Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında menü çok güzel sadece karnıyarık bozmuş. Muhtemelen kızartarak. Önüm yerine 1 dilim ekmek Menemen yoğurt mmm ben acıkmaya başladım sanırım spor ve Adım sayısı Çok iyi

Sevalcim biraz fazla olmuş bence.
Spor iyi ama akşam fazla gibi.
Bir de pirinç pilavı olmamış.

İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:

sabah8.00
1 kase Menemen
2 galeta
Peynir

öğlen 1 simit
(Babam yine sağolsun yine 1 koli yiyecek yollamış. Bu sefer şükür aburcubur yok. Bol simit , yufka, bazlama var dayanamadım1 simit yedim)
3 gün kurusu

akşam 19.00
2 kaşık patates kavurması
Yarım kase mercimek çorbası
Bol yeşillik(dereotu, yeşil soğan,tere,roka, maydanoz bahçede ne bulduysam)

3lt su kendi rekorum
9bin Adım hafif tempoda berceste_

Pazartesi menü
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
2 kayısı

Öğlen 14.00
1 kâse tavuk suyu çorbası
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata

2.5 litre su
Spor yok. Vaktim kalmadı.
27 sayfa kitap

Biraz da spor olsa süpermiş

berceste_ canım balkabağına dönüşmeden hemen önce sporumu yaptım 20 dk karın egzersizleri. 30 dklık leslie yapmaya başlamıştım ki benim oğlan 5. Dk da uyandı ben de yarın yaparım diye onu bıraktım. Saat ilerlemeden yatsam daha iyi olacak.

O bende de var canım. Sıkma canını. Her şey mükemmel olmak zorunda değil Olduğu kadar

Elifcim hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Geçmişi okuyamadığım için şimdi görebildim mesajını. İnşallah sen de bizimle birlikte üzerindeki bütün fazla yükten kurtulursun

Kızlar Seval'in menülerine yorum yaparken lütfen kilosunu göz önünde bulundurun. 80 kilo ile 60 kilo arasında 20 kilo fark olduğuna göre yedikleri arasında da fark olacak. O yüzden Seval'in menülerini kontrollü yorumlayın. Anlatabildim mi demek istedğim şeyi?

Dünkü menümü hatırlamıyorum maalesef. Bugünü yazayım.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:00)
1 porsiyon ciğer şiş
Birkaç çeşit meze
4-5 parça lavaş
1 şişe şalgam suyu

Akşam (18:00)
1 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Saçmaladım bugün biraz ama hastanede yemek yerine dışarıda yemeyi tercih ettik. Çünkü herkes mesaiye başlayınca hastane çok kalabalık oldu.

3 lt su, spor yok, Çavdar Tarlasındaki Çocuklar isimli kitaba devam ediyorum.

Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsin

Vayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortim Milyaay yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der

İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde

Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen..

Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var

Hoşgeldin Elif Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah

kız sen nerelisin
Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss

Tmmdıt bu hafta birinci belli biz
ikinci kim olacak bakalım

Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...

He heee moplar Benden
Emojilerle idare edersiniz artık

Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum

Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralari

Kimse duymasın dün çoook kaçamak yaptım inşallah cumaya kadar telafi ederim

Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi

Şaka yapıyorsun dimi
Görmüş
Peki ne kadar artı çıkmıştın geçen hafta
Tartıda bir hata olmasın
Terk edelim anacim buraları

Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelim herşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş

Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları

Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken..

Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ Milyaay

İyi geceler canlar

Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli

Hoşgeldin cnm öncelikle, cips ilk günün nazaru olsun gayet güzel bi menü olmuş

Baban çok tatlı canım ya sensiz boğazından geçmiyo demekki adamcağızın benimde annem her gittiğimde evde ne varsa zorla tıkıştırıyo çantama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…