Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aysegul 6666 canım ortim bu hafta da devam ediyormuşuz. Ben bugünlük biraz menüleri kaçırdım ama yarından itibaren tam gaz devam edeceğim
Burdayım ortim, afiyet bal şeker olsun, aynen devam
Olleeeey, heyyt ve , 2. Yiz

Kurallar uygun davranmak için elimden geleni yapacağım fakat evimizde internet bağlı değil internetim biterse yazamayabilirim. siyah çay ve neskafe tüketimim bulunmamakta fakat son 2 ayda aşırı türk kahvesi tüketimi yaptığım için uyanınca 1 kupa içmediğimde kendime gelmekte çok güçlük çekiyorum (günde 3 kupa içiyorum )Bu durum beni çok üzüyor ama azaltarak bırakmaya çalışıyorum. Daha da hızlı çalışacağım. Haricen psikolojik olarak dipte değilsem çikolata, şeker aramam. Ekmek uzun zamandır kullanmıyorum. Aralıklı oruç yapmak istiyorum sorun olur mu?

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :neredesinseen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 90 kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz : Depresyon (4 yıl önce 4 ayda 35 kilo aldım)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Yokuş ya da merdiven çıktığımda sırılsıklam terlemiş ve nefes nefese kalmaktan nefret ediyorum daha enerjik ve yorulmadan yaşamak istiyorum. Üzerimdeki yükleri atarak sağlıklı olmak istediğim için kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır katılmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

[/QUOTE] ah kıyamam sana pek te küşükmüşmüşsün gel yanımıza anacım biz senin ablan annen sayılırız öyle güzel kilo verirsin ki burada değme diyetisyenlere taş çıkarıyoruz işin psikolojik yönü motivasyon kısmı bizde
Buralarda birileri ortimle bana meydan mı okuyordu
Gonul83 , bu şarkı benden sana gelsin
" Uslan artık deli gönül,
Bak yitip gidiyor ömür,
Uslan artık deliiiiiiii
Divane Gönüüül"

Ayşegül sen bittin

Bugunki menümü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1catal patates kızartma
1dilim peynir 1zeytin
Salatalik taze nane
1kasik yumurtasız menemen

13.00
1kase pulbiberli naneli yoğurt

15 00
Şekersiz türk kahvesi
1kuuck avuç kuru kayısı badem
17.00
Yeşilçay

19.00 Aksam
1kase buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata

3lt su
2mile leslie+40dak pilates.
Ayrıca oğlumla dışarda park da baya koşturdum bugün.

Canının sağolsun bugün cuma free
marbling kız sen iddalı olmayalım diyorsun kaptan hepimize meydan okuyor
Yok anam yok hafta başında çok pis gaza geliyorum hafta sonunda dağıtıyorum.. bırak eğlensinler.. rahat takılalım bide bakam nolacakk..

ah kıyamam sana pek te küşükmüşmüşsün gel yanımıza anacım biz senin ablan annen sayılırız öyle güzel kilo verirsin ki burada değme diyetisyenlere taş çıkarıyoruz işin psikolojik yönü motivasyon kısmı bizde
Ayşegül sen bittin
[/QUOTE]
teşekkür ederim inşallah sizinleyim

Kızlar suyum çıktı.
Küçük kızımın bisikletinin destek tekerlerin çıkardım.
İki teker sürmeyi öğreteyim diye bu gün suyum çıktı.
1.5 saat bisiklet peşinde koştum.
Spor yaptım sayılır vall.
Şimdi iki gün karantinada çok araba da çalışmaz.
Allah'ın izni ile hallederiz.
Ablası öğle sürüyor diye oda istiyor.

Kızlar pessinus söylemiş zaten maalesef ki bu hafta ikinci olduk. chentiq in bize bir birincilik borcu var Umarım haftaya telafi eder. Her ne kadar genel listelerde ikinci olsak da benim gönlümde bu haftanın birincisi biziz. Hatta bu hafta hem bireysel sıralama da birinci çıkardık hem de bireysel sıralamanın sonuncusunu çıkardık. Çok ilginç duygular içerisindeyim berceste_ birinciliğini kutluyorum canım.

Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum. Ve istiyorum ki daha önceki haftalarda olduğu gibi bir hafta ilk üçe girip sonrasında kötü sonuçlar almayalım. Aynı istikrarımızı bu hafta da devam ettirelim. İlla ki uçuk kaçık rakamlar görmek zorunda değiliz tartıda. Sadece sağlıklı beslenelim o yeterli. Anlaştık mı?

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta 1 yk yulaflı omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık

Akşam 16.30
5 adet içli köfte (minik yapılıyor )
1 kase yoğurt

Ara
7 badem
8 fındık
3 dilim kavun

2 lt su içildi...
65 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Dışarıda 70 dk yürüyüş yapıldı yavaş tempo..
(35 dk öğle 35 dk akşam dışarı çıktım yürüdüm belki bşraz daha fazla olabilir saate sonra bakmak aklıma geldi.)

berceste_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…