Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su çok az olmuş canım yediklerin gayet güzel ama suyu çoğaltman lazım. Perşembe günü aklında olsun kuru fasulye de yememek lazım.
Evet bugun az oldu arttiririm inşallah
Suan regliyim zaten şişim yarin bende tarti verecegim demi carsamba basladim

İyi geceler arkadaşlar benim bugünkü menüm

sabah 7.30
1 haş. Yumurta
Çeyrek simit
Domates salatalık yeşillik

öğlen çeyrek yarısı tam buğday ekmeği
Peynir zeytin

akşam 19.00
1 tabak Bulgurlu kabak yemeği
Yoğurt

1,5 lt su
11bin adım
+yarım saat yürüyüş

yarından itibaren ben de kalori hesaplayarak yemeye başlayacağım. Bıgün sporla 600den fazla kalori yaktığımı söylüyorsaat sanırım yediklerimin kalorisi fazla geliyor kilo gr ile gidiyor bazen gitmiyor

Canım yazdıklarından aslında anne ve babanın sana çok düşkün olduklarını çıkardım. Eviniz uzaktayken babangilin hergün gelmesi, sizi evlerinde oturtmaları, yakın olmak istemeleri...seni çok seviyorlar, kopamıyorlar senden. Ne güzel, bi çok kişinin imrendiği bişey bu. Ayrıca eşini de takdir et, ailene yakın oturmayı kabul etmiş, çoğu erkek kabul etmez bunu...

Ailenle çok yakınlıktan kaynaklanan bi iletişim problemi yaşıyor olabilirsiniz, bişey dediğinde sen karşılık verme, o da susacaktır...Onların yanında geçirdiğin zamanı aşamalı olarak azalt,sen de onlar da birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız..

Annenin dedikleri onun da ciddi bir psikolojik sıkıntısı olduğunu düşündürdü, eminimki sinir anında diyip, dedikten sonra pişman oluyordur. Seni kaybetme korkusu onda böyle ters bi etki yapmış olabilir, duymazdan gel. Aranızda geçen güzel anlara odaklan..senin bu tavrın onu da yumuşatacaktır.

Anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu ortim. Neyse aile meselesi ve daha fazla konuşmayayım ben.
Ortim nasıl hissediyorsun birinci oluyor muyuz:) :)

Anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu ortim. Neyse aile meselesi ve daha fazla konuşmayayım ben.
Ortim nasıl hissediyorsun birinci oluyor muyuz:) :)
1.berceste olur bence, haftanın ortasında 3 kilo verdim şimdiden diyordu.
Biz 2.liğe oynayalım bari..
Ne diyim, umut fakirin ekmeğidir

Yarın mümkün olan en geç saate kadar yemeyip içmeyip kahvaltıdan hemen önce tartılalım bari, mesela 12 gibi..
Bende sabah 8 ile 11-12 arası tartılmak bazen 300-400 gram fark ettiriyor, ne kadar geç okadar hafif

Ya benim pek farkettirmiyor aslında hatta bekledikçe yüksek kilolar gördüğüm için en geç 9.30-10 gibi tartılırım diye düşünüyorum.kendimi hafif hissediyorum ama bakalım sonuçlar ne diyecek:)

Ya benim pek farkettirmiyor aslında hatta bekledikçe yüksek kilolar gördüğüm için en geç 9.30-10 gibi tartılırım diye düşünüyorum.kendimi hafif hissediyorum ama bakalım sonuçlar ne diyecek:)
Sen bi o saatte tartıl, bi de yemeden içmeden daha geç tartıl, hangisi hafif çıkarsa onu yazarsın

LAydLiNe , uçurtma avcısının 160. Sayfasına geldim, dün 70 , bugun 65 sayfa okudum..
Okuduklarım beni çok etkiledi, içim darmadağın oldu ki ben duygusal bi insan değilimdir aslında
Bu yazarın diğer kitapları da öyle. Aylarca nasıl ya nasıl olur diye diye geziyor insan. Ve gerçekten oralarda bunların yaşanmış olabileceğini düşünmek de ayrı üzüyor.

Bu yazarın diğer kitapları da öyle. Aylarca nasıl ya nasıl olur diye diye geziyor insan. Ve gerçekten oralarda bunların yaşanmış olabileceğini düşünmek de ayrı üzüyor.
Gerçekten öyle
İçim paramparça, şuan dünyanın kimbilir kaç yerinde ne acılar yaşanıyor diye düşünüp duruyorum

Gerçekten öyle
İçim paramparça, şuan dünyanın kimbilir kaç yerinde ne acılar yaşanıyor diye düşünüp duruyorum
Allah tümmm dertlilere deva , hastalara şifa versin inşallah. Takımımız içindekiler başta olmak üzere. Ve Tümm yavrulara Allahmutluluk versin. En büyük zaafım boynu bükük tümm çocuklar ve yaşlılar yaşadığım ilçede ne kadar yaşlıya ne kadar çocuğa ulaşıp dert dinlerim belki çare olurum diye köy köy dolaşıyordum koronadan önce şimdi hiç birşey yapamıyorum. Hayırlısı inşallah

Oluruz ya, niye olmayalım, zafer inananlarındır!

Sen bi o saatte tartıl, bi de yemeden içmeden daha geç tartıl, hangisi hafif çıkarsa onu yazarsın
Zaten yüzdelik dilime bakmayacak mıydık belli olmaz ki

Vayy vayyy vayyyy.... Şunlara bak hele... Sizin birbirinize göz kirpisinizi yerimm..
Olmuşsunuz siz olmuss

Haydi bakalım, herkese hayırlı geceler, iyi olan kazansın

İyi geceler canimm... Hadi inşallah.. çok iyi gidiyordum iki gündür dağıldım.. yarın görecez akı karayı... Biz olamazsak siz olun sizi destekliyorum
Gönül boyna milleti yanina toplamaya çalışıyor...

Gerçekten öyle
Aldiracaksiniz sonunda bana kitabı.. ne olabilir sizi bu kadar dağıtacak anlamıyorum gercekten

Evet canım çok düşkünler özellikle babam. Öyleki ilkokulda babama süper baba derlermiş öğretmenler. Annem de sever aslnda ama çok sinirli ve gözü döner sinirlenince sonra hatasını anlarsa eğer sevdiğim bi yemeği yapar ama asla hatalıyım demez. Babam anne gibidir annem baba gibidir. Sağolsun eşim de iyidir. Zaten onun ailesi de 4 sokak arkada oturuyolar. Buraya gelmemiz her aileye yakınlaştırdı bizi. Annemin de sorunları var ama kabl etmiyor. Sadece biz sorun çıkarıyoruz onun gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…