Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel nasıl yapiliyo hiç iyi değilim bu teknoloji işinde ben de yapmak istiyorum

aaa çok basit yani gmaili biliyorum da diğerlerini bilmiyorum. maili hazırlıyorsun gönder butonunun yanında ok işareti var oraya bas gönderi zamanını planla butonu çıkıyor ordan istediğin tarih çıkıyor

Tamam canım akşamki ödevim olsun bu benim

Daha büyük hayaller kurmuyoruz azıcık asım kaygısız başım diyoruz inşallah hayal kuruyoruz ama hiç yazmıyorum bu sefer yazdım ve heyecanlandım ben yazarken mesela kitap yazmayı isterdim ama hayalim olduğunu yazarken anladim

Yok hayır mezun olmadim ayrildim takimdan bir suredir aktif bir uye degilim

Canım hoşgeldin. 3 ayda mı geri aldın 20 kiloyu

Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen

Eklentiler

• EE61B9E5-E9D3-4EE8-AA86-20EC11D5F320.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 32
  • BEA45A23-F946-44C3-8C29-3F0615912F1D.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 30
Ya canım teşekkür ederim :)
Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)
Şimdi de geri dönemiyorum bir türlü.

Aaaa olur mu hiç öyle şey.. Eşinin rahatsız olduğunu gormedik demekki.. çok geçmiş olsun.. bu ekip benim gördüğüm en duyarlı ekip.. benden daha iyi bilirsin, benden eskisiniz çoğunuz.. Ben geldim ilk, burası baya bı canlıydı sonra çok geçmedi zaten korona muhabbeti girdi sonra ramazan derken herkes bı koptu motivasyon falan kalmadı kimsede.. herkes çoluk çocuk iş güç ne yapacağını bilemedi.. bocalama evresi diyelim.. toparlandık artık yeni arkadaşlarda var hem lütfen gel...

Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen
Ben anlamam ama toplarsanda abartma dan topla canım Almanların sagi solu belli olmaz biliyosun şikayet ederler valla ağacı yoluyolar diye

Geçmiş olsun canım gormedim ama insan böyle zamanlarda daha kırılgan oluyor gerçekten ama sen bize kizma olur mu inşallah iyidir eşin biz birlikte güzeliz ve güçlüyüz ayrıca ben seni çok seviyorum efsunlu kadınlara hayranimdir ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…