Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen beni öldürmüştün zaten

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe 3 lt3lt2lt
Berceste_ 4 lt 4 lt 3lt4
Ayşegül66663 lt2.5lt 2.5lt
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp862 lt2.5lt 2lt
chentiq
Gonul83 2 lt2.5lt2.5
İlaymilla 4 lt
Elifff80 3.5lt
pessinus 3.5lt 3lt3.5 lt
candy_candy3.5lt
marbling3 lt 3 lt3.5 lt
dira90 2.5lt2.5lt2.5
cemrenil3lt
ada812 lt2.5
Bademella2lt
gitsinkilolar02

Kıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk

Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan

Allahtan spor yapıyorsun. Yapmasan vay haline diyeceğim

Gözlerim yaşardı bu nasıl güzel bir menü

Ooooooo Ayşegül naptın sen. Kurabiye, kızartma mozaik pasta az az yemişsin ama sağlıklı olmamış bu menü. Daha dikkatli ol lütfen. Sağlık için

Merhaba hanimlar nasılsınız

Ay bilmiyorum hic kendime guvenim yok birinin elimden sımsıkı tutup beni kaldirmasina ihtiyacim var eskisi gibi motive olamiyorum

Tam yerine geldin tatttlimmm.. bu ekip bir harikaa..
Arkadaşlardan ses çıkmayınca yapmadım yapalimmi
O kadar geçmişi de okudum ama görmedim neydi ki acep
He canım sahi ben suyumu 3 lt içtim tabloda yokta farketmedin sanirim

Sabah sağlıkla uyandığımda başımda bekleyen çocuğumun gözlerini görmek her sabah ki gibi şükür sebebim kalktimki babasıyla oyunlar oynamışlar tabiiki evi dagitmislar hiç sorun değil nasıl olsa toplatirim ben onlara bu sabah beyaz pantolonumu giymek istiyorum 38 beden olmanın en guzel yani istediğini giyebilmek denize bakan bir evin balkonunda kahvaltıyı hazırlayıp kahve keyfi yapacagiz çekirdek ailemle. Sahilde de belki romanimin en heyecanlı yerini yazmak istiyorum. Hayat bana güzel zamanlarimin kıymetini bilmek için zor günler yaşattı ama artık ailemle isimle kendimle huzurluyum ♥ yarında arabamla gezintiye cikicam kizlar

Yaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz.

Yeni bir programa başladım 1 Haziran'da. Hayatımı planlamaya çalışıyorum bu çalışmalarla. Aslında çok severim plan yapmayı ama genelde uymakta zorlanırım. Orada diyor ki bize bu eğitimi veren kişi. İki çeşit hedef var. Nihai hedef ve süreç hedefi. Biz genelde nihai hedeflere odaklandığımız için süreç hedeflerini farkında olmadan es geçiyoruz ve nihai hedefe ulaşmamız zorlaşıyor, imkansızlaşıyor. O yüzden kendimize hedefler belirlerken hayaller kurarken mutlaka en ince ayrıntılarına kadar düşünmemiz gerekiyor. Düşünce gücüne inandığımı her fırsatta söylemişimdir. Ve genelde hayal ettiğim her şeye kavuşurum. O yüzden hayal etmekten, düşünmekten, istemekten hiç vazgeçmeyin ama bunlar için de biraz çaba sarf edin.

Kıyamam pişmaniye lavaş ucmustur zaten ora sıcağında... Bizde canısı bizde rahat ol şampiyonluk

Çen kaçamak mi yaptın?? kaçamaklara bak minik minikk kaçamak demeye utanır insan
Kız o kadar yazmışım göre göre pismaniyeyi mi gördün revani yapacaktım recaniii onu yapmadığım direndigim için bi aferin diyeydinyok kız ne bizdesi 4 kilo verenler var

Yaaaaaaaa ben de sana misafirliğe gelip o denize bakan balkonda kahvaltı yapıp üzerine keyif kahvesi içmek istiyorum. Hem yeni arabanı da denemiş oluruz.

Yaa bence bana gelmelisiniz çok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım

Tamam ya icim ısındı insallah olacak bin yazdiklarim

Valla senin balkon denize bakmasa da ben yine gelirim sana kahve içmeye hiç sıkıntı yok ama deniz olursa muhteşem olur Gözümün önünde de canlandı. Kuş sesleri, güneş, deniz, hafif bir esinti allahımmm huzuru buraya kadar geldi

O hayalinin bir an önce gerçeklesmesi dileğimle bekledik ama değdi dedirtsin rabbim

Ebru çok tatlısın yaaaaaaaaa

Kız çok karbonhidrat yedirsen nolacak zaten hepimiz fitizkilo alma sorunumuz yokkk hayallerde bile şişko belliyor bizi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…