Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese ben de ilk kilo bildirimi yapmak istiyorum
Geçen hafta kendimce tartıldığında 85.7 idi Bu hafta ise tam 84. 7.
-1 kilo ile gruba giriş yapmış bulunuyorum sporu biraz daha yapabilsem daha çok giderdi belki ama ayağımda sıkıntı var Dün biraz yürüdüm diye gece ağrısından duramadım Herkese bol eksiler

Yaa bilemiyorum, bu aralar sen de hassassın zaten, şimdi okuma bence
Bence de okumayın kitap güzel ama zaten hassas olduğumuz şu günlerde modunu iyice düşürür insanın. Ben baya oldum okuyalı o zaman bile gözüm çıkmıştı ağlamaktan şimdilerde hiç okumam herhalde

Bak ne güzel, herkese nasip olmuyor bu düşkünlük, kıymetini bil. Her ailede olur bazı sorunlar, güzel tarafından bak. Hiç kimse mükemmel bi hayat yaşamıyor, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım canım arkadaşım

Ay bi duygusuz, ağlayamayan insan benim galiba normalde de hiç ağlayamam zaten yüreğim kabarır, boğazım düğümlenir ama gözümden bi damla yaş çıkmaz çoğu zaman.. Ama ayda yılda bir bi ağladım mı da katıla katıla, tabiri caizse höğüre höğüre ağlarım kimse susturamaz, yani normal bi ağlamayı beceremem

Sevalcim kahvaltı ile başlamışsın süper.
Ama menünün gerisini aradım.
Çok olmamış.
Canım bizim ev ahalisi pek sebze yemez.
Ben de kendime kadar yapıp daha kaynarken kavanozluyorum.
Komposto gibi.
Dolap 4-5 gün duruyor.
Öğle yapsam en azından evde sürekli hazır yemeğin olur.
Bazen saklama kabı ile buzluğa atıyorum.
Onlara uysam hep et pide lahmacun börek işim Zor.

Evet, kitabı okurken de yüreğim çok kabardı, gözlerim doldu ama yine ağlayamadım bi türlü..
Ya bu da kötü bi özellik, bazen hüzünlü bi ortamda cenaze, ayrılık vs. herkes ağlarken ben ağlayamıyorum, boğazım kitleniyo, konuşamıyorum da, tuhaf tuhaf bakıyorlar bana, kimbilir içlerinden ne kadar duygusuz, ruhsuz, vurdumduymaz...diyorlardır. Bilmiyorlar ki içimde ne fırtınalar kopuyor,

Teşekkür ederim Ayşegülcüm.
Hedef 91.9 du ama buna da şükür.

Bugün herkes hedeften 200 gram şaşacak anlaşıldı Bence gayet güzel bir sonuç. Benim kinin fazla olmasının sebebi geçen hafta çok fazla ödemim olmasıydı. Yoksa seninki ideal

Maşallah canım bence birinci sensin:)
Aslında nasıl yalan bir sonunculuk yasadiysam şuan yalan bir birincilik yasayacam şöyle düşündüm de bu beni çok sevindirmedi haftaya inşallah yine kilo verirsem kendimi başarmış hissederim bu hafta çok da tatmin olmadım aslinda

G0naydın kızlar reglim gecikti olamadım hala hafta içi korkunç bi rakam görmüştüm okadar güzel menü ve spora rağmen bugünde çok iyi değil ama bunada şükür modundayım
Geçen hafta; 53.5
Bugün; 53.6
+100 büyük ihtimalle güzel bi kilo verdim ama regl olduktan sonra tartıya yansıcak, umarım öyledir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…