Annenin yaşadığı sorunlar seninle değil kendisiyle ilgilidir belki de. Anladığım kadarıyla öz ailen değil yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim anlayamam belki ama her söyleneni kendi üzerine almayı bırakmadan bu psikolojiden kurtulman mümkün değil. İnsanların biyolojik alt yapısında var olan rahatsızlıklar olabilir ya da yaşantıları ilaç da kullanabilir senin onu anlamanı bekliyor da olabilir. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor herkesin kendince sorun sıkıntıları var sadece biz bilmiyoruz buzdağının görünmeyen kısmını. Bence öncelikle kendinle barışmalı dr önerdiyse ilaçları kullanmalı ve temmuzda çağırdıysa o zaman gitmelisin. Çağırdıysa neden birden bıraktıracak olsun ki? Anneni anlamayı da deneyebilirsin bunların ardından. Elbette birçoğumuzun ailesiyle iletişim problemleri olabiliyor tek yaşayan sen değilsin çevrende bunu görmemiş olabilirsin ama öyle. Lütfen efsun bardağın boş değil dolu yanına odaklanmaya çalış. Seni seven bir eşin bir kızın var. Seni sevmiş ki annenin üst katına taşınmış kaç erkek bunu yapar ki? Ailen de seni benimsemiş ki bu kadar içli dışlısınız. Lütfen olumluya odaklanmaya çalış kendi enerjini düşürüyorsun bu şekilde zaman içindeAz önce ben de buraya odaklandım size tazdm o konuştunsusmak bilmedi yine beddualara başladı ben de susuyorum konu uzamasn diyorm sen konştukça konuşuosn bari beddua etme dedim o daha çok bağırmaya başladı eşyaları topladm çıktım eve. Susmak da çare olmuyo ki kendisi susmak bilmiyo. Ben şu 2 yaşından beri ilaç kullanıorum dediğinden sonra anladımki bana yüklediği şeyi kensisi yapıomuş. Yani şöle beni 40 günlükken almışlar. Bana hep derki kızınca sen bemi hiç anne olarak görmedinki.
Demekki o beni kabullenememişki hala 30 senedir bu mevzuyu açıyor. Kendi evladı gibi iyi de bakmışlwr bana ama neden hala kabullenemedi bilmiyorum travmasını atlatamamış belli
Olsun canım nefsin körelmiştir:) senin de ellerine sağlıkAfiyet olsun canım.
Süper görünüyor.
Ben de yedim 1 dilim.
Aslında bu akşam yemesem olurdu ama.
Benim de en fazla bir haftadır sonra batmaya başlıyor bir şeyler. Düşünüyorum hoşuma gitmeyen şeyler de olsa değiştirebileceğim hiçbir şey yok sadece bakış açımı değiştirebilirim ki kabullenmek böyle daha kolay oluyor. Birarada yaşayabilmek için aynı şeylerden hoşlanıp aynı duyguları düşünceleri beslemek zorunda değiliz. İhtiyacımız olan şey hoşgörü ve kabullenişCanım, bence aranıza biraz mesafe koy, görüşme sıklığını ve süreni azalt, annendir, babandır, saygıda kudur etme, sende çok hakları vardır elbet, ama çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bende tatiller de annemgil de uzun kalınca zaman zaman sorunlar yaşıyorum. Herkes yaşayabilir emin ol, biraz mesafe size iyi gelecektir..
Canım gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum 2 yaşında bi insan ne yapmış olabilir ki psikolojiyi bozacakAz önce ben de buraya odaklandım size tazdm o konuştunsusmak bilmedi yine beddualara başladı ben de susuyorum konu uzamasn diyorm sen konştukça konuşuosn bari beddua etme dedim o daha çok bağırmaya başladı eşyaları topladm çıktım eve. Susmak da çare olmuyo ki kendisi susmak bilmiyo. Ben şu 2 yaşından beri ilaç kullanıorum dediğinden sonra anladımki bana yüklediği şeyi kensisi yapıomuş. Yani şöle beni 40 günlükken almışlar. Bana hep derki kızınca sen bemi hiç anne olarak görmedinki.
