Oğlum büyüdükçe kendime kızmaya başladım keşke daha çok tadını çıkarsaydık her anının diye.Bu pandemi başladığından beri evdeyim ve özlemişim onu ve evimi.Yemek ve temizlik olması gerektiği kadar yapıyorum.Yetiyo zaten.Cocuk varsa ki seninkiler 2tane 1i çok küçük bu halin çok normal.Sen yine iyisin ben 2.ye cesaret bile edemiyorum.Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor
Bende baldırlar için yapıyorum ama popom baya sıkılaştıBende squat seviyorum kalcam dimdik olsun diye uğraşıyorumama arkadaş bayağı zorlamış dediğin gibi 15 X3 ideal bence
Bende o yüzden tek çocukla kaldım... çevreden çok eleştirildim aaa olmaz ikinci çocuk olmalı vs... ama kendimi tanıyorum 2 çocuk olsa çok bağıran çağıran anne olurum hiç bişeye yetişemem buda beni daha gergin yapar... bilerek isteyerek tek çocukla kaldım.. benim kızımda 7 yaşında... artık 2. Sınıfa geçti... eğitimiyle maddi ve manevi daha iyi ilgileniyorum...Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor
Aynen ben de gıpta ediyorum 3 ve üstüne ama benlik değil ya.Bende o yüzden tek çocukla kaldım... çevreden çok eleştirildim aaa olmaz ikinci çocuk olmalı vs... ama kendimi tanıyorum 2 çocuk olsa çok bağıran çağıran anne olurum hiç bişeye yetişemem buda beni daha gergin yapar... bilerek isteyerek tek çocukla kaldım.. benim kızımda 7 yaşında... artık 2. Sınıfa geçti... eğitimiyle maddi ve manevi daha iyi ilgileniyorum...
Ama 2,3hatta 4 çocuğu olan anneleri ayakta alkışlıyorum çok takdir ediyorum 🖒🖒🖒🖒
Biraz öyle büyüttüm sayılırBenimkiler de 1.5 ve 4.5 yaşında sen büyütmüşsün yine:)
Okullar açıkken benim kızım da gidiyordu okula. Ona da bize de iyi gelmişti. Bundan sonrası kısmet artıkBiraz öyle büyüttüm sayılırkreş yaşları geldi yüküm hafifleyecek inşallah
Kızlar kendime günlük plan hazırladım
Yarın dolu dolu bir günüm var
Ne yokki içinde ev temizliği kitap okuma spor yapma çocukları parla götürme yemek yapma çocuklarla evde oynama daha birçok madde var belki de siz günlük olarak yapıuorusnızdur ama ben yapamıyorum telefonda çok zaman kaybediyorum sonra konsantrem bozuluyor o yüzden yarın çok giremeyeceğim buraya
Aynen ben de öyleyim ama benim 20 squat 30 sn plank falanAllahımm iki gün öncesinin sporu mahvetti hala toparlayamadım totom nasıl acıyor hele baldırlarım çocuklar çağıracak da yere oturacağım diye ödüm patlıyor:)
Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor
Ev temiz ve düzenli olduğunda mutlu oluyorum ama çocuklar ve eşim için bunu dağıtmak dakikalar sürüyor sinir oluyorum tabi kimseye bir şey dediğim yok sinir olunca da yavaş yavaş bırakıyorum. Off saçma bir haldeyimKiz ne demek giremicem bi yarım saatcik de bize ayiriver ordan nolcakInstagram'dan Facebook'tsn kıs bizden kısma ne kadarcık konuşuyoruz surda sanki
Aynen ben de öyleyim ama benim 20 squat 30 sn plank falangene de çok fenayım
Ay valla ben de aman düzen aman temizlik biri hiç olamadım mecburluktan yapıyorum asgari seviyede hiç sevmem hiç de anlamam temizlikle motive olan insanları temiz evde oturup kahve içmek ayrı ama
Adım sayısı süper ama akşam biraz fazla mı olmuş acaba? Pilav da pirinç pilavı olmuşMenümü yazayım
Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı
Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık
Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)
Ara
Yeşilçay
Su 3.5 lt olur
Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
@Elifff80berceste_ LAydLiNe
Afiyet olsun canım.Memurum demiştin mesailer başladı dimi.Allah yardımcımız olsun Rabbim herkesi korusun inşallah bitsin artık şu virüs.Menümü yazayım
Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı
Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık
Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)
Ara
Yeşilçay
Su 3.5 lt olur
Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
@Elifff80berceste_ LAydLiNe
Öncelikle merhaba ben Elif.Bugün geldim takıma.Aynen öyle ben de hem sinir oluyorum hem içime atıyorum.Ama bazen çocuklara patladığım da oluyor kendimi tutamıyorum o zaman da pişman oluyorum.Ev temiz ve düzenli olduğunda mutlu oluyorum ama çocuklar ve eşim için bunu dağıtmak dakikalar sürüyor sinir oluyorum tabi kimseye bir şey dediğim yok sinir olunca da yavaş yavaş bırakıyorum. Off saçma bir haldeyim
Merhabalar hoşgeldin ben de candan. İnsanız neticede ve evde kalmak çıoğumuza yaramadı.Öğretmenim demiştin galiba ben de öğretmenim. Branşın neydi? Rehberlik benim branşım.Öncelikle merhaba ben Elif.Bugün geldim takıma.Aynen öyle ben de hem sinir oluyorum hem içime atıyorum.Ama bazen çocuklara patladığım da oluyor kendimi tutamıyorum o zaman da pişman oluyorum.
Çok güzel bir gün olmuşİyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Spor çok güzel maşallah
Örnek bir menü olmuş bana göre. Spor da çok iyi tebriklerBen de menümü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
2kasik mantar sote
1dilim peynir 2zeytin
Taze nane salatalik domates
11.30
Şekersiz türk kahvesi
2badem 2kuru uzum 1ceviz
14 00
Yeşilçay
Yarım elma.
18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase yeşil mercimek çorbası eristeli
1kucuk tabak salata
1bardak ayran
2.5lt su
2mile leslie
40dak pilates..Su siralar özellikle karin kalça bacak çalışıyorum.
Dün paylaşmıştım ben de ama sizi etiketlemeyi unutmuşum
30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020 İSİM
MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR LAydLİNe 3 lt Berceste_ 4 lt 4 lt Ayşegül6666 3 lt Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 2 lt chentiq Gonul83 2 lt İlaymilla 4 lt Elifff80 3.5lt pessinus 3.5lt candy_candy marbling 3 lt 3 lt dira90 2.5lt 2.5 lt cemrenil ada81 2 lt Bademella 2lt
Vayyy havamı atarım diyorsun.Bende bağımlıymisim resmen tartilmadan duramıyorum ama benim en zevkli zamanım yaa hergun bir kilo gidiyoben tartilmayimda kim tartilsin dimi
Çok iyi hafif bir menü ve güzel spor tebrik ederim25 dk.da olsa sporumu yaptım geldim
Bugünkü menüm
Sabah 07.00; 1 dilim peynir
Roka,maydanoz,nane
2 zeytin
Domates ve 1 h.yumurta
Öğlen 12.30; 3 yemek kaşığı yulaf lapasına yarım ananas, 1 kayısı ve 3 çileği doğradım yedim
16.00; 1 kutu süt
Akşam 18.30; 5 yemek kaşığı z.y fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
25 dk. Hitt kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?