Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesela bir çok insan ciğer yemiyor benim iki kızım da bayılıyor ciğere. Annem küçükken yapardı biz de severek yerdik. Sanırım alışkanlıktan kaynaklanıyor bu işler. Çocuklarınıza siz yemeseniz bile yemesi gereken yiyeceklerden yedirin. Siz şimdi yapmazsanız onlar da yemezler. Ben mesela ıspanak, pırasa, bamya her türlü sebzeyi de çok severek yerim. Çocuklarım da çok sever. Beslenme alışkanlığını ebeveynler veriyor çocuklara bunları unutmayın. Bence önemli bir konu.

İşkembeye ve kelle paçaya bayılırım kızlar. Her türlü sakatat itinayla yenilir
Aynı eşim:) adam uykuluk diye bir şey yaptı bir ara hayatımda hiç duymamıştım ama tadı güzelmiş:) kelle paça kendim yapmaya başladım da yiyorum ailem hayatta yemezdi annem misal hala çok seçicidir. Ben de öyleydim taa ki eşimle evlenene kadar:) birçok sebze meyve sakatat et yiyorum çocuklarım da et seviyorlar hele kızım:) ben de senin gibi düşünüyorum beslenme alışkanlıkları evde şekilleniyor. Bir şeye ne kadar aşinaysak denemesi ya da tüketmesi daha kolay oluyor.

Kaptanım gel buyur bize akşam yemeğine:)

Bu güzel mesajından sonra günü suçluluk duymadan güzel geçirdim ne yalan söylim annemide çok özlemişim iyi geldi ❤

Ben de menümü paylaşayım en iyisi
9.30
1.5 haşlanmış yumurta,3 wasa,domates,maydanoz,dereotu,nane,30 gr kadar ızgara peynir,10 gr kadar fıstık ezmesi
13.30
Yarım muz,1 bardak laktozsuz süt
18.00
Kaç sıkım yediğimi bilmediğim çiğköfte,kıvırcık,1 bardak ayran. Su henüz 2.5 lt kadar oldu. Spor daha yapılmadı 1 saat temizlik yaptım

Bugünğ erken kapattım yemek su spor hepsi tamam burayada yazıyımda bişey yemiyim başka
Sabah 10.30; 2 tane gözleme
Yarım domates,salatalık
Ara öğün 15.30; türk kahvesi
4 tane badem, 2 kayısı
Akşam 17.30; 1 kase soğuk ayran aşı çorbası
1 kase z.y fasulye
Su 2 litre yatmadan 2.5 yaparım
40 dk. Hitt kardiyo

Fıstık ezmesini kendinmi yapıyosun cnm bende markette şekersiz bi tane gördüm geçen alsammı diye çok düşündüm içeriği temizdi, yulafta kullanmak için almak istiyorum bende

Fıstık ezmesini kendinmi yapıyosun cnm bende markette şekersiz bi tane gördüm geçen alsammı diye çok düşündüm içeriği temizdi, yulafta kullanmak için almak istiyorum bende
Ben kendim yapıyorum canım fıstık dışında hiçbir şey katmıyorum. Evde rondo varsa al fıstığı kendin yap. Yağ bile koymuyorum kabuğunu soyup rondodan geçiriyorum dışarıdakilerden daha güzel oluyor bozulmuyor da. Ben de wasanın üzerine sürüp yiyorum tatlı isteğini azaltıyor. Yoksa kahvaltının son u nda tatlı bir şeyler istiyor canım

Kavurmadan yapıyosub direk demi cnm, bide bal koymadan tatlı oluyomuki bende denicem bu hafta merak ettim ☺

Kavurmadan yapıyosub direk demi cnm, bide bal koymadan tatlı oluyomuki bende denicem bu hafta merak ettim ☺
Ben her türlüsünü yaptım en çok kavurmadan sevdim. Kabukları soyup yapıyorum sadece. Bal ya da pekmez eklediğim zamanlarda daha macun kıvamında olmuştu şimdi hiçbir şey eklemiyorum. Tatlımsı kendine has bir tadı oluyor ama sen nasıl istiyorsan öyle yap. Şekersiz tadına bakar beğenmezsen biraz bal ekleyip bakarsın. Hepsi sana kalmış:)in rahat yersin hiç değilse koruyucu vs olmadan

Çok teşekkürler denicem bu hafta içi ❤

İyi akşamlar
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
2 kaşık yumurtasız menemen
1 salatalık

15.00
Yeşil çay

16.30
1 avuç kiraz

18.30
1 tabak etli nohutlu bamya yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
2 parça kuşbaşı tavuk kebap(1 yemek kaşığı kadar)

2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş berceste_
Umarım dünü telafi edebilmişimdir

Kızlar malum haftasonu yogun geciyor gecmis yapamıyorum
Menum
12.00
Yagda yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmegi

Aksam 19.00
Firinda patates tavuk (4-5 dilim patates )
4 yk bulgur pilavı
Salata

Su 2 lt spor yok

Afiyet olsun canım

Kızlar malum haftasonu yogun geciyor gecmis yapamıyorum
Menum
12.00
Yagda yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmegi

Aksam 19.00
Firinda patates tavuk (4-5 dilim patates )
4 yk bulgur pilavı
Salata

Su 2 lt spor yok
Güzel ve hafif bi menü, suyu artırsan ve spor da olsa daha iyi olurdu, afiyet olsun canım

Menümü yazayım ben de

09:00
5 tane kiraz
5 tane çilek

Kahvaltı (12:30)
1 tane yumurtadan omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
4 küçük parça sucuk
Salatalık, 1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos

15:00
1 tane hurma
2 gün kurusu

Akşam (18:00)
12 sıkım çiğköfte
Birkaç parça marul
1 bardak ayran
10 tane kiraz

2,5 lt su, yürümeyi düşünüyorum yürürsem yazarım. Bir haftadır yürüyemiyordum. Başlamam lazım artık. Yürümeden olmuyor. Bu arada yine en son cuma günü tartılmıştım. Hala tartıya çıkmadım. Kendimi kocaman tebrik ediyorum

ilaç kullanmıyorum. tabii önyargım yok elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha dikkat ederim

Bir zamanlar @ada81 de senin gibi düşünüyordu. Kafasındaki ön yargıyı başardıklarıyla kırdı. Yapım öyle diye kabullenirsen yapın öyle olur.
tabii vereceğim söylemek istediğim doktorun söylediği. pes etmemen için sana söylüyorum normal insanlara göre yavaş vereceksin pes etmemen gerek zinciri kırmak için demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…