Teşekkür ederim canım hepimizin yuvasına inşallah :)Canım senle aynı yaştayızşu an cidden şoktayim ama annenin psikolojisi ciddiderecede bozuk ve iyi bir tedaviye ihtiyacı var çünkü normal bi insanın söylemeyecegi sözler dökülmüş ağzından allah yardımcın olsun anneninde inşallah bir an önce psikolojisi düzelir ama senin mutlu olman için taşınman şart rabbim bir an önce huzur versin yuvana
Ses çıkartmıyorum diye beni yarışmıyor mu sandınız anlamadım ki1.berceste olur bence, haftanın ortasında 3 kilo verdim şimdiden diyordu.
Biz 2.liğe oynayalım bari..
Ne diyim, umut fakirin ekmeğidir
Yarın mümkün olan en geç saate kadar yemeyip içmeyip kahvaltıdan hemen önce tartılalım bari, mesela 12 gibi..
Bende sabah 8 ile 11-12 arası tartılmak bazen 300-400 gram fark ettiriyor, ne kadar geç okadar hafif
UcacaksinizSes çıkartmıyorum diye beni yarışmıyor mu sandınız anlamadım ki
Günaydın kızlar
Ben mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum sizeUcacaksinizberceste_ yle
Biz ikinciliğe yarışıyoruz zaten
Tartilmadim daha su bile icmiyorum anneannemi götürüp geleyim otogara öyle tartilicam
Gunaydin Canım❤
Bol eksili tartıları görürüz insallah
Gordun say zatenBen mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size
Geçen hafta : 74.9
Bu hafta : 73.1
Fark: 1.8
Az daha tartılmadan dursaydım 72.9 u görürdüm. Gördüm farz ediyorum
Ben mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size
Eki Görüntüle 2644709
Kaptanım süpersin.Ben mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size
Eki Görüntüle 2644709
Ortak Tebrikler.Kızlar kilo bildirip kaçıcam geçmişe bakamadım bugün maaşı yapmam lazım çok yoğunum menümü de öğlene kadar girip yazmaya çalışıcam ama görünce kızmayın bunu yapmak zorundaydım yoksa artı görecektim ve listeye ilk girdiğim hafta artı görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Eki Görüntüle 2644712
Geçen hafta 122.7
Bu hafta 122.1
Fark 0.6
Yüzde 0.4889 yuvarlayamadim ben siz yuvarlarsiniz
Ortak Tebrikler.
Eksi olsun bizim olsun.
Çok güzel.
neyse bari çayım bitene kadar dünkü menümü de yazayım öyle başliyim işezaten kısa
sabah uyanında h.cevizi yağlı kahve (bu arada bunu sabahları içmeyi bırakıcam akşam yemeğinin üstüne içicem heralde bilmiyorum bu 3 günde bişeyler bana yaramıyor ama 50 kalorilik bi kahvenin ne zararı olabilir bilmiyorumama açlığı bozmamak için bırakıcam)
kahvaltı 6.30
2 yumurta 3 zeytin 1/4 kk peynir (kaptanım denedim ama maalesef kahvaltı benim için bu saatte herşeyi bozuyor bir daha yapmicam kahve öğünümü kahvaltı gibi düşünün meyve kuruyemiş falan yiyorum kuruyemiş yeterli kaloriyi sağlıyor 200-300 kalorilik yiyorumdur)
ara yok (arkadaşımla küstük kahve içmedikbarıştık ama öğlen )
öğlen 12.30
karamelli latte
glutensiz brownie (starbucks ile kavuşmacaben de isterdim yağsız sütle filtre kahve içmeyi ama bu kavuşmaca idi )
Ara 14.00
1 tahıllı poğaça (starbukcstan yine)
Spor
11000 adım (gün içi adımı özel bir yürüyüş yapmadım bu sefer ama sabah ve akşam evi toparlama ve işe gidip gelirken 15'er dakika yürüyüş sabit)
Su hiç bilmiyorum
Ben mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size
Eki Görüntüle 2644709
Canım 2 den sonra bişey yemedin mi hiçneyse bari çayım bitene kadar dünkü menümü de yazayım öyle başliyim işezaten kısa
sabah uyanında h.cevizi yağlı kahve (bu arada bunu sabahları içmeyi bırakıcam akşam yemeğinin üstüne içicem heralde bilmiyorum bu 3 günde bişeyler bana yaramıyor ama 50 kalorilik bi kahvenin ne zararı olabilir bilmiyorumama açlığı bozmamak için bırakıcam)
kahvaltı 6.30
2 yumurta 3 zeytin 1/4 kk peynir (kaptanım denedim ama maalesef kahvaltı benim için bu saatte herşeyi bozuyor bir daha yapmicam kahve öğünümü kahvaltı gibi düşünün meyve kuruyemiş falan yiyorum kuruyemiş yeterli kaloriyi sağlıyor 200-300 kalorilik yiyorumdur)
ara yok (arkadaşımla küstük kahve içmedikbarıştık ama öğlen )
öğlen 12.30
karamelli latte
glutensiz brownie (starbucks ile kavuşmacaben de isterdim yağsız sütle filtre kahve içmeyi ama bu kavuşmaca idi )
Ara 14.00
1 tahıllı poğaça (starbukcstan yine)
Spor
11000 adım (gün içi adımı özel bir yürüyüş yapmadım bu sefer ama sabah ve akşam evi toparlama ve işe gidip gelirken 15'er dakika yürüyüş sabit)
Su hiç bilmiyorum
Vuhhhuuuuusüpersin kaptanım..
bu hafta listelerin tozunu artıracağız demedim mi kızlar ben
Canım 2 den sonra bişey yemedin mi hiç
Kahvaltın güzel, ama gün içinde sağlıksız ve yetersiz beslenmişsin bence. Adım sayımda çok güzel
Ne bilim kaptanım, sessiz sessiz duruyordun, meğer durgun sular derin akarmışSes çıkartmıyorum diye beni yarışmıyor mu sandınız anlamadım ki
Günaydın orti ciğimGünaydınlar bol eksili günler diliyorum efendim:) :)
bu hafta listelerin tozunu artıracağız demedim mi kızlar ben
Yaa bilemiyorum, bu aralar sen de hassassın zaten, şimdi okuma benceAldiracaksiniz sonunda bana kitabı.. ne olabilir sizi bu kadar dağıtacak anlamıyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?