Demekki o beni kabullenememişki hala 30 senedir bu mevzuyu açıyor. Kendi evladı gibi iyi de bakmışlwr bana ama neden hala kabullenemedi bilmiyorum travmasını atlatamamış belli
Valla öyle nerden geldim şu apartmana eski evim uzaktı her günngeliolardı babam yaşlı araba kullanamıo eskisi gibi oraya buraya vuruyo vicdan yaptım geldm gelmez olaydımCanım, bence aranıza biraz mesafe koy, görüşme sıklığını ve süreni azalt, annendir, babandır, saygıda kudur etme, sende çok hakları vardır elbet, ama çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bende tatiller de annemgil de uzun kalınca zaman zaman sorunlar yaşıyorum. Herkes yaşayabilir emin ol, biraz mesafe size iyi gelecektir..
Canım mevzu anneler olunca yoruma kapalı oluyor maalesef.. Kabullenmistir elbet sadece aranızdaki sorunların buna bağlı olduğunu düşünüyor sanırım.. oysaki herkes annesiyle sorun yaşar az yada cok.. Anneannem 75 yaşında annem 55 hala otorite yürütmeye çalışıyor annemin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.. Biz odalarımıza geçince değişik geliyor.. anneanne kaç yaşında insanlarız herkesin kendine ait yaşamı hayati var diyorum anlasın diye... Ama sabit fikirli otoriter ama tatli ve komikAz önce ben de buraya odaklandım size tazdm o konuştunsusmak bilmedi yine beddualara başladı ben de susuyorum konu uzamasn diyorm sen konştukça konuşuosn bari beddua etme dedim o daha çok bağırmaya başladı eşyaları topladm çıktım eve. Susmak da çare olmuyo ki kendisi susmak bilmiyo. Ben şu 2 yaşından beri ilaç kullanıorum dediğinden sonra anladımki bana yüklediği şeyi kensisi yapıomuş. Yani şöle beni 40 günlükken almışlar. Bana hep derki kızınca sen bemi hiç anne olarak görmedinki.
Öyle deme sınav diyelim.. bunu yaşamaniz gerekiyormuş demek ki.. çözmeniz gereken birşey var belli ki...Valla öyle nerden geldim şu apartmana eski evim uzaktı her günngeliolardı babam yaşlı araba kullanamıo eskisi gibi oraya buraya vuruyo vicdan yaptım geldm gelmez olaydım
Yani çevreden çok laf söz eden olmş o zamanlar onun kalıntıları mı bilmiyorum her şeyi de detaylı anlatmıolar tabii. Yaşım 29 canım yanlş anlaşılcak bir şey demedin merak etme :)Canım gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum 2 yaşında bi insan ne yapmış olabilir ki psikolojiyi bozacakne desem bilemedim hassas bir konu insan anne olmaya hazır değilse neden evlat edinir ki lütfen yazdığımı yalnış anlama yaşın kaç canım ordan taşınavilme imkan in var mı sürekli böyle ömür geçmez hiç arkadaş cevren yok mu canım yada ne bileyim gidip geleceğin bir yer huzur bulacağın
Uşaktayım canım. Valla annemin kendi psikolojisi bozuk bize dr a gidin diyor. Bize atıyor her şeyin suçunu napılabikir ki zaten. Belli yaştan sonra hiç değişmez insan sanırım. Zaten ona göre her zaman o haklıdır.Canım mevzu anneler olunca yoruma kapalı oluyor maalesef.. Kabullenmistir elbet sadece aranızdaki sorunların buna bağlı olduğunu düşünüyor sanırım.. oysaki herkes annesiyle sorun yaşar az yada cok.. Anneannem 75 yaşında annem 55 hala otorite yürütmeye çalışıyor annemin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.. Biz odalarımıza geçince değişik geliyor.. anneanne kaç yaşında insanlarız herkesin kendine ait yaşamı hayati var diyorum anlasın diye... Ama sabit fikirli otoriter ama tatli ve komikkeşke kendilerine dışardan bakabilirseler... annem çok baskıya maruz kaldığı için bize baski uygulamadi hiç.. Keşke sana onerebilecek tavsiyelerim olsaydi.. keşke en azından aynı şehirlerde olabilseydik.. nerede yasiyordun canım sen??
