- 12 Şubat 2019
- 200
- 798
- 23
Bence de okumayın kitap güzel ama zaten hassas olduğumuz şu günlerde modunu iyice düşürür insanın. Ben baya oldum okuyalı o zaman bile gözüm çıkmıştı ağlamaktan şimdilerde hiç okumam herhaldeYaa bilemiyorum, bu aralar sen de hassassın zaten, şimdi okuma bence
Bak ne güzel, herkese nasip olmuyor bu düşkünlük, kıymetini bil. Her ailede olur bazı sorunlar, güzel tarafından bak. Hiç kimse mükemmel bi hayat yaşamıyor, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım canım arkadaşımEvet canım çok düşkünler özellikle babam. Öyleki ilkokulda babama süper baba derlermiş öğretmenler. Annem de sever aslnda ama çok sinirli ve gözü döner sinirlenince sonra hatasını anlarsa eğer sevdiğim bi yemeği yapar ama asla hatalıyım demez. Babam anne gibidir annem baba gibidir. Sağolsun eşim de iyidir. Zaten onun ailesi de 4 sokak arkada oturuyolar. Buraya gelmemiz her aileye yakınlaştırdı bizi. Annemin de sorunları var ama kabl etmiyor. Sadece biz sorun çıkarıyoruz onun gözünde.
Ay bi duygusuz, ağlayamayan insan benim galibaBence de okumayın kitap güzel ama zaten hassas olduğumuz şu günlerde modunu iyice düşürür insanın. Ben baya oldum okuyalı o zaman bile gözüm çıkmıştı ağlamaktan şimdilerde hiç okumam herhalde
Sevalcim kahvaltı ile başlamışsın süper.neyse bari çayım bitene kadar dünkü menümü de yazayım öyle başliyim işezaten kısa
sabah uyanında h.cevizi yağlı kahve (bu arada bunu sabahları içmeyi bırakıcam akşam yemeğinin üstüne içicem heralde bilmiyorum bu 3 günde bişeyler bana yaramıyor ama 50 kalorilik bi kahvenin ne zararı olabilir bilmiyorumama açlığı bozmamak için bırakıcam)
kahvaltı 6.30
2 yumurta 3 zeytin 1/4 kk peynir (kaptanım denedim ama maalesef kahvaltı benim için bu saatte herşeyi bozuyor bir daha yapmicam kahve öğünümü kahvaltı gibi düşünün meyve kuruyemiş falan yiyorum kuruyemiş yeterli kaloriyi sağlıyor 200-300 kalorilik yiyorumdur)
ara yok (arkadaşımla küstük kahve içmedikbarıştık ama öğlen )
öğlen 12.30
karamelli latte
glutensiz brownie (starbucks ile kavuşmacaben de isterdim yağsız sütle filtre kahve içmeyi ama bu kavuşmaca idi )
Ara 14.00
1 tahıllı poğaça (starbukcstan yine)
Spor
11000 adım (gün içi adımı özel bir yürüyüş yapmadım bu sefer ama sabah ve akşam evi toparlama ve işe gidip gelirken 15'er dakika yürüyüş sabit)
Su hiç bilmiyorum
Evet, kitabı okurken de yüreğim çok kabardı, gözlerim doldu ama yine ağlayamadım bi türlü..Bence de okumayın kitap güzel ama zaten hassas olduğumuz şu günlerde modunu iyice düşürür insanın. Ben baya oldum okuyalı o zaman bile gözüm çıkmıştı ağlamaktan şimdilerde hiç okumam herhalde
Süpersin canımGünaydınlar.
Geçen hafta :93.3 kg
Bu hafta : 92.1 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : % 1.29Eki Görüntüle 2644737
Ben de ben de :)
Teşekkür ederim Ayşegülcüm.Süpersin canım
Teşekkür ederim Ayşegülcüm.
Hedef 91.9 du ama buna da şükür.
Maşallah canım bence birinci sensin:)Beklenen an geldi evet kizlar geçen hafta 95.5
Güncel 91.5
Fark 4 kilo inşallah bu hafta birinci olurum kizlar
Aslında nasıl yalan bir sonunculuk yasadiysam şuan yalan bir birincilik yasayacam şöyle düşündüm de bu beni çok sevindirmedi haftaya inşallah yine kilo verirsem kendimi başarmış hissederim bu hafta çok da tatmin olmadım aslindaMaşallah canım bence birinci sensin:)
Maşallah kaptanım supersinBen mecburen erken tartıldım. İşe gideceğim. O yüzden sabah ödemimle birlikte yazıyorum size
Geçen hafta : 74.9
Bu hafta : 73.1
Fark: 1.8
Az daha tartılmadan dursaydım 72.9 u görürdüm. Gördüm farz ediyorum
Eki Görüntüle 2644709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?