Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğumgünün kutlu olsun canım.Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah.
Hep böyle fit kalasın.
Ee insan olduğu değil hissettiği yaştadır degilmi!!

Ben de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldim �nşallah 6 ay sonra da benim başarı hikayemi konuşuruz Ne dersiniz

inşallah canım ben inanıyorum senin bu sefer hedefine ulaşacağına

zaten ben kesin okurum yazarsan çünkü ben yarışmalarda ancak yarışma arkadaşlarımın başarı hikayelerini okuyorum çevremdeki herkes zayıflıyor ben hep aynı

Ben de yememeliyim ama evde olunca ve memleketin simidi olunca dayanamıyorum. Burdan pastane simidi olsa şu süreçte yemezdim mesela.

ay bende mesela balıkesirime gitsem kimse beni diyet yapmaya simit ya da ekmek yememeye ikna edemez zaten yılda iki kere gidiyorum bu yıl o kadar da gidemem bi de

aaa sevdim bu işi yaaa ben de yazıcam çok güzel.. araba da ne hayal ama yaaa benim de en büyük hayalim yani

yooook yemezler karbonhidratı gömecez biz kalkmışız gelmişiz kırk yılda bir salatalık mı kemiricez

ortak menü de spor da harika olacak bu iş bu hafta

ayyyy ayşegülüm, güzel karşılayanım, canım.. ne güzel de tanımadan kucak açmıştın bana ağlatmıştın beni hatırladın mı ne güzel eski yaşından daha güzel bir yaşı karşıladın.. her yaşın için aynı şeyi söyleyebilmeni dilerim.. çok mutlu ol çok çok!

Hayilini olmuş gibi kendi agzinsan yaz öyle güzel oluyor

Kızlar günaydın Bugün değişik güzel bir güne uyandım aslında mutsuz olmam gerekirdi bilmiyorum ama bi kabullenme ile başladı günüm gecenin 4ünde.. çok çok erken başladığım bir gün oldu.. mutsuz uyandım aldım defteri elime yazdım yazdım yazdım.. yazdıkça kabullendim, kabullendikçe mutlu oldum, mutlu oldukça umutlandım ve planlarımı yaptım (daha tamamlamadım ama) hatta size de o yazımın sonunu çektim atıcam şimdi birazdan gruba girip bercestenin hayalini de görünce heyecanlandım çok çok güzel bir hayal

Biraz işlerimi bitireyim bercestenin hayal kulübüne katılıp, menümü yazıp, yazımı paylaşıcam sizinle

Günaydınlar kızlar ne güzel hayallerinizi yazmışsınız. Benim de hayalimdir denize nazır bir ev ve sabahın alacakaranlığında sessiz sedasız anlarda balkona çıkıp doya doya manzaranın ve sessizliğin tadınu çıkarmak. Çok erken kalkmayı sevmem ama hayal bu:) bir de yemyeşil bahçesi rengarenk çiçekleri olan bir ev. Eşimle hayalimiz ne kadarını gerçekleştirebileceğiz bakalım:)

Hadi bakalım ortak.
Ama bu gün anneme gidiyorum.
Çocukları götüreceğim.
Menüyü kızlarım önceden verdi.
Sarma su böreği yaş pasta makarna salatası.
Ben bu menüden nasıl kurtulacağım.
Yemessem annem küser.
Yiyormuş gibi yapıp yememem gerek.
Bakalım becerebilecek miyim

Canım bu süreçte zaman zaman motivasyonumuz düşücek.
Önemli olan yara alsak da sonradan kaldığımız yerden devam edebilmek ortağım.
Ben bu diyetine başlarken öncelikle beynine onu kazıdım.
Önceden kaçamak yapınca komple salıyordum.
Şimdi onu yapmamaya çalışıyorum.
Bu arada hayalini merak ediyorum.

Canım hayal etmeden olmaz.
İnşallah hayalleriniz gerçekleşir.
Hedef koyulunca oluyor.
Bizim de vardı bahçeli güzel bir ev hayalimiz.
Çok şükür nasip oldu.
Hatta biz çevremizde çok arkadaşımızı da teşvik ettik ve oldu.

Ne güzel canım hayallere kota koyan durumumuz sürekli tayinci oluşumuz yoksa kendi evimi alıp bahçemde arkadaşlarımla oturup güzel kahvaltılar yapmak kahvemi yudumlamak çok isterim

canım kendi annen mi? kendin için de bir menü rica edebilirsin ona.. mesela senin için bir parça tavuk haşlayabilir, kıyma kavurabilir falan. yoğurtla tüketebilirsin hatta yanında az sarma bile yiyebilirsin

Günaydın hanimlar
Kendimi tanitayim ;
Adim zeynep 38 yasinda 3 cocuk annesiyim bebegim 2 aylıkken diyete basladim takimlarla tanistim 13.takimdada yer aldim ada81 ilede cok guzel enerji yakaladik motive superdi yaklasik 7-8 ayda 20 kilo verdim okullar kapandi cocuklar evde olunca duzenimi oturtamadim yavas yavas kilo aldim vee verdigim 20 kilo geri geldi ve dogum yaptigim kiloma ulastim motivasyonumu bir turlu geri getiremedim bir haftadir diyetisyene basladim ama takımın gucune inanıyorum cok daha fazla motive ediyor inşallah eski gucumu sizlerle yakalar kilolarimi veririm zira bu halimle hic mutlu degilim verdigin zamandaki his kucuk kiyafetler giymek insanlarin tepkisi hepsi herseye deger

Ne güzel canım hayallere kota koyan durumumuz sürekli tayinci oluşumuz yoksa kendi evimi alıp bahçemde arkadaşlarımla oturup güzel kahvaltılar yapmak kahvemi yudumlamak çok isterim
Kota koyma insallah azlık alırsan sorun ortadan kalkar çocuklar büyürken efsane olur yazlar çocuklar için

Hosgeldin canım ben hiç doggum yapmadım ama tüp bebek tedavileri sonrası vücut metobolizmam çok bozuldu 30 kilo aldım verdim tekrar aldım verdim tekrar aldım ama bu sefer kararlıyım almak yok istemiyorum 90 olmak

Hosgeldin canım ben hiç doggum yapmadım ama tüp bebek tedavileri sonrası vücut metobolizmam çok bozuldu 30 kilo aldım verdim tekrar aldım verdim tekrar aldım ama bu sefer kararlıyım almak yok istemiyorum 90 olmak
Evet artik almayalimm hem onca emek bosa gidiyor hemde metabolizmamizi yavaslatiyoruz peki ne zaman basladin vermeye basladinmi

Kota koyma insallah azlık alırsan sorun ortadan kalkar çocuklar büyürken efsane olur yazlar çocuklar için
Planımız var inşallah canım Allah nasip ederse. Kalabalığı pek sevmeyen insanlarız daha çok emeklilerin yaşadığı bildiğiniz varsa araştırmak için tavsiye alabilirim kızlar:)

Sürekli tayinci olmanız dediğin gibi hayallere kota koyuyor.
İnşallah ileride hayallerin gerçekleşir canım.
Kısa sürelerde mi tayin oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…