Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi

Su 1.5 lt spor yok

Su çok az olmuş canım yediklerin gayet güzel ama suyu çoğaltman lazım. Perşembe günü aklında olsun kuru fasulye de yememek lazım.

mümkün değil ki şimdi yine tartışma çıkardı ama ben sorunluyum ben strese sokuyormuşum.

dr ilaç verdi mi dedi daha şimdi. verdi ama kullanmak istemiorum dedim. arkadaş mı olacak onlar bana dedim işte. o da dedi gördün mü nasıl oluyomuş bebekliğinden beri ben de senn yaşadklarını yaşıorm dedi. bu laf sokmak değilmi şimdi.
değilmiş başladı sn2 yaşındayken beri ben psikoloji ilacı kullanıom hep siz haklı old. için dedi. 2 yaşında ben sana ne yapmş olabilirim dedim bişey diyemedi

Sanırım o da sıkıntılı bir dönem geçirmiş ya da geçiriyor. Senin en iyi ilacın sensin canım. Eğer içinden ilaç kullanmak gelmiyorsa kullanma. Ben senin bu sıkıntıyı çözeceğine yürekten inanıyorum. Ama birilerine anlatman konuşman lazım. İçine attığın sürece kendine zarar verirsin. Düşüncelerini anlatmaktan hiçbir zaman korkma. Ne varsa anlat içinde.

teşekkür ederim burası diyet sayfası dertlerimle meşgul etmek istemiyorum ki

Burası diyet sayfası değil yanlış düşünüyorsun. Bir bir takımız, biz bir aileyiz. Birimizin derdi hepimizin derdi. Bunu anlamış olman lazım

valla bu muamelelerin içinde nasıl kendime ilaç olucam bilmiorum ortada bişey yokken şimdi ortalık gerildi. babam da tuz biber gelip annmden daha çok bağırıp olayı kızıştırıp gitti. annemin dilinde sürekli beddualar...

Bi süre görüşmesen olmaz mı?

Bi süre görüşmesen olmaz mı?
altlı üstlü oturuyoruz ben uzaklaşsam o çıkıp gelio sesiniz çıkmıo iimisinz die. ne seninle ne de sensiz durumu. ben yokken sürekl beni merak edermiş babam öle dio. biraraya gelince de hemen kavga çıkarıo anlamıorum çözemiyorum. mutlu etmeye çalışıorum o da olmuyo beğenmiyo . e kızım da uyanır uyanmaz anneanne dede diyo. hemen aşağı iniyoruz.

Menüm

08:00
1 tane hurma

Kahvaltı (09:45)
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos

Öğle (13:00)
1,5 kepçe şehriye çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (17:30)
3 tane gün kurusu
1 tane hurma
2 tane tam buğday unlu gevrek

Bugün çok saçma bir menü oldu. Baş ağrılarımı geçiremiyorum ben de. İlaç içmek istemiyorum. Bir kaç gündür iyi bir baş ağrısı çekiyorum. Yarın da düzelmezsem artık mecburen ilaç içeceğim.

Su 3 lt, Spor yok.

Hımmmm o zaman şöyle yapmayı dene. Ben genelde öyle yaparım. Hoşuma gitmeyen bir konuşma ya da olay olduğun da yokmuş gibi davranırım. Bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Umursamam. Bazen böyle yapmak işe yarıyor. Bırak o konuşsun dursun. Eminim hiç bir anne çocuğunun mutsuz olmasını istemez. Bazen farkında olmadan yapıyorlar. Ben de annemle çok iyi anlaşamam. Bazen hiç susmaz. Sürekli konuşur. Ama annemdir. Ne onla ne onsuz olmuyor. Yarın bizim çocuklarımız da belki bizim için aynı şeyi düşünecekler bilemiyoruz. Bugün büyük kızım annemle aynı evde yaşamayı çok seviyorum ama onunla iletişim kurmayı hiç sevmiyorum diye bir cümle sarf etti. Beni çok seviyor ama anlaşamıyoruz. Çok normal yani bu durum. Biraz duymamazlıktan gel söylediklerini.

Selamm...
Ooo kimleri görüyorum Milyaay canım mutlu oluyorum seni görünce kaybolmasan keşke
Yarın bomba haberler bekliyorum senden.. ben de inşallah ama kendime güvenmiyorum ne yalan soyleyim 2 gün cozuttum

Saat 9.00 bol yesillikli yumurta salatası, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin, 1 avuç içi ayası kadar tırnak pide

16.30 2 lahmacun + ayran

22.30 1yk taze zencefil+limon karışımı yedim (yağları parcaliyormus)

Spor 40 dk kardiyo+ normalde spor programımda dinlenme günüm ama ben 35 squat, 35 iç bacak, 75 mekik, 75 göğüs yaptım...
Kitap okuyup uyuyacağım..

3.5 lt su

Kuzum mecbur köye gidiyorum 1 hafta daha çok yoğun ve yorucu geçiyor buğday zamanı şimdi pazartesi belki biter arabayı sattık köye hergun gidip gelemiyorum mecbur annemlerde kalıyorum orada ev internetiyok benim netim zaten yokhaftaya daha sık uğrarım işler hafifler valla bakalım yarın büyük gunşimdi adetliyim inşallah tartiya artı olarak yansimazo kadar yorgunlukta kilo vermezsem kendi kendimi yiycemo kadar iş varken yarı aç yarı tok geziyorum yine de veremezsem ben ne edeyim

Bana bi dost arkadaş lazım işte 10 senedir yapayalnızım...

Az önce ben de buraya odaklandım size tazdm o konuştunsusmak bilmedi yine beddualara başladı ben de susuyorum konu uzamasn diyorm sen konştukça konuşuosn bari beddua etme dedim o daha çok bağırmaya başladı eşyaları topladm çıktım eve. Susmak da çare olmuyo ki kendisi susmak bilmiyo. Ben şu 2 yaşından beri ilaç kullanıorum dediğinden sonra anladımki bana yüklediği şeyi kensisi yapıomuş. Yani şöle beni 40 günlükken almışlar. Bana hep derki kızınca sen bemi hiç anne olarak görmedinki.
Demekki o beni kabullenememişki hala 30 senedir bu mevzuyu açıyor. Kendi evladı gibi iyi de bakmışlwr bana ama neden hala kabullenemedi bilmiyorum travmasını atlatamamış belli

Pankek tarifini istiyorum hem de çok çok ne zamandır yiyemiyorum. Seninki çok sağlıklı görünüyor.
Bende ilk defa denedim çok güzel oldu kaptanım, 1 yumurtayı çırp iyice ayrı bi yerde 1 muzu ezip yumurtayı ekle 1 çay kaşığı kabartma tozu, isteğe bağlı olarak kakao ekle, pankek kıvamını alana kadar tam buğday unu ekle benimkine 3 kaşık yetti, toplamda 4/5 tane orta büyüklükte pankek çıktı benimkinden

Canım, bence aranıza biraz mesafe koy, görüşme sıklığını ve süreni azalt, annendir, babandır, saygıda kudur etme, sende çok hakları vardır elbet, ama çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bende tatiller de annemgil de uzun kalınca zaman zaman sorunlar yaşıyorum. Herkes yaşayabilir emin ol, biraz mesafe size iyi gelecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…