- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Geçmiş olsun canım.Ay canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuzangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını göstermesin inşallahAy canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuzangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin
Off of bu menü 1 hafta boyunca kabak yemeği değer Afiyet olsun hak etmiştinMenümü yazmalıyım bugün
Diyetisyen bugün ödül günün dedi ve
Eşim de yemeğe götürdü beni kizlar
Beyaz cay
Sabah yumurta salatası 2 ceviz
Öğle kiraz beyaz çay
Akşam
1 karışık pide ayran
Ve en önemlisi ne gelelim
Evet canım.. kendime sinir oluyorum.. bak ayın 6 sı oldu.. Hani plan, program.. hani hedefler... Ne yaptığım planlara ne de koyduğum hedeflere bagli kalamiyorum... Motivasyon yerlerde anlayacağın.. dün akşam yapmadığım şeyi yapıp makyajımı bile temizlemeden uyudum o derece yani.. Mod; "Amannnn.."Çok güzel planli gidiyorsun bu ara ama aklıma bişey takıldı senin modunmu düşük bişey mi oldu
Bence patates çok doyurucu kaptanim.. o bari yasak olmasın.. fırında yada haşlanmış ne kadar cıss olabilir ki yanında ekmek yok, yağla pismiyo.. bide cokk guzelllYalnız bu nasıl bir menü bu böyle canım. Patates cısss ve hiç doyurucu görünmüyor bu menü. Çok az olmuş. Çok fazla patates yiyorsun farkındasın di mi?
Ben doldurmadim sankiiKızlar bugün nedense herkes rahatlamış. Hafta sonu menülerinize dikkat edin lütfen. Bugün herkes kaçamak hakkını doldurmuş.
Çok pratik oluyor değil miHerkese günaydın bugün işlerim çok herkese kaçamaksız bol eksili bir gün diliyorum bu arada ben telefonun klavyesinden mikrofonla yazıyorum hızlı olsun diye yazım hataları için çok çok özür dilerim şimdiden fark edince elimden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyorum ama bazen Aceleden gözden kaçabiliyorama çocuklarla yazmaya uğraşmamak için büyük rahatlık eşim de diyor kendi kendine kimle konuşuyorsun
Ortim dikkat et çok kaçamak yapma aman diyeyim. Dün ben kendimi kaybedip geldim bugünden itibaren yok kaçamakGünaydın herkese
Kızlar, bugun kaynanamın yanına köye gitcez yine, umarım fazla kaçırmam
Çoook geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınAy canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuzangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin
Sebebini duş n neden aman diyorsun vardır aslında bir sebebi acaba seni üzen ne yada hayatı onemsizlestiren kız daha hayatın baharındasiniz sonra üzülürsün en güzel zamanlarimi verimsiz gecirmisim diyeGünaydın herkese
Evet canım.. kendime sinir oluyorum.. bak ayın 6 sı oldu.. Hani plan, program.. hani hedefler... Ne yaptığım planlara ne de koyduğum hedeflere bagli kalamiyorum... Motivasyon yerlerde anlayacağın.. dün akşam yapmadığım şeyi yapıp makyajımı bile temizlemeden uyudum o derece yani.. Mod; "Amannnn.."
Bence patates çok doyurucu kaptanim.. o bari yasak olmasın.. fırında yada haşlanmış ne kadar cıss olabilir ki yanında ekmek yok, yağla pismiyo.. bide cokk guzelll
Tamam tamam sen eline merdane almadan canimm vedalasiyorum onunla da arada yiyimmListemde yok zaten
Ben doldurmadim sankii
Dün anneme dedim yarın kahvaltıya ekmek kızartalım.. annem hafta içi çalışıp hafta sonu tatil yapiyo gibisin diyo
Tam buğday 2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağ...Anneannem gitti zaten benim listeye donebilirim.. evdekileride uydururum kendime nasılsa
Günaydın herkese
Evet canım.. kendime sinir oluyorum.. bak ayın 6 sı oldu.. Hani plan, program.. hani hedefler... Ne yaptığım planlara ne de koyduğum hedeflere bagli kalamiyorum... Motivasyon yerlerde anlayacağın.. dün akşam yapmadığım şeyi yapıp makyajımı bile temizlemeden uyudum o derece yani.. Mod; "Amannnn.."
Bence patates çok doyurucu kaptanim.. o bari yasak olmasın.. fırında yada haşlanmış ne kadar cıss olabilir ki yanında ekmek yok, yağla pismiyo.. bide cokk guzelll
Tamam tamam sen eline merdane almadan canimm vedalasiyorum onunla da arada yiyimmListemde yok zaten
Ben doldurmadim sankii
Dün anneme dedim yarın kahvaltıya ekmek kızartalım.. annem hafta içi çalışıp hafta sonu tatil yapiyo gibisin diyo
Tam buğday 2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağ...Anneannem gitti zaten benim listeye donebilirim.. evdekileride uydururum kendime nasılsa
Ay canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuzangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?