- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Ortim bu şekilde bizim okulda bir arkadaş çok güzel kilo verdi.Aaa bunu ben de uygulamayı düşündüm ben çalıştığım için 10.30-18.30 bana uyuyor öyle yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim
CanımEvet canım değiştirdi bu hafta tam buğday ekmeği ile tost yapacam sanki ekmek tarifleri vardı topikte ben yapmam diye dikkat etmemiştim alabilir miyim tarif kimindi ona bile bakmamıştım okadar yani
Kesinlikle motivasyon konuşması yapmamıza bile gerek yok ☠☠☠
Kız nazar olmuşsun oku üfle kendine.Ben anlamadım canım ya kusura bakma:) dışarı çıkıp geldim kızımla da nevrim döndü:)öğretmen arkadaşımı gördüm nasıl zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun falan dedi nazar mı etti anlamadım elim ayağım titriyor resmen.
Bende ekran resminin ekran resmini aldımCanımpessinus vermişti.
Bende yaptım. Bakayım bir tatifin fotosunu çekmiştim eklerim şimdi.
Yazmaya çok üşendim.
Eki Görüntüle 2644989
Kaptanım o öğle kolay değil.
Afiyet olsun canım.Bende ekran resminin ekran resmini aldım
LAydLiNe bize meydan okuyorlar sanki ama ben demiştim galiba hepiniz bir ben tekim diye değil mi ortiiiii
Yarın atarim resmini yarın yapacam bugün künefe günüm deAfiyet olsun canım.
Çok güzel oldu benim ki.
Çok yavaş ilerliyorum bir ileri 2 geri hatta. Bu vesile ile gaza gelebilirim umarım
Ben vermiştim tarifi evetBende ekran resminin ekran resmini aldım
Kaptan da suda yürüyüp izini belli etmeyenlere.Okusunlar bakim ses etme sen biz cuma günü konuşuruz
Yaz sen yaz iyi kötü yazıyoruz ne varsaKaptan da suda yürüyüp izini belli etmeyenlere.
Bu gün olan oldu da .
Yarından sonra 10 numara menülere karşınızdayız.
Bu günkü menüyü yazmadam da olur
Ben yanlış hatırladım ozaman.Ben vermiştim tarifi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?