Geçmiş olsun Malatya ve çevre illerde yaşayan yada yakınları olan arkadaşlarım.. Allah beterinden saklasın diyelim, Allah vermesin
@neredesinseen hoşgeldin canım❤
berceste_ künefe çok güzel gözüküyor gerçekten afiyet olsun.. ödül gibi ödül olmuş ❤
@Ilaymilya yarasın gülüm sefan olsun..
Bende menümü yazayım
11.30 2 yk yumurta salatası, 2 haşlanmış patates, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
13.30 1 avuç içi sarı leblebi
17.30 fırın patates, az kaşar, 1 tk kadar tereyağ, 1 dilim peynir
22.00 1 avuç leblebi, 5-6 çilek, 1 erik, 5-6 kiraz
Bugün spor yapmıyorum. Normalde dinlenme günüm dündü. Dün spor yaptım o yüzden bugün dinlenme günü yaptım.
Online egitimlerim var onlardan sonra kitabımı okuyacağım.
Su 3 lt. olmak üzere henüz tamamlanmadı.
İyi geceler❤
berceste_ @Ilaymilya
İyi geceler arkadaşlar cuma dolayısıyla ben de biraz abartıyorum ama yarın sabah itibariyle yeniden toparlayacağım. Menüm:
Sabah kalkınca canım istemedi 11 de
1 yum ile peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
3 zeytin
ara2 gün kurusu
1 galeta
öğlen 4 kaşık kabak yemeği
akşam(18.30)
1 lavaş ile tavuk tantuni
1 bardak ayran
ara
1 dilim yaş pasta 3 ay sonra ilk defa hazır bi tatlı aldık çok özlemişim ilk ve son dilimimdi
1 saat sonra da yarım kağıt helva arası 1 top dondurma
8 bin adım yarım saat yürüyüş
Su 2lt
Yeni öğreniyor iki tekerleği.Sporuna bayıldım anlatış güzel çocuğun arkasından koşmak en zoru kahkahayla gülüyorum şuan
Aman kaptanım hiç hayır denir mi.Eşim bugün mesaj atmış yarın serpme kahvaltı yapmaya gidelim diye. Olmaz dedim ben diyetteyim
Aman kaptanım hiç hayır denir mi.
Serpmeye hayır
Kaptan çok fena geliyor bu hafta gene.
Korkun kızlar.
Benimki de şoka girer kesin.Adam şoka girdi resmen ben hayır deyince
Düşe kalka öğrenecek bisiklet uğruna neler yaşadım öğrenmek için annem bilse bisiklete elimi surdurtmezdi o da öyle bir anı kalacak işte üzülmeYeni öğreniyor iki tekerleği.
O kadar koştum son turda otların dikenlerin içine düştü kuzum.
Sürüyordu bayağı. Ben de dedim özgüveni gelişsin.
Gitmedim arkasından dikenlerin içine düştü.
Suç bende ilk deneme bu gün.
Kuzum çok üzüldüm.
soğuk çorba dimi bayılırım buğdayım yok alayım bende yapayım afiyet olsunBugunki menümü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1catal patates kızartma
1dilim peynir 1zeytin
Salatalik taze nane
1kasik yumurtasız menemen
13.00
1kase pulbiberli naneli yoğurt
15 00
Şekersiz türk kahvesi
1kuuck avuç kuru kayısı badem
17.00
Yeşilçay
19.00 Aksam
1kase buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata
3lt su
2mile leslie+40dak pilates.
Ayrıca oğlumla dışarda park da baya koşturdum bugün.
ilk 1 sn. Yüreğime indiriyordunKızlar üzücü bir haberim var ikinci olmuşuz takım olarak
Sevgiler saygılar hürmetler benden
zaten zaten bende içten içe yarışıyom senleYine ortimiyiz değişti mi ortilerben içten içe seninle yarışıyorum ... önce ben 55 olacam yaaaa ondan
o Menemen öyle bir ekmek yedirirki şeninde fazla olmuş gibiKızlar menümü yazıp kaçıyorum şimdilik. Bugün çok yoruldum sürekli pc başındaydım.
Kahvaltı (09:00)
2 tane tam buğday unlu gevrek
Öğle (12:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 kutu ayran
Ara (17:00)
2 çatal kıymalı makarna
10 tane yeşil can erik
Yarım hurma
Akşam (19:45)
1 tane yumurtadan kıymalı menemen (7-8 yemek kaşığı kadar)
2,5 dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
Akşamım geç oldu maalesef eşimi beklemek zorunda kaldım. 3 lt su. Spor bugün de yok. Bütün tembelliğim üzerimde.
Ya arkadaş yapmayın ikinci baklava vakasına dönecekMenümü yazmalıyım bugün
Diyetisyen bugün ödül günün dedi ve
Eşim de yemeğe götürdü beni kizlar
Beyaz cay
Sabah yumurta salatası 2 ceviz
Öğle kiraz beyaz çay
Akşam
1 karışık pide ayran
Ve en önemlisi ne gelelim
o zaman ramazandı insan suyu özler kana kana içer ya öyle hasret kalmıştım düşünün ama şimdi canım istemiyor ki el birliğiyle beni bitirecekler bak senValla ben de hala adı lazım değil in resmi duruyor, aman diyim, birileri görür, gece yarısı sipariş edip camlarda bekler sonra...
2. birGonul83 vakası daha yaşamayalım
Gönül canım yaa, bugun bende bütün yollar sana çıkıyor
Blöf yapıyor yarın kahvaltı bak görBenimki de şoka girer kesin.
Ay canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuKızlar az önce biz Kayseri de hafif sallandık, Malatya da 5.3 deprem olmuş.polokey2244 Malatya yada mıydı?
Geçmiş olsun canım, biz Kayseri de bile hissettik, Malatyada olduğunu öğrenince aklıma senin oraya gittiğin geldi.Ay canım evet merkezindeyim şu an. Kız sormaa ödüm koptuzangır zangır camlar sallanmaya başladı ilk baş ne olduğunu anlamadım masadaki çiçekler düşünce dedim kalkın deprem oluyo çok korkuyorum bu şekil ölmekten Allahım ölümün de hayırlısını nasip etsin
Yok yok canım Allaha şükür ki bir sıkıntı olmadı kimsede..Geçmiş olsun canım, biz Kayseri de bile hissettik, Malatyada olduğunu öğrenince aklıma senin oraya gittiğin geldi.
Anlıyorum seni, inşallahbi daha yaşamazsın. Ailenizde akrabalarınız da bi sıkıntı oldu mu?
İyi bari, çok sevindim..Yok yok canım Allaha şükür ki bir sıkıntı olmadı kimsede..
Canım benim Allah razı olsun aklına gelmiş olmam bile benim için farklı bi hisyüz yüze tanışmadıgımız halde birbirimiz için endişeleniyuz... dostluğumuz daim olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?