Yemedim yemedimgördüm seni ahhh zeynepp inşallah bişey yemez dedim ...
Merhaba gonulcum nasilsinKızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi
Super bir menu afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 4 kaşık z.y fasulye
1 kase kuru cacık
Ara öğün 16.00; tam buğday unu ve muzla yapılmış pankek 1 adet
Akşam 18.00 ; 1 tabak kıymalı alinazik
Su 2.5 litre
Spor 1 saat 20 dk.
Yarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicamgördüm seni ahhh zeynepp inşallah bişey yemez dedim ...
Afiyet olsun canim güzel menü 🖒Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi
Ara 15.00
Sade kahve
Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi
Su 1.5 lt spor yok
Bende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorumYarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicamkendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem
Afiyet olsum canım güzel menü 🖒🖒İyi akşamlar
12.00
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin
4 kaşık kadar Kayseri tahinlisi in poşette kalan susamlı kırıntıları
15.00
Yeşil çay
18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz
21.00
Biberiye çayı
3.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş bandında yürüyüş..
berceste_
Aynn bende oyuzden kilomu koruyamadim ya cunku kararim yok ya hep ya hicBende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorum
Kızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi
Evveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..Tabikiiiii bizz☺
Ekmekler beyaz ekmek sanirim kilo verme asamasinda aslinda herzaman diyet ekmekler yemeliyiz beyaz ekmek insani cabuk aciktiriyorİyi akşamlar
12.00
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin
4 kaşık kadar Kayseri tahinlisi in poşette kalan susamlı kırıntıları
15.00
Yeşil çay
18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz
21.00
Biberiye çayı
3.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş bandında yürüyüş..
berceste_
Guzel bir anlatimEvveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..
Evet beyaz ekmekEkmekler beyaz ekmek sanirim kilo verme asamasinda aslinda herzaman diyet ekmekler yemeliyiz beyaz ekmek insani cabuk aciktiriyor
Kayseri tahinlisi ne bilmiyorum ama kirintisi dedin oyuzden hosgordum digerleri guzel afiyet olsun sporunda var suyunda var super
Ah canım yokki kafa dengi biri. Herkes katakulli peşinde herkes bi entrika laf evirip çevirme arkandan konşma peşinde düzgününe ben denk gelemedim :)Canım ilaçlarını kullan mutlaka, seninle gezip sohbet edecek komşu arkadaş edin, buraya da hergün gel lütfen ki iki lafın belini kıralım
Şey yazmış ya kaptan, " hayaller, ancak sen istersen gerçekleşir"... Onu diyordum canım
Ben 68.9 u görürsem çoook mutlu olacağım, hatta kalkıp iki göbek atacağım
Ay hiç sorma..dün çocuğu parka çıkarınca fırının önünden geçtik, missler gibi lahmacun kokusu geliyordu, ben de cumadan sonra yemeyi düşünüyorum..sen de bol salata 2 lahmacun ye bari..
İnanır mısın, bu mesajı yanlış yere yazdın sandım önce, eşinden eve gelirken ekmek almasını istiyorsun zannettim
Canım teşekkür ederimnohutlusu nasıl canım galeta yerine mi nohut koyuluyor.. eğer öyleyse bana tarifini yazar mısın galeta unu yasak bana
sağol ortakçok yazdım, çok yazardım.. 4.sınıftan beri düzenli olarak günlük tuttum evlenene kadar evlendikten sonra da canım sıkıldıkça yazdım ama herşeyim yazdığım herşey enkaz altında kalınca biraz küstüm mü yoksa hayat gailesine mi karıştım bilmiyorum pek yazmaz oldum ben de.. yoksa senaryo bile yazdım sayfalarca 200 küsür sayfa hem de elimle yazdım yani bilgisayarda değil yazmak biraz kafa dinginliği ve zaman istiyor canım yaa bende ikisi de mümkün değil biraz da ilham tabi berceste_ nin fikri beni nasıl heyecanlandırdı yazmayı çok candan istedim heveslendirdi beni
ben de öyle yapıyorum menüsü güzel olanlara gözlerimden kalpler çıkıyorbi tek ortağıma her haluıkarda yorum yaparım ama o başka
ortak çarşamba perşembe her şart altında bundan sonra kaçamak yapmak yok söz mü
söz verirsen bu kaçamaklı menüyü affedebilirim sadeceneyse ki çok erken yemişsin ben var ya böyle bir menü yesem aynısını gece kesinlikle kriz geçirir bişeyler yerdim hele pasta falan koyverir çatlayana kadar yerdim.. nasıl tuttun kendini anlatsana biraz ben bu konuda çok zayıfım gerçekten
kaptanım kiraz sapını iç suiç
ben bu hafta için yapamadım ama haftaya ödev edindim kendime.. bu hafta tartıda sürekli artı görüyorum haftaya da regli haftam hep canımın sıkılacağı zamanlar
bundan sonra benim haftada 1 tartılmam lazım çünkü hergün eksi göremem herhalde
neymiş kız ben bilmiyorum onu
canım öncelikle benim fikrim bu doktoruna güvenmiyorsan güveneceğin başka bir doktora da git ama ilaçlarını iç.. bu ilaçlar öcü değil ömrünün sonuna kadar da içmeyeceksin iyileştiğin zaman azaltarak bırakacaksız psikiyatrik ilaçlardan bu kadar neden korkulduğunu tam bilemiyorum hikayesinde ne var ama annem ve çok yakın arkadaşım eşlerini kaybettiklerinde kullandılar ve ikisi de bir süre sonra doktor kontrolünde ilacı bıraktı.. ilk başta sana toparlanman için destek olacaklar
ve mutlaka aramıza katılbu arada seni bu hale sokan kötü birşey mi yaşadın paylaşmak istersen dinlerim
dondurma ve kola dışında kötü değil ama dondurma ve kola dışında değil, menünün içinde
Kuzum keşke yakın olsaydık dertlesebilseydikCanım teşekkür ederim
Dr a güvenmemek değil ama 1 er kutu yazmış aniden bıraktıracak. Temmuzda gel dedi benm bildiğim yavaş bırakılmaz mı bu ilaçlar. Kullanımı hakkında detaylı konşmadı. Zaten şikayetlerim de geçti.
Canım her insan sorunlar yaşıyor benim de unutamadığm bu hale gelmeme hala katkı sağlayan insanlar var. Birisi maalesef jayatımda olmakmzorunda hala. Annem.. sağolsn her fırsatta kendi bozuk psikolojisinin ürrünleri olan kötü sözleri savurur üzerime. Kendimi işe yaramaz hissettirir mesela seni boşuna mı okuttuk kurslara göndersik boğazımdan kıstım der çalışmıyorum diye. Daha neler neler var da iştenher şeyi nasıl anlatayım anlatınca da geçmiyor hatırladıkça dertleniyorum :)
İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 4 kaşık z.y fasulye
1 kase kuru cacık
Ara öğün 16.00; tam buğday unu ve muzla yapılmış pankek 1 adet
Akşam 18.00 ; 1 tabak kıymalı alinazik
Su 2.5 litre
Spor 1 saat 20 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?