Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım hepimizin yuvasına inşallah :)

Ses çıkartmıyorum diye beni yarışmıyor mu sandınız anlamadım ki

Ben mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size

Geçen hafta : 74.9
Bu hafta : 73.1
Fark: 1.8

Az daha tartılmadan dursaydım 72.9 u görürdüm. Gördüm farz ediyorum

Son düzenleme:
Kızlar kilo bildirip kaçıcam geçmişe bakamadım bugün maaşı yapmam lazım çok yoğunum menümü de öğlene kadar girip yazmaya çalışıcam ama görünce kızmayın bunu yapmak zorundaydım yoksa artı görecektim ve listeye ilk girdiğim hafta artı görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum

Geçen hafta 122.7
Bu hafta 122.1
Fark 0.6
Yüzde 0.4889 yuvarlayamadim ben siz yuvarlarsiniz

ah o sabah ödemi gerçekten ben de sabahın 6 buçuğunda tartılıcam artık bugünkü gibi

Kaptanım süpersin.
Tebrikler.
Bence de ödemler gidince 72.9 olur o.

Ortak Tebrikler.
Eksi olsun bizim olsun.
Çok güzel.

neyse bari çayım bitene kadar dünkü menümü de yazayım öyle başliyim işe zaten kısa

sabah uyanında h.cevizi yağlı kahve (bu arada bunu sabahları içmeyi bırakıcam akşam yemeğinin üstüne içicem heralde bilmiyorum bu 3 günde bişeyler bana yaramıyor ama 50 kalorilik bi kahvenin ne zararı olabilir bilmiyorumama açlığı bozmamak için bırakıcam)

kahvaltı 6.30
2 yumurta 3 zeytin 1/4 kk peynir (kaptanım denedim ama maalesef kahvaltı benim için bu saatte herşeyi bozuyor bir daha yapmicam kahve öğünümü kahvaltı gibi düşünün meyve kuruyemiş falan yiyorum kuruyemiş yeterli kaloriyi sağlıyor 200-300 kalorilik yiyorumdur)

ara yok (arkadaşımla küstük kahve içmedik barıştık ama öğlen )

öğlen 12.30
karamelli latte
glutensiz brownie (starbucks ile kavuşmaca ben de isterdim yağsız sütle filtre kahve içmeyi ama bu kavuşmaca idi )

Ara 14.00
1 tahıllı poğaça (starbukcstan yine)

Spor
11000 adım (gün içi adımı özel bir yürüyüş yapmadım bu sefer ama sabah ve akşam evi toparlama ve işe gidip gelirken 15'er dakika yürüyüş sabit)

Su hiç bilmiyorum

Çok çok sağlıksız bir menü olmuş canım. Bundan sonra dikkatli ol lütfen.

Vuhhhuuuuu süpersin kaptanım..
bu hafta listelerin tozunu artıracağız demedim mi kızlar ben
Canım 2 den sonra bişey yemedin mi hiç
Kahvaltın güzel, ama gün içinde sağlıksız ve yetersiz beslenmişsin bence. Adım sayımda çok güzel

Sadece 3 gün spor yapabildim aslında biraz daha hareketli olabilseydim daha iyi olurdu. Haftaya artık. Bu hafta kesinlikle toz attıracağız diğer takımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…