İnşallahhh daha güzellerini yazacaksınızben inanıyorum bu takımdan nice güzel başarı hikayeleri çıkacak... yeterki beyinde bitirelim işi ben geçtiğimiz dönemde gerçekten beyinde bitirmiştim.. aylarca bir çatallık kaçamağım bile olmamıştı
30/05/2020 | 31/05/2020 | 01/06/2020 | 02/06/2020 | 03/06/2020 | 04/06/2020 | ||||||||
İSİM | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | |||||||
LAydLİNe | |||||||||||||
Berceste_ | |||||||||||||
Ayşegül6666 | |||||||||||||
Efsun64 | |||||||||||||
polokey2244 | |||||||||||||
Kiloverenbiri | |||||||||||||
krtp86 | |||||||||||||
chentiq | |||||||||||||
Gonul83 | |||||||||||||
İlaymilla | |||||||||||||
Elifff80 | |||||||||||||
pessinus | |||||||||||||
candy_candy | |||||||||||||
marbling | |||||||||||||
dira90 | |||||||||||||
cemrenil | |||||||||||||
ada81 | |||||||||||||
Bademella | |||||||||||||
gitsinkilolar02 |
Gelsene burada elinden tutarız biz seninMerhaba hanimlar nasılsınız
Ay bilmiyorum hic kendime guvenim yok birinin elimden sımsıkı tutup beni kaldirmasina ihtiyacim var eskisi gibi motive olamiyorum
Bugün sabah 9 da
1 haşlanmış yumurta iki kaşık menemen
2 lokma tereyağı iki lokma helva
1 tane 100 gramlık lavas ekmeği
Saat 2.30 da
Yarım tabak kabak yemeği
1 parça fırında but
Saat 6 da
1 bardak kahve 2 pismaniye 2 kuru incir
Sabah adet oldum tatlı krizim tutunca canım revani çekti direnip yapmadım pismaniye ye saldırdım
Sabah 10dan 1 e kadar annemin evini temizledim köşe bucak
1 saat hayvanlarla uğraştım
3 ten 6ya kadar çapayla uğraştım şu an pertim çıktı gözlerim kapanıyor yorgunluktan uykusuzluktan
Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insanKızlar geçmişi okumaktan menümü yazamadım
11.30
Yarım tabak kısır, bol marul nane,
2 domates
3 küçük parça. patates kızartması
14.30
1 fincan kahve, 1 kurabiye
1 bardak limonata
19.00
1 tabak etli yeşil fasulye
1 çatal mozaik pasta
5 çilek
20.30
Yeşil çay
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Çok cıslı ve dengesiz bi gün oldu
Bir türlü geçmiş bitmiyor :/
Hemen menü yazıp kaçıyorum hazırlık yapcam yarın kv ye gidiyoruz
Sabah 12:00
1 tabak menemen
1 dilim ev ekmeği
Biraz peynir
1 zeytin
2 bardak çay
15:30
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
4 dilim baklava (kalandan verdi annem)
1 avuç içi kadar yer fıstığı
19:00
3 tane peynirli taze kabak topları (ceviz büyüklüğünde)
2 bardak ayran
2 lt su
1 saat temizlik
60 squat
Benden bu kadar
Tekrar selam
Öldüm bittim 40 dk kardiyo+ spor programı 4. Gün(35 squat, 50 mekik, 40 sn. düz plank, 30 sn. dirsek üstü plank,35 iç bacak, 50 göğüs) tamamlandı.
Hee sahi 8664 adım attım bugün 5.72 km
abartmış olabilirim kabul eve geldiğimde kardiyo yapmayacaktim halim yok dedim ama dayanamadım spor programimda tik atmak çok hoşuma gidiyor motive oluyorum. Sırf tik atmak için yaptım ✔✔✔✔✔✔
Menüm1
11.00 2 yk yumurta salatası, domates, salatalık, 4 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk. Soğanlı lor peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
18.30 1 tabak musakka, patlıcanlar fırında az yagla pişti, 3 yk yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Su 3 lt, kitabimi henüz okumadım duştan sonra en az 20 sayfa okuyacağım (Karanlığın son günleri)
berceste_ Milyaay
Hadi ben duşa
Kızlar geçmişi okumaktan menümü yazamadım
11.30
Yarım tabak kısır, bol marul nane,
2 domates
3 küçük parça. patates kızartması
14.30
1 fincan kahve, 1 kurabiye
1 bardak limonata
19.00
1 tabak etli yeşil fasulye
1 çatal mozaik pasta
5 çilek
20.30
Yeşil çay
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Çok cıslı ve dengesiz bi gün oldu
Merhaba hanimlar nasılsınız
Ay bilmiyorum hic kendime guvenim yok birinin elimden sımsıkı tutup beni kaldirmasina ihtiyacim var eskisi gibi motive olamiyorum
O kadar geçmişi de okudum ama görmedim neydi ki acepArkadaşlardan ses çıkmayınca yapmadım yapalimmi
Arkadaşlardan ses çıkmayınca yapmadım yapalimmi
Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebimkalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapmak istiyorum. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum ♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar
Tamam ya icim ısındı insallah olacak bin yazdiklarimYaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz.
Herkes hayallerini gerçekleşmiş gibi yazsın demistimTam yerine geldin tatttlimmm.. bu ekip bir harikaa..
O kadar geçmişi de okudum ama görmedim neydi ki acep
He canım sahi ben suyumu 3 lt içtim tabloda yokta farketmedin sanirim
Kız o kadar yazmışım göre göre pismaniyeyi mi gördün revani yapacaktım recaniiiKıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk
Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan
Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebimkalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapacagiz çekirdek ailemle. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum ♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar
Yaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz.
Tamam ya icim ısındı insallah olacak bin yazdiklarim
O hayalinin bir an önce gerçeklesmesi dileğimle bekledik ama değdi dedirtsin rabbimSabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebimkalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapacagiz çekirdek ailemle. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum ♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar
Yaa bence bana gelmelisinizçok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım
Kız çok karbonhidrat yedirsen nolacak zaten hepimiz fitizYaa bence bana gelmelisinizçok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?