Aynı eşim:) adam uykuluk diye bir şey yaptı bir ara hayatımda hiç duymamıştım ama tadı güzelmiş:) kelle paça kendim yapmaya başladım da yiyorum ailem hayatta yemezdi annem misal hala çok seçicidir. Ben de öyleydim taa ki eşimle evlenene kadar:) birçok sebze meyve sakatat et yiyorum çocuklarım da et seviyorlar hele kızım:) ben de senin gibi düşünüyorum beslenme alışkanlıkları evde şekilleniyor. Bir şeye ne kadar aşinaysak denemesi ya da tüketmesi daha kolay oluyor.İşkembeye ve kelle paçaya bayılırım kızlar. Her türlü sakatat itinayla yenilir
Kaptanım gel buyur bize akