- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Geçmiş olsun canım.Bizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
Benim ilk haftam oldugu icin beklentim o sekilde yoksa haftada 1 anca veriyorum2 kilo fazla bir hedef. Haftalık 1 kilo yeterli olur bence çok zorlama kendini. Verdiğin kilo az olsun ama sağlam olsun. Sonradan geri gelecek kiloyu versek de bir anlamı yok. Bu hafta çok vermemizin sebebi geçen haftanın ödemleriydi. Geçen hafta ben tartıda +1,9 gördüm. Bu hafta da o gitti.berceste_ de aynı şekilde. O yüzden önemli olan sağlıklı beslenmek. Biz sağlıklı beslenince kilo zaten kendiliğinden gidiyor biliyorsun
Aynen canım mecbur. Bana lgs de sınav görevi çıktı bir de resen. Gözetmen miyim başka bir görevim mi var anlayamadım amaİyidik evde.
2. dönem okula gitmedik.
Neyi değerlendireceğiz bilmem.
Çok gereksiz bence ama gideceksiniz deyince gideceğiz.
Nasıl kim bildirdi pekiAynen canım mecbur. Bana lgs de sınav görevi çıktı bir de resen. Gözetmen miyim başka bir görevim mi var anlayamadım ama
Müdürler sıkılmıştir biraz onları eglendirelimİyidik evde.
2. dönem okula gitmedik.
Neyi değerlendireceğiz bilmem.
Çok gereksiz bence ama gideceksiniz deyince gideceğiz.
Ben yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedimNasıl kim bildirdi pekinerden ogrendin bana da çıkmış mıdır ben hiç sevmiyorum sınav gorevi
Bana çıkmadı Allah'tan.Aynen canım mecbur. Bana lgs de sınav görevi çıktı bir de resen. Gözetmen miyim başka bir görevim mi var anlayamadım ama
Canım oradaki puan değerine göre oluyormuş ama bende bilmiyorum.Ben yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedim
Sporuna bayıldım anlatış güzel çocuğun arkasından koşmak en zoru kahkahayla gülüyorum şuanCuma menü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Dom -sal
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
Salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 15.00
1 dilim muhallebili havuçlu tatlı
Akşam 17.30
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kâse yoğurt
Bol salata
3 litre su
30 dk yürüyüş
40 dk Leslie
1.5 saat çocuğun arkasından bisiklet koşturdum.
Salon gözetlemenisin işte resen vermişler gerçektenBen yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedim
Eşimde de aynısı yazıyormuş canım, sınav günü okula gidince orda belli olur başkan yada gözetmen olduğumuz diyor.Ben yıllardır sınav görevine başvurmuyordum resen vermişler. Mesaj geldi telefonuma mebbise öyle baktım. Mebbis sınav işlemleri gibi bir yer var oradan baktım sonrasında salon görevlisi yazıyor. Gözetmenlik mi başka bir şey mi anlam veremedim
Üniversite sınavında belli canım benim eşim salon başkanıEşimde de aynısı yazıyormuş canım, sınav günü okula gidince orda belli olur başkan yada gözetmen olduğumuz diyor.
Evet canım, o belli bizde de, LGS için yazmıştım orda belli olacak diyeÜniversite sınavında belli canım benim eşim salon başkanı
Çok güzel planli gidiyorsun bu ara ama aklıma bişey takıldı senin modunmu düşük bişey mi olduGeçmiş olsun Malatya ve çevre illerde yaşayan yada yakınları olan arkadaşlarım.. Allah beterinden saklasın diyelim, Allah vermesin
neredesinseen hoşgeldin canım❤
berceste_ künefe çok güzel gözüküyor gerçekten afiyet olsun.. ödül gibi ödül olmuş ❤
Milyaay yarasın gülüm sefan olsun..
Bende menümü yazayım
11.30 2 yk yumurta salatası, 2 haşlanmış patates, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
13.30 1 avuç içi sarı leblebi
17.30 fırın patates, az kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 1 dilim peynir
22.00 1 avuç leblebi, 5-6 çilek, 1 erik, 5-6 kiraz
Bugün spor yapmıyorum. Normalde dinlenme günüm dündü. Dün spor yaptım o yüzden bugün dinlenme günü yaptım.
Online egitimlerim var onlardan sonra kitabımı okuyacağım.
Su 3 lt. olmak üzere henüz tamamlanmadı.
İyi geceler❤
berceste_ Milyaay
Tamam canimEvet canım, o belli bizde de, LGS için yazmıştım orda belli olacak diye
Ben de bu sebeplerle istemiyordum Allah korusun hatalı bir şey yaparım dikkatimden kaçar vebaline girmeyeyim diye ama çıkmış artık iade de olmuyor sanırım. Kısmet artık. Sen de baksana mebbise yoktur inşSalon gözetlemenisin işte resen vermişler gerçektenbana mesaj gelmedi inşallah gelmez bende görev almıyorum tüm terslikler beni buluyo soruşturma falan uğraşamam diye istemiyordum
Geçmiş olsunBizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?