merhaba çok teşekkür ederim ne güzel halimi hatrımı sordum mutlu oldumMerhaba gonulcum nasilsin
Yarin tartida fazla cikabilirsin yada daha az reglin ilk gunleri odem oluyor ya
Ben diyette olmasan çatlayana kadar yerdim. Tam benim ortamım çümküYarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicamkendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem
dime dime öyle heycanlanıyomEvveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..
ya azıcıktı amaBu hafta ben bile kaçamak yapmadım Gönül noldu sana tam tartı öncesi
Sadece kendisini haklı gören biriyle hiçbir şey çözülmezki.Öyle deme sınav diyelim.. bunu yaşamaniz gerekiyormuş demek ki.. çözmeniz gereken birşey var belli ki...
Ayyy etiketlemeyi yine unuttumSelamm...
Ooo kimleri görüyorumMilyaay canım mutlu oluyorum seni görünce kaybolmasan keşke
Yarın bomba haberler bekliyorum senden.. ben de inşallah ama kendime güvenmiyorum ne yalan soyleyim 2 gün cozuttum
Saat 9.00 bol yesillikli yumurta salatası, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin, 1 avuç içi ayası kadar tırnak pide
16.30 2 lahmacun + ayran
22.30 1yk taze zencefil+limon karışımı yedim (yağları parcaliyormus)
Spor 40 dk kardiyo+ normalde spor programımda dinlenme günüm ama ben 35 squat, 35 iç bacak, 75 mekik, 75 göğüs yaptım...
Kitap okuyup uyuyacağım..
3.5 lt su
Ben onu yalnızlığını anlıyorum bişeyler yapmak istiyorum izin vermiyor yemek yapıorum birlik içinde olalım diyorum sorun çıkarıyor anne şuraya gidelim gelmez buraya gidelim gelmez markete gidelim gelöez. Alamayacağım şeylere neden bakayım diyor. Ne yapayım onun da arkadaşa ihtiyacı var. Ben dünya benm etrafımda dönüyor demedim ki zaten .Annenin yaşadığı sorunlar seninle değil kendisiyle ilgilidir belki de. Anladığım kadarıyla öz ailen değil yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim anlayamam belki ama her söyleneni kendi üzerine almayı bırakmadan bu psikolojiden kurtulman mümkün değil. İnsanların biyolojik alt yapısında var olan rahatsızlıklar olabilir ya da yaşantıları ilaç da kullanabilir senin onu anlamanı bekliyor da olabilir. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor herkesin kendince sorun sıkıntıları var sadece biz bilmiyoruz buzdağının görünmeyen kısmını. Bence öncelikle kendinle barışmalı dr önerdiyse ilaçları kullanmalı ve temmuzda çağırdıysa o zaman gitmelisin. Çağırdıysa neden birden bıraktıracak olsun ki? Anneni anlamayı da deneyebilirsin bunların ardından. Elbette birçoğumuzun ailesiyle iletişim problemleri olabiliyor tek yaşayan sen değilsin çevrende bunu görmemiş olabilirsin ama öyle. Lütfen efsun bardağın boş değil dolu yanına odaklanmaya çalış. Seni seven bir eşin bir kızın var. Seni sevmiş ki annenin üst katına taşınmış kaç erkek bunu yapar ki? Ailen de seni benimsemiş ki bu kadar içli dışlısınız. Lütfen olumluya odaklanmaya çalış kendi enerjini düşürüyorsun bu şekilde zaman içinde
