Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sana kıyamam ben yaa tamam sen şimdi mezun ol kaptan sana daha güzel yapacak partiyi
dimi yazık bana
bende bende hep merak ediyorum kim önce 55 olacak diye
Sarma pirinçli mi ?
Eee şey
Sen bu kez mezun ol ben sana özel parti verceğim takımda O zamanlar takım böyle değildi canım. Hatırlarsın
Ya hep alıngan bir Anka vardı
Mevzu o mu bildiğim başka birşey yok

Ay canım tatli dilli ayşegülüm
Allah sana ve sevdiklerine sağlık huzur hayırlı bir ömür versin. Çokkk mutlu sağlıklı ve zayıf ol inaşlallahhhh

Doğum günün kutlu olsun
Ailenle birlikte nice sağlıklı uzun yıllar canım.
Ben sormuştum.
Tamam o zaman.
Ben alayım o 18 yaşına gelince okusun.

Ayşegül canım benim şahsen tanışmamış olsak da bu ortamda yollarımız kesiştiği için çok memnun oldum. Doğum günün kutlu yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin hep seninle olsun canım:)

Kaptanim nasilsin
Sahiden gercek bir başarı hikayesi azmin zaferi okumak kendime getirdi korumak vermekten daha zor ben onu basaramadim

Tabiki genç hissedeceksin. Çünkü gençsin, çitirsin, fitsin.. İyiki doğdun Canım Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu nice fit yaşlar görmeyi nasip etsin..

Hayal kur hayalinin içinde olalım geliriz inşallah oyunumuzda n adı isteklerinizin hayali gerçek gibi yaz o olsun

Seneye öyle bir hayalimiz var bakalim denizi olan bir yere tayin isteyecez de benim hayalim bahçesinde portakal limon ağacı olan kopegimle denize nazır bir ev inşallah

Bende yazmıştım canım zaten şu iyidir 4 litre daha iyi şifa olsun canim

Yaaa bi nefeste okudum.Masallah sana.Ben de ayni kilolardayim su an
Gerci senden vaya bi fazla.65le evlendim 100 kusurle ilk doguma gittim 68 le 2.ye hamile kaldim 98le 2. Dogum.Simdi de 85.Senle ayni yerden basliyorum ama benim boyum 163 baya tombik gorunuyorum yani. bakalim 6 ay sonra ne halde olurum.Hatta bu mesaj da burda dursun.Uzun zamandir hic vu kadar motive olmamistim sukur.Insalkah hep de boyle gider.

Ayy dustugumuz hallere bak.Bi uzuldum su an kiyamam sana Insallah karsiligini fazlasiyla alirsin Cuma gunu

Doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle bende yaşlılık hissetmiyorum rahmetli annem derdiki vücut yaşlanıyor gönül kocamiyor derdi aynen öyle
Evet kitap çocuklar için uygun değil anlamadiysanizz bir daha der Ayşegül ona gore
Okuyunca tekrarlanan hosuma.gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…