Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yalnız bu nasıl bir menü bu böyle canım. Patates cısss ve hiç doyurucu görünmüyor bu menü. Çok az olmuş. Çok fazla patates yiyorsun farkındasın di mi?

İyi geceler arkadaşlar cuma dolayısıyla ben de biraz abartıyorum ama yarın sabah itibariyle yeniden toparlayacağım. Menüm:
Sabah kalkınca canım istemedi 11 de
1 yum ile peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
3 zeytin

ara2 gün kurusu
1 galeta

öğlen 4 kaşık kabak yemeği

akşam(18.30)
1 lavaş ile tavuk tantuni
1 bardak ayran

ara
1 dilim yaş pasta 3 ay sonra ilk defa hazır bi tatlı aldık çok özlemişim ilk ve son dilimimdi

1 saat sonra da yarım kağıt helva arası 1 top dondurma
8 bin adım yarım saat yürüyüş
Su 2lt

Bayağı abartmışsın canım. Bundan sonra dikkatli ol lütfen.

Sporuna bayıldım anlatış güzel çocuğun arkasından koşmak en zoru kahkahayla gülüyorum şuan
Yeni öğreniyor iki tekerleği.
O kadar koştum son turda otların dikenlerin içine düştü kuzum.
Sürüyordu bayağı. Ben de dedim özgüveni gelişsin.
Gitmedim arkasından dikenlerin içine düştü.
Suç bende ilk deneme bu gün.
Kuzum çok üzüldüm.

Düşe kalka öğrenecek bisiklet uğruna neler yaşadım öğrenmek için annem bilse bisiklete elimi surdurtmezdi o da öyle bir anı kalacak işte üzülme

soğuk çorba dimi bayılırım buğdayım yok alayım bende yapayım afiyet olsun
Kızlar üzücü bir haberim var ikinci olmuşuz takım olarak
ilk 1 sn. Yüreğime indiriyordun
Bu hafta bizim böyle motive olmamıza ön ayak olan sevgili Gonul83 e kucak dolusu sevgiler.
Sevgiler saygılar hürmetler benden
Yine ortimiyiz değişti mi ortiler ben içten içe seninle yarışıyorum ... önce ben 55 olacam yaaaa ondan
zaten zaten bende içten içe yarışıyom senle bunhafta da birlikteyiz. Bence bu hafta bizim yanımıza bile yanaşamazlar
o Menemen öyle bir ekmek yedirirki şeninde fazla olmuş gibi
Ya arkadaş yapmayın ikinci baklava vakasına dönecek
o zaman ramazandı insan suyu özler kana kana içer ya öyle hasret kalmıştım düşünün ama şimdi canım istemiyor ki el birliğiyle beni bitirecekler bak sen ayrıca hiç canım istemedi ki

Menüyü unuttum
11:30
Küçük 1 elma
Kabak çekirdekli poğaça kadar ekmek
Domates, salatalık, taze soğan
Zeytin kaşar
1 yağda yumurta
Rezeneli çay

arada makadamia fındğı 10-15 adetkadar
1 parmak gofret

18:40
etli nohut
Avuç içimkdsr beyaz ekmek
Acı biber turşu

çok azmiktarda böğürtlen, çilek,altın çilek, yaban Mersini karpuz birkaç parçada Hindistan cevizi

su bilmiyorum dışarıdaydım biraz
1 saat sabah 06:45 dışarıda tempolu yürüyüş

Kızlar az önce biz Kayseri de hafif sallandık, Malatya da 5.3 deprem olmuş. polokey2244 Malatya yada mıydı?
Ay canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptu zangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin

Geçmiş olsun canım, biz Kayseri de bile hissettik, Malatyada olduğunu öğrenince aklıma senin oraya gittiğin geldi.
Anlıyorum seni, inşallahbi daha yaşamazsın. Ailenizde akrabalarınız da bi sıkıntı oldu mu?

Yok yok canım Allaha şükür ki bir sıkıntı olmadı kimsede..
Canım benim Allah razı olsun aklına gelmiş olmam bile benim için farklı bi his yüz yüze tanışmadıgımız halde birbirimiz için endişeleniyuz... dostluğumuz daim olsun hepimizin

İyi bari, çok sevindim..
Senden de razı olsun canım, amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…