Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba gonulcum nasilsin
Yarin tartida fazla cikabilirsin yada daha az reglin ilk gunleri odem oluyor ya

Super bir menu afiyet olsun

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi

Su 1.5 lt spor yok

gördüm seni ahhh zeynepp inşallah bişey yemez dedim ...
Yarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicam kendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem

İyi akşamlar

12.00
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin
4 kaşık kadar Kayseri tahinlisi in poşette kalan susamlı kırıntıları

15.00
Yeşil çay

18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz

21.00
Biberiye çayı

3.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş bandında yürüyüş..
berceste_

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi

Su 1.5 lt spor yok
Afiyet olsun canim güzel menü 🖒

Yarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicam kendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem
Bende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorum

Afiyet olsum canım güzel menü 🖒🖒

Bende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorum
Aynn bende oyuzden kilomu koruyamadim ya cunku kararim yok ya hep ya hic

Tabikiiiii bizz
Evveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..

Ekmekler beyaz ekmek sanirim kilo verme asamasinda aslinda herzaman diyet ekmekler yemeliyiz beyaz ekmek insani cabuk aciktiriyor
Kayseri tahinlisi ne bilmiyorum ama kirintisi dedin oyuzden hosgordum digerleri guzel afiyet olsun sporunda var suyunda var super

Guzel bir anlatim

Evet beyaz ekmek
Tb ekmeğim bitti, bugun de dışarı çıkamadım.
Ama diyetimde çoğu zaman beyaz ekmek tükettim, miktarını çok az tuttuğum için sorun olmadı, tabi tb ekmek olsa daha iyi sonuçlar olurdu o kesin.. tad olarak çok alışamadım ne yazık ki

Ah canım yokki kafa dengi biri. Herkes katakulli peşinde herkes bi entrika laf evirip çevirme arkandan konşma peşinde düzgününe ben denk gelemedim :)

Canım teşekkür ederim
Dr a güvenmemek değil ama 1 er kutu yazmış aniden bıraktıracak. Temmuzda gel dedi benm bildiğim yavaş bırakılmaz mı bu ilaçlar. Kullanımı hakkında detaylı konşmadı. Zaten şikayetlerim de geçti.

Canım her insan sorunlar yaşıyor benim de unutamadığm bu hale gelmeme hala katkı sağlayan insanlar var. Birisi maalesef jayatımda olmakmzorunda hala. Annem.. sağolsn her fırsatta kendi bozuk psikolojisinin ürrünleri olan kötü sözleri savurur üzerime. Kendimi işe yaramaz hissettirir mesela seni boşuna mı okuttuk kurslara göndersik boğazımdan kıstım der çalışmıyorum diye. Daha neler neler var da iştenher şeyi nasıl anlatayım anlatınca da geçmiyor hatırladıkça dertleniyorum :)

Iyi akşamlar kızlar iki gündür yoktum akşam üstü döndüm eve oku oku anca bitirdim maşallah ne coşmuşsunuziki gündür öldüm yorgunluktan
Sabah 9 da 1 haşlanmış yumurta iki kaşık menemen 1 çeyrek somun ekmek 2 lokma helva
Öğlen 1de
7 8 tane kayısı çok oldu ama ağaçtan koparırken hiç farkına bile varmadim
3te 1 bardak kahve
5 te yarım tabak et sote
2 dilim kavun
7 de 1 kahve
9 da yarım kâse yoğurt çok aciktim yedim
Spor yapmama gerek yok 11den 5e kadar tarladaydik

Kuzum keşke yakın olsaydık dertlesebilseydikne desem bilemiyorum ama biraz kafana takmasan mi acaba hayat her şeyi kafaya takacak kadar uzun değil annen sana yakın mi oturuyor seni mutsuz edecek kim varsa biraz mesafe koy canim bu canın annen olsada herkesin derdi zaten kendini aşmış bi de başkalarının ekstra dert vermesi çok adaletsiz

Bu hafta ben bile kaçamak yapmadım Gönül noldu sana tam tartı öncesi

Pankek tarifini istiyorum hem de çok çok ne zamandır yiyemiyorum. Seninki çok sağlıklı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…