Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oğlum büyüdükçe kendime kızmaya başladım keşke daha çok tadını çıkarsaydık her anının diye.Bu pandemi başladığından beri evdeyim ve özlemişim onu ve evimi.Yemek ve temizlik olması gerektiği kadar yapıyorum.Yetiyo zaten.Cocuk varsa ki seninkiler 2tane 1i çok küçük bu halin çok normal.Sen yine iyisin ben 2.ye cesaret bile edemiyorum.

Bende o yüzden tek çocukla kaldım... çevreden çok eleştirildim aaa olmaz ikinci çocuk olmalı vs... ama kendimi tanıyorum 2 çocuk olsa çok bağıran çağıran anne olurum hiç bişeye yetişemem buda beni daha gergin yapar... bilerek isteyerek tek çocukla kaldım.. benim kızımda 7 yaşında... artık 2. Sınıfa geçti... eğitimiyle maddi ve manevi daha iyi ilgileniyorum...
Ama 2,3hatta 4 çocuğu olan anneleri ayakta alkışlıyorum çok takdir ediyorum 🖒🖒🖒🖒

Aynen ben de gıpta ediyorum 3 ve üstüne ama benlik değil ya.

Kiz ne demek giremicem bi yarım saatcik de bize ayiriver ordan nolcak Instagram'dan Facebook'tsn kıs bizden kısma ne kadarcık konuşuyoruz surda sanki
Allahımm iki gün öncesinin sporu mahvetti hala toparlayamadım totom nasıl acıyor hele baldırlarım çocuklar çağıracak da yere oturacağım diye ödüm patlıyor:)
Aynen ben de öyleyim ama benim 20 squat 30 sn plank falan gene de çok fenayım

Ay valla ben de aman düzen aman temizlik biri hiç olamadım mecburluktan yapıyorum asgari seviyede hiç sevmem hiç de anlamam temizlikle motive olan insanları temiz evde oturup kahve içmek ayrı ama

Ev temiz ve düzenli olduğunda mutlu oluyorum ama çocuklar ve eşim için bunu dağıtmak dakikalar sürüyor sinir oluyorum tabi kimseye bir şey dediğim yok sinir olunca da yavaş yavaş bırakıyorum. Off saçma bir haldeyim

Menümü yazayım

Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem

Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı

Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık

Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)

Ara
Yeşilçay

Su 3.5 lt olur

Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096

@Elifff80 berceste_ LAydLiNe

Adım sayısı süper ama akşam biraz fazla mı olmuş acaba? Pilav da pirinç pilavı olmuş

İyi Akşamlar herkese.Ben de ilk menümü yazayım.Haydi bismillah.
SABAH:5 kaşik kadar kıymalı yumurta, kk peynir, biraz maydanoz
ARA: 1 bardak süt, 1 elma
AKŞAM: 5kaşık nohut yemeği, salata
spor: şimdi 30 dakika leslie yaptım öyle geldim.
su: en az 4 litre olmuştur.
YATMADAN DA YOĞURT PULBİBER LİMON yiyeyim diyorum.
bide 2 tane çocukların cipsinden almışım başladığımı unutup
Herkese sevgiler

Afiyet olsun canım.Memurum demiştin mesailer başladı dimi.Allah yardımcımız olsun Rabbim herkesi korusun inşallah bitsin artık şu virüs.

Öncelikle merhaba ben Elif.Bugün geldim takıma.Aynen öyle ben de hem sinir oluyorum hem içime atıyorum.Ama bazen çocuklara patladığım da oluyor kendimi tutamıyorum o zaman da pişman oluyorum.

Öncelikle merhaba ben Elif.Bugün geldim takıma.Aynen öyle ben de hem sinir oluyorum hem içime atıyorum.Ama bazen çocuklara patladığım da oluyor kendimi tutamıyorum o zaman da pişman oluyorum.
Merhabalar hoşgeldin ben de candan. İnsanız neticede ve evde kalmak çıoğumuza yaramadı.Öğretmenim demiştin galiba ben de öğretmenim. Branşın neydi? Rehberlik benim branşım.

Çok güzel bir gün olmuş

Spor çok güzel maşallah ben eliptikten 10 dk da sıkılıyorum. Bir de ben alışsaydım

Örnek bir menü olmuş bana göre. Spor da çok iyi tebrikler

Dün paylaşmıştım ben de ama sizi etiketlemeyi unutmuşum

Çok iyi hafif bir menü ve güzel spor tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…