gerçekten, sağlık çalışanlarına bi kere daha hayran oldum bütün gün o tulumların içinde işlerini yapmaya çalışıyolar Allah kolaylık versin valla

Bulgurluydu canım ama yaprağı sindiremiyor artık iyice anladım bunu taş gibi midem dopdolu hissediyorum farklı bir şişkinlik hali var. Benim de nadiren yediğim bu güzelim yiyecek iyi gelmiyor daha da uzun zaman yemem sanırım. Geçer inşallah canım etkisi kötü hissettiriyor

Dünkü menümü yazayım

Kahvaltı
4 yumurta ile yumurta salatası

Ara yok

Öğle yemeği 4 çiçek karnabahar 4 çiçek brokoli 3-4 yk kıyma ve sarımsaklı yoğurt ile diyet mantısı (gerçek mantıda çoooooook daha sevdiğim doğrudur çünküm tam bir karnabahar brokoli aşığıyım)

Ara
Sütlü şekersiz neskafe + 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
2 çatal karnıyarık
2-3 kaşık cacık
(şişlik var üzerimde yiyemedim şişliğin sebebini de yazıcam birazdan)

Ara
Gidip gelirken 3-5 çiğ fındık badem

Spor
12 dk bölgesel egzersiz, 10000 adım yürüyüş (ev içinde adım sayım temizlik nedeniyle 7000i bulunca 10000e tamamlıyım dedim)

Su
2,5 lt

şişkinliğimin, tuvalete çıkamamın, bu rahatsızlık ve ödemimin sebebi cumartesi akşamı yediğim 5-6 kaşık karabuğday pilavı maalesef sanırım benim glutenli yada glutensiz tüm tahıllara ciddi bi intolerasım var. Beni resmen mahvetti. Cumartesi günü karabuğday ve karabuğday unu aldım alternatif olsun diye ama maalesef ben tüketemicem yapacak birşey yok madem beni bu kadar rahatsız ediyor hayatımdan çıkaracağım mecbur

6 gündür hatta bugün 7. gün tahıl ve rafine şekeri hayatımdan çıkarıp yerine çiğ kuruyemişleri diyetime soktum biraz da sporla desteklediğimde de rahatlıkla kalori açığı oluşturacağıma eminim. Artık her gün 10000 adımı da tamamlayacağımdan yana bir şüphem de yok.

böyle işte.. ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diyen varsa öneririm: hayatınızdan bir karbonhidratları tamamen çıkarıp 1 hafta 10 gün kadar mesela sonra bir gün karbonhidrat ağırlıklı beslenin. eğer ciddi rahatsızlık yaşıyorsanız bu karbonhidrattan fakir bir diyet uygulamanız gerektiğini gösteriyor. eğer karbonhidratı çıkarmanıza rağmen kilo verimi zayıfsa bu sefer süt ürünlerini çıkarmayı deneyebilirsiniz. tabi korbonhidratta grup grup.. en çok intolerans gösteren tahıllar.. mesela meyvelerden çilek, sebzelerden patlıcan, domates, kapya biber en alerjik karbonhidratlarmış. Ve dünyadaki insanların yarısından fazlasında bu gruplara alerji varmış fakat insanlar ciddi tepki göstermediği sürece bunu fark edemiyorlarmış. ama vücut bu tepkiyi fazla kilo olarak, düzenli gaz problemi olarak, geçmeyen sivilce problemi olarak falan ufak şekillerde gösterebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…