Aslında menü çok güzel sadece karnıyarık bozmuş. Muhtemelen kızartarak. Önüm yerine 1 dilim ekmek Menemen yoğurt mmm ben acıkmaya başladım sanırımMenümü yazayım
Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı
Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık
Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)
Ara
Yeşilçay
Su 3.5 lt olur
Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
@Elifff80berceste_ LAydLiNe
Sevalcim biraz fazla olmuş bence.Menümü yazayım
Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem
Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı
Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık
Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)
Ara
Yeşilçay
Su 3.5 lt olur
Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
@Elifff80berceste_ LAydLiNe
Pazartesi menü
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.00
2 kayısı
Öğlen 14.00
1 kâse tavuk suyu çorbası
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata
2.5 litre su
Spor yok. Vaktim kalmadı.
27 sayfa kitap
Bu arada bugünkü menüm
sabah 9.00
2 yum. İle yum. Salatası
1 ufak tost karışık
peynir
ara
1 Türk kahvesi
Yanında 2 kaşık cheesecake
akşam18.30
1 çeyrek ekmek arası tavuklu sandviç
2 lt su 6.300 adım
Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor
Adım sayısı süper ama akşam biraz fazla mı olmuş acaba? Pilav da pirinç pilavı olmuş
Merhaba herkeseismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba . çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler
Amiiiin insallah.Bu sefer okadar cok istiyorum ki su anda karnim gurulduyor ama ben esime uymuyorumElifcim hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Geçmişi okuyamadığım için şimdi görebildim mesajını. İnşallah sen de bizimle birlikte üzerindeki bütün fazla yükten kurtulursun
Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsinDünkü menümü hatırlamıyorum maalesef. Bugünü yazayım.
Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos
Öğle (12:00)
1 porsiyon ciğer şiş
Birkaç çeşit meze
4-5 parça lavaş
1 şişe şalgam suyu
Akşam (18:00)
1 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos
Saçmaladım bugün biraz ama hastanede yemek yerine dışarıda yemeyi tercih ettik. Çünkü herkes mesaiye başlayınca hastane çok kalabalık oldu.
3 lt su, spor yok, Çavdar Tarlasındaki Çocuklar isimli kitaba devam ediyorum.
Baldır için yürüyerek lunge hareketini dene squat kalcayi daha çok calistiriyo her adımda arkadaki adımın dizini yere vuruyorsunBende baldırlar için yapıyorum ama popom baya sıkılaştı
Miden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsun
Ramazandan sonra normal düzene alışamadığı için şişkinlik yapmış olabilir.. Nane çayı rahatlatabilir.
Aynen, kaldığımız yerden devam canım, sarma bulgurluysa ve çok abartılmadığı sürece diyet bozan bi yiyecek değil bence, ben de 2 gündür 5 er sarma yedim menüme ek olarak, afiyet olsun. Diyet yapıyoruz diye ölek mi yani, o güzelim sarmaların boynu bükük mü kalsın, herzaman da olmuyo zaten
Daha cuma ya 4 gün var, o sarmaların etkisi çoktaaan geçmiş olur merak etme
Bizde bugun kaynanamın yanına gitcez, umarım çok abartmam
Beni en son 80-81 kiloyken görmüştü, o zaman bile yeter artık diyet yapma, çok zayıflamışsın demişti, şimdi ne diyecek çok merak ediyorum
Bulgurluydu canım ama yaprağı sindiremiyor artık iyice anladım bunu taş gibi midem dopdolu hissediyorum farklı bir şişkinlik hali var. Benim de nadiren yediğim bu güzelim yiyecek iyi gelmiyor daha da uzun zaman yemem sanırım. Geçer inşallah canım etkisi kötü hissettiriyor
Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem varCanım ne kadar güzel özetlemişsin.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Benim birşeye alerjim yok da ben çok yemek yiyiyorum.
Onu çözmem gerek.
Ve doymuyorum.
Artık porsiyonu küçültüyorum. Aç ta olsam kalkıyorum sofradan.
Bu arada menüm güzel.
Aç karnına kahve benim metabolizmayı harekete geçiriyor. Denesem belki sende de etki gösterir.
Hoşgeldin ElifMerhaba herkeseismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba . çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler
Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmisskız sen nerelisin
Tmmdıt bu hafta birinci belli biz
ikinci kim olacak bakalım
He heee moplar BendenCanım ne zaman müsait olursak gireceğiz.
Sen çalışmaya başlayınca daha çok buralardasın ya. Süper.
Bu hafta çok çalışmamız lazım canım.
Güzel eksilerle gelip ortalığı silip süpürmeliyiz.
Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum
Kimse duymasın dün çoook kaçamak yaptım inşallah cumaya kadar telafi ederim
GörmüşŞaka yapıyorsun dimi
Terk edelim anacim buralarıPeki ne kadar artı çıkmıştın geçen hafta
Tartıda bir hata olmasın
Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelimherşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş
Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken..Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsin
Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kiloooVayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortimMilyaay yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der
İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde
Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen.. ❤
Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var
Hoşgeldin Elif❤ Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah
Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss
Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...
He heee moplar Benden
Emojilerle idare edersiniz artık
Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralari
Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi
Görmüş
Terk edelim anacim buraları
Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları
Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken..
Hoşgeldin cnm öncelikle, cips ilk günün nazaru olsunİyi Akşamlar herkese.Ben de ilk menümü yazayım.Haydi bismillah.
SABAH:5 kaşik kadar kıymalı yumurta, kk peynir, biraz maydanoz
ARA: 1 bardak süt, 1 elma
AKŞAM: 5kaşık nohut yemeği, salata
spor: şimdi 30 dakika leslie yaptım öyle geldim.
su: en az 4 litre olmuştur.
YATMADAN DA YOĞURT PULBİBER LİMON yiyeyim diyorum.
bide 2 tane çocukların cipsinden almışım başladığımı unutup
Herkese sevgiler
Baban çok tatlı canım ya sensiz boğazından geçmiyo demekki adamcağızınİyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:
sabah8.00
1 kase Menemen
2 galeta
Peynir
öğlen 1 simit
(Babam yine sağolsun yine 1 koli yiyecek yollamış. Bu sefer şükür aburcubur yok. Bol simit , yufka, bazlama vardayanamadım1 simit yedim)
3 gün kurusu
akşam 19.00
2 kaşık patates kavurması
Yarım kase mercimek çorbası
Bol yeşillik(dereotu, yeşil soğan,tere,roka, maydanoz bahçede ne bulduysam)
3lt su kendi rekorum
9bin Adım hafif tempodaberceste_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?