Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyiz canım.ben de bugün market alışverişlerimi yaptım oğlumu uyuttum buzdolabını temizleyeceğim inş. Çok büyük iş gibi geliyor her şeyi boşalt doldur bakalım ne kadar sürede yapacağım. Bugün çabuk acıktım şu temizliğimi yapayım da ara öğün bir şeyler yapacağım. Sen halletmişsin ne güzel

cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım
simit canım çekti ama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum
ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoş bir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim

Alışıyorsun bir süre sonra maskeye. Bu sene maske şart. Umarım bu normalleşmeden sonra yine hastalık artmaz. O zaman durum daha karışık olur.

Üzülecek bişey yok bence çok abartmamışsın. Bu kadar sıkma canını. Sen bugün yürüyüşle halledersin bunu.

Son düzenleme:
İlk gün diyedir inşallah.
Aman dikkat edin arkadaşlar.
Çok sindi bu Corona.

Ayşegül bol bol dua oku. Verdiğin az bir kilo değil. 25 kilodan bahsediyoruz. Nazara gelmeni istemiyorum. Bol bol oku kendini.

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe 3 lt3lt
Berceste_ 4 lt 4 lt 3lt
Ayşegül66663 lt2.5lt
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp862 lt2.5lt
chentiq
Gonul83 2 lt2.5lt
İlaymilla 4 lt
Elifff80 3.5lt2.5lt
pessinus 3.5lt 3lt
candy_candy3.5lt
marbling3 lt 3 lt
dira90 2.5lt2.5lt
cemrenil3lt
ada812 lt
Bademella2lt
polokey2244 marbling Milyaay Bademella kızlar menülernizi göremedim eger yazdıysanız tekrar ederseniz tabloya ekleyelim seviyorum sizi

Son düzenleme:

Şu incecik lavaşlar var ya onlardan 4-5 parça. Tek lavaş değil. El büyüklüğünde ama incecik. Şalgam konusunda haklısın. Normalde açık ayran içiyordum oraya yemeğe gittiğimde. Açık olduğu için yapmıyorlarmış artık. Kapalı ayranı hiç yakıştıramadım ciğere. Ben de şalgam içtim. İnşallah cumaya kadar gider ödem. Akşama maydonoz kaynatacağım. Kiraz sapım da var. Çünkü parmaklarım şiş ala ödemim var.

bence gayet makulbir liste mantı var onuda az yemişsin bravo

Buzdolabı benimde resmen kabusum.Cidden doldur boşalt çok yoruyor.Sana kolay gelsin canım.Oglun uyumuşken işlerini toparla.Ben ara öğün yapmayınca daha fazla acıkıyorum.Tabi geliyo kaçamaklar ardına.

Kızlar tam buğday ununuzu aldınız mı? Ben iki paket aldım. Bizde çok rağbet görmemiş. 3 paket daha vardı

pessinus senin tarif tam buğday unlu nasıl oluyordu?
Ben de iki paket aldım canım.
Sabah 9 da eşimi gönderdim.
Eşim diyor ki bizden başka deli yok sabah 9 da un almaya giden diyor.
Reyon dopdoluydu diyor.

Amiiiin insallah.Bu sefer okadar cok istiyorum ki su anda karnim gurulduyor ama ben esime uymuyorum
Uyma canım uyma. Ben de dün açlıktan öldüm resmen ama yemedim hiçbir şey. Bi süre sonra hissetmeyeceğiz bile açlığı geçecek bu günler. Sadece sabır
Evet canım ben de sağlıkçıyım. Tıbbi sekreterim. Artık öğle araları eve gidiyorum. Hastane de yemekaneye gitme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Gerçi servislerde çalışanlar yemeği servislerde yiyor ama yine de bana fazla riskli görünüyor. Fark etmişsin zaten okuduğumuz kitapları da günlük kaç sayfa okuduğumuzu yazıyoruz.
Menün hiç olmamış canım. Ama sporun gayet güzel. Şu yasaklı yiyeceklerden uzak dursan incecik manken gibi olacaksın da hep makarna hep hamur işi hep karbonhidrat olmuyor. Lütfen dikkatli ol. Çok sağlıksız bir menü olmuş.
Canım ben kaçırdım geçmişi. Hayırlı yolculuklar. Niçin gidiyorsun Malatya'ya? Kırıkkale'den de geçtin mi?
Regl döneminde eğer diyetine dikkat edersen çok güzel kilo verebiliyorsun. İnanılmaz geldi dimi?
Kelin ilacı olsaa başına sürermiş modunda bende kenarcıkta bekleyeyim
Sen bekle zaten kenarda bakim
Senin bu dönemde 3 ana 2 ara öğün yapman lazım normalde. Öğün aralıkların çok olmasın. Sadece yasaklı yiyeceklerden uzak durman seni çok etkileyecek. Beyaz un, şeker, pirinç, patates, aburcuburlar, gazlı ve şekerli içecekler gibi. Bol bol yeşillik ekle menülerine. Sizin oralarda boldur. Taze taze ve sınırsız yiyebilirsin. Aklında olsun.
Aman uykulu halimle ne biçim bi alıntılama yaptıysam, cevaplarımla içiçe girmiş
Kırk yıl uğraşsam yapamazdım bunu
Sana tartılmaya yasaklayacağım böyle giderse. Tartılma lütfen sürekli.
Eldiven taktığında çok dikkatli ol canım. Vücuduna özellikle sakın maskene ve yüzüne dokunma. Eldiven çok sağlıklı değil. Ben kullanmıyorum mesela. Sık sık elime dezenfektan döküyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…