O beddualar o sözler burda söyleyemediklerim... hepsi bardağın dolu tarafının da altını çatlatıyor zamanla... ben istediğim kadar olumlu bakmaya çalışayım... mutlu gittiğim evden ağlayarak çıkıosam eninde sonunda bardak da kırılacak artık 29 senedir etmediği beddua kalmadı. Gözünün yaşı dinmesin sen de benim gibi hep ağla der mi insan çocuğuna ciğerinden yanasıca der mi ananın karnında da duramamışsın 6 ayda doğmuşsun der mi hakaretler eder mi...Annenin yaşadığı sorunlar seninle değil kendisiyle ilgilidir belki de. Anladığım kadarıyla öz ailen değil yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim anlayamam belki ama her söyleneni kendi üzerine almayı bırakmadan bu psikolojiden kurtulman mümkün değil. İnsanların biyolojik alt yapısında var olan rahatsızlıklar olabilir ya da yaşantıları ilaç da kullanabilir senin onu anlamanı bekliyor da olabilir. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor herkesin kendince sorun sıkıntıları var sadece biz bilmiyoruz buzdağının görünmeyen kısmını. Bence öncelikle kendinle barışmalı dr önerdiyse ilaçları kullanmalı ve temmuzda çağırdıysa o zaman gitmelisin. Çağırdıysa neden birden bıraktıracak olsun ki? Anneni anlamayı da deneyebilirsin bunların ardından. Elbette birçoğumuzun ailesiyle iletişim problemleri olabiliyor tek yaşayan sen değilsin çevrende bunu görmemiş olabilirsin ama öyle. Lütfen efsun bardağın boş değil dolu yanına odaklanmaya çalış. Seni seven bir eşin bir kızın var. Seni sevmiş ki annenin üst katına taşınmış kaç erkek bunu yapar ki? Ailen de seni benimsemiş ki bu kadar içli dışlısınız. Lütfen olumluya odaklanmaya çalış kendi enerjini düşürüyorsun bu şekilde zaman içinde
Ustune çikolata surebiliyormuyuzBende ilk defa denedim çok güzel oldu kaptanım, 1 yumurtayı çırp iyice ayrı bi yerde 1 muzu ezip yumurtayı ekle 1 çay kaşığı kabartma tozu, isteğe bağlı olarak kakao ekle, pankek kıvamını alana kadar tam buğday unu ekle benimkine 3 kaşık yetti, toplamda 4/5 tane orta büyüklükte pankek çıktı benimkinden
Canım senle aynı yaştayızO beddualar o sözler burda söyleyemediklerim... hepsi bardağın dolu tarafının da altını çatlatıyor zamanla... ben istediğim kadar olumlu bakmaya çalışayım... mutlu gittiğim evden ağlayarak çıkıosam eninde sonunda bardak da kırılacak artık 29 senedir etmediği beddua kalmadı. Gözünün yaşı dinmesin sen de benim gibi hep ağla der mi insan çocuğuna ciğerinden yanasıca der mi ananın karnında da duramamışsın 6 ayda doğmuşsun der mi hakaretler eder mi...
Bende yerkenn ah şimdi çikolata olsa üstünde dedimUstune çikolata surebiliyormuyuz
Tamam sizi tutuyorummerhaba çok teşekkür ederim ne güzel halimi hatrımı sordum mutlu oldumiyiyim ve heyecanlıyım
Evet mimik Bir başlangıç geldi gerisi yok içim dolu hissediyorum. Sen bizi tut tamam ada ile ben 1. OlalımBen diyette olmasan çatlayana kadar yerdim. Tam benim ortamım çümkü
Ama diyetteysem hemen karnımı sağlıklı şeylerle doldururdum bol sıvı alırdım sonra ucundan en sevdiğim şeyden yerdim
dime dime öyle heycanlanıyom
ya azıcıktı amakarnım çok aç şuan mesela
Onada sukurBende yerkenn ah şimdi çikolata olsa üstünde dedimçikolatasızda güzel ama tatlı istediği kesiyo en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?