Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmaz

Çok iyi o zaman süper kilo vermek için çok güzel fikirler

Hayırlı yolculuklar canım:) ilk atama yerim düzce bercestelr bana hep o zamanları hatırlatıyor
Allah razı olsun canım ay inşallah bende atanırım yaa yolcunun duası kabul olurmuş azcık atama için dua edeyim

Herkese günaydın ya Maşallah çok güzel bir enerjiniz var Çok çabuk ısındım Hoş geldin diyen herkese teşekkür ederim gönülden Hoş bulduk bu arada sabah tartıldım kendimce güzel bir şey gördüm Çok şükür �nşallah burada en güzel dostluklar kurarız Hem güzel kilolar veririz kitap okuma fikri de çok hoşuma gitti Ayrıca

ay çok şükür vatandaşla çok muhatap olan bir birimde çalışmıyorum öyle olsa napardım bilmiyorum Allah kolaylık versin sana canım

Canım sen azimle sporunu yap.
Diyetine devam et gider onlar
Sıkma canını.
Veririz birlikte.
Ben tartılmayacağım cumaya kadar bakalım merak ediyorum.

ay çok şükür vatandaşla çok muhatap olan bir birimde çalışmıyorum öyle olsa napardım bilmiyorum Allah kolaylık versin sana canım
Bizde öyleyiz normalde cnm sadece dosyası olan gelir ama dün bi yoğunluk vardı anlamadım, bugün normale döndü şükür sabahtan beri 3/5 kişi geldi nazar değmesin

Valla benim regli tamamen unutmuştum cnm ya karnım ağrımaya başlayınca ayıktım neyse dur bakıyım daha 3 gün var bi çözüm bulcam ben
Bende regl bekliyorum.
Bende de ödem tavan.
Bu hafta artı çıksak bile haftaya çok güzel eksi görürüz bizde napalım.
Elimizden geleni yapıyoruz.
Akşam arkadaşıma gittim.
Önüme gelenleri görseydiniz kızlar.
Bir lokma bile yemedim.
16 saat açlığımı bozmasın diye.

ben ortimi üzemem ortim beni tanır inşallah cumaya biz kazanacağız

Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli
1 haftada 4 kilo mümkün değil verilmez verilsede kilo değildir ödemdir büyük ihtimal...

aaa hemşerim ne güzel bizde Allah kısmet ederse Ağustosta gideceğiz çok özledim memleketimi

maydanoz suyu ve rezene çayı reglide iyi ödem atar ammmaaaa dikkat edilmesi lazım tansiyon düşürüyor maydanoz suyu... tansiyon sorunun yoksa bir bardak iç iki gün üst üste... ben düşük tansiyonluyum ama diyette olduğum zamanlarda haftada bir küçük bir bardak içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…