bitmeyen iş yapmışlar temizle topla daha işim bitmedi su molası verdim bi sizlere bakaym
ayyy gerçekten öyle kaptanım ben mi abartıyorum diye düşünüyorum yooo rutin işler aslında ... spor benim çok vaktimi alıyor aslında 1,5 saat spor yap banyoydu vs 2 saatim tamamen ona gidiyor... sonra sabah telefon trafiğim başlıyor annem babam ablam rutin konuşmalarSen bir gün oturursan ben şaşıp kalacağım zaten senin iş bitmez canım
bende bi an gerçek mi hayal mı ayırt edemedim ... ama inşallah en kısa zamanda hayallere kavuşmak dileğiyleeee(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldikipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum
Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu halineBalıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz
Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecekYa da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!
Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz
bende hayal etmekten korkarım karışık duygular içindeyim hayal kurmam pekkkValla okuduğum en gerçek hayal bu idi, gerçek mi hayal mi ayırt edemedim.. öyle bi yazmışsın ki bunların gerçek olmama ihtimali yok bence...
Niye bilmiyorum, ben bi türlü bu kadar net ve canlı hayal kuramam. Seninkine bayıldım..
Sanırım ben hayal kurmaktan korkuyorum, yaşadığım bazı olaylar ve hayatımdaki ani değişimler elimdeki bazı imkan ve güzelliklerin elimden gitmesine sebep olunca, gerçeklikler bile hayal oldu bende, öylesine yaşamaya başladım galiba..
Kız hayalinde bile hamilelik kilosu vermeye çalışıyorum yazmışberceste_ bu hayal işini çok sevdim ben ❤ benim hayalimde şöyle yeşillikler içinde tek katlı bir ev kocaman bahçesi olsun kedilerim köpeklerim olsun ekiyim biçiyim, bir tane çocuğum olsun o zamana kadar (inşallah)ben hamilelik kilolarıno vermeye uğraşıyo olayım
Böyle bir cümle ya da düşünce istemiyorum senden Seval asla ama asla böyle olumsuz şeyler düşünme. İnan artık kendine!zaten ben kesin okurum yazarsan çünkü ben yarışmalarda ancak yarışma arkadaşlarımın başarı hikayelerini okuyorumçevremdeki herkes zayıflıyor ben hep aynı
Yanlış hatırlamıyorsam 6. takımda yarışıyordun. Mezun olmuş muydun ordan?Günaydın hanimlar
Kendimi tanitayim ;
Adim zeynep 38 yasinda 3 cocuk annesiyim bebegim 2 aylıkken diyete basladim takimlarla tanistim 13.takimdada yer aldimada81 ilede cok guzel enerji yakaladik motive superdi yaklasik 7-8 ayda 20 kilo verdim okullar kapandi cocuklar evde olunca duzenimi oturtamadim yavas yavas kilo aldim vee verdigim 20 kilo geri geldi ve dogum yaptigim kiloma ulastim motivasyonumu bir turlu geri getiremedim bir haftadir diyetisyene basladim ama takımın gucune inanıyorum cok daha fazla motive ediyor inşallah eski gucumu sizlerle yakalar kilolarimi veririm zira bu halimle hic mutlu degilim verdigin zamandaki his kucuk kiyafetler giymek insanlarin tepkisi hepsi herseye deger
Gece yemesen çok iyi olurdu. Gün içinde yemişsin zaten ama öğle saatine kadar yememenin acısı gece çıkmış. Sabah uyandığında hemen ocağa iki tane yumurta koy haşlansın sen giyinene kadar. Evden çıkmadan ayak üstü bile olsa o yumurtaları ye. Öğleye kadar kendini aç bırakma. Bir de miktar tut mutlaka aklında yediklerinin miktarları önemli. Yürüyüşün çok güzel.Dünkü menüm
Uyanınca 6.30
h.cevizi yağlı sade nescafe
Ara 9.30
20-25 tane kiraz + sade türk kahvesi
Öğlen 12.40
Tavuklu salata + ayran
Arada biraz leblebi atıştırdım yeşil çayla çok değil ama tam miktar veremem
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta + yoğurtlu ıspanak + 1 zeytin
gece 22.00
1 kase yoğurtlu ıspanak + 5 fındık
su: 2-2,5 lt
spor: sabah 15 dk+ öğlen 40 dk + akşam 15 dk yürüyüş 11196 adım evde bilekliği takmadım yani safi yürüyüşten adımlarbölgeselde dinlenme günümdü sadece yürüyüş yaptım
gece yediğim ıspanak dünyanın en gereksüz öğünüydü sadece can sıkıntısından yedim diyebilirim
Belli yazını sevdim yumuşacıkEee edebiyat okuduk o kadar da olsun yani
Teşekkür ederim canım, ben de kendimi buraya borçlu hissediyorumSen böyle yazdıkça aklıma ne geliyor biliyor musun anlatayım sana da. Takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusun bendim 82 küsür kiloyla. Ve hayatında ilk kez şişman olan ve ilk kez diyet yapan bir insandım. 13. Takım ve kaptanı kulakları çınlasın Hilal'in (inşallah bir gün okur buraları ya da yolu düşer buralara) sayesinde hayalimde bile başaramayacağım bir şeyi başardım. 64 kilo ile ilk kızıma hamile kalmıştım. Ondan daha da aşağısına indim. Sihirli bir değnek dokunmuş gibiydi hayatıma. Sigarayı bıraktım, bütün fazla yüklerimden kurtuldum, yepyeni bir insan oldum. Hayata bakış açım değişti. Bambaşka bir insan oldum. Şimdi burada olmamın sebebi emin olun zayıflamak değil. Kendi kendime de zayıflayabilecek durumdayım ama bu takıma olan vefa borcum çok ama çok büyük. Birileri benim hayatıma dokundu ve beni bambaşka mutlu bir insan yaptı, ben de içinizden herhangi birinin hayatına minik bile olsa bir katkı sağlayabiliyorsam bu borcumu ödemiş oluyorum. Sen mezun olduğunda senden daha çok mutlu olacağım bilmeni isterim
Teşekkür ederim canımiyiki doğdun nice güzel yaşların olsunnnn
içimizde kimdi rehberlik öğretmeni bişey soracam yardımcı olabilir mi ?
kızım ne zaman kül kedisi hikayesini okusa hüngür hüngür ağlıyor kızım bu masal diyorum anlatıyorum ... diğer masalarrı okuyunca bişey yok bu masalın çizgi filmi ve sinemasını da izlerken ağlıyor hemen kapatıyoruz.... korkusunu sordum babasını ve annesini kaybediyor kül kedisi masalın başında daha diğer sayfalara okumadan yada çizgi filmin sonunu izlemeden ağlamaya başlıyor hep yarıda bıraktık..... ben elimden geldiğince herşeyi açıklıyorum ama sanırım bizi kaybetme korkusu taşıyor
[/QUOT
pessinus , tu canım.
Sanırım öyle bi korku oluşmuş
Ba_yil_diiiiimmmm inşallah hepsi olacak özellikle 2020 ye dönüp sevale söylemek istediklerini basaracaksin(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldikipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum
Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu halineBalıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz
Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecekYa da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!
Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz
Tamam , bi deneyim inşallah..Hayal kur AyşegülSana ödev veriyorum. Hayal kurup buraya yazmanı istiyorum
Rehberlik öğretmeni benim canım 1 e gidiyordu değil mi? Aslında bu yaş gruplarında fazlasıyla karşılaştığım bir durum büyük ihtimal ölümle ilgili şeyleri anlamlandırmaya başlıyor ve kendisiyle ilişkilendiriyor. Bir süre külkedisini okumayın çok ölüm kayıp korkusu üzerinde durmayın. Siz anlasın durum normalleşsin diye sürekli konuyu açmayın konu gündeminizden düşsün. Onun o an neler hissettiğine dair çalışma yapabilirsiniz. Üzüntü de sakınılması gereken bir duygu değil yaşamalı ama size anlatması yönünde teşvik edin. Siz de durumlar karşısında yaşadığınız duyguları ona anlatın herkes her duyguyu yaşayabilir diye anlatın. Sönecektir bir süre sonraiçimizde kimdi rehberlik öğretmeni bişey soracam yardımcı olabilir mi ?
kızım ne zaman kül kedisi hikayesini okusa hüngür hüngür ağlıyor kızım bu masal diyorum anlatıyorum ... diğer masalarrı okuyunca bişey yok bu masalın çizgi filmi ve sinemasını da izlerken ağlıyor hemen kapatıyoruz.... korkusunu sordum babasını ve annesini kaybediyor kül kedisi masalın başında daha diğer sayfalara okumadan yada çizgi filmin sonunu izlemeden ağlamaya başlıyor hep yarıda bıraktık..... ben elimden geldiğince herşeyi açıklıyorum ama sanırım bizi kaybetme korkusu taşıyor
2023' te açar okuruz burayı
Veeeeee içinizden bir kişi var ki o zayıflarsa eğer çok ama çok mutlu olacağım. Ve inanıyorum ki bu kez o başaracak.candy_candy ben inanıyorum sana beni hayal kırıklığına uğratmayacağına eminim
Gece yemesen çok iyi olurdu. Gün içinde yemişsin zaten ama öğle saatine kadar yememenin acısı gece çıkmış. Sabah uyandığında hemen ocağa iki tane yumurta koy haşlansın sen giyinene kadar. Evden çıkmadan ayak üstü bile olsa o yumurtaları ye. Öğleye kadar kendini aç bırakma. Bir de miktar tut mutlaka aklında yediklerinin miktarları önemli. Yürüyüşün çok güzel.
Ba_yil_diiiiimmmm inşallah hepsi olacak özellikle 2020 ye dönüp sevale söylemek istediklerini basaracaksindaha çok yapalim hayal kurmayi ben senin yazılarını okumak istiyorum
çok teşekkür ederim canımRehberlik öğretmeni benim canım 1 e gidiyordu değil mi? Aslında bu yaş gruplarında fazlasıyla karşılaştığım bir durum büyük ihtimal ölümle ilgili şeyleri anlamlandırmaya başlıyor ve kendisiyle ilişkilendiriyor. Bir süre külkedisini okumayın çok ölüm kayıp korkusu üzerinde durmayın. Siz anlasın durum normalleşsin diye sürekli konuyu açmayın konu gündeminizden düşsün. Onun o an neler hissettiğine dair çalışma yapabilirsiniz. Üzüntü de sakınılması gereken bir duygu değil yaşamalı ama size anlatması yönünde teşvik edin. Siz de durumlar karşısında yaşadığınız duyguları ona anlatın herkes her duyguyu yaşayabilir diye anlatın. Sönecektir bir süre sonra
Selam arkadaşlar
Artık eskisi gibi geçmişi okumuyorum nerede yakalarsam oradan devam ediyorum çok vaktimi alıyor lütfen kusura bakmayın zamanın kıymetini anlamaya çalıştığım bir dönemdeyim. Bu konudaLAydLiNe teşekkür ederim beni bu konuda aydınlatığı için hergünümü planlıyorum ve böylece her işe yetişmeye çalışıyorum tam olarak oturmadı ama yine de beni çok mutlu eden sonuçlar var mesela uzun zamandır namaz kılmıyordum bahaneler bir sürü idi şimdi kılmaya hem vakit buldum hemde bundan büyük bir huşu duydum Allahım sana şükür benimle ilgili birşey derseniz lütfen etiketleyin canlarım
Niye kilo alıyoruz peki bizi buna inandiran ne hayallerle bunu kirmaliyiz ben yapıyorum ve oluyor sanırım olumlama yapmanın en kolayı bu bence bilincaltinda neler var bilmiyoruz ki ben de kilo veriyorum ama koruyamiyorum ben bunun için acaba hangi sinyali gönderiyorum da böyle oluyo onun için deniyorum canım bak şimdiden seni iyi hissettirdi yazmayı bırakma bizeBen de iyicene heveslendim bak zayıflamaya resmen beni kendi hayalime inandırdınız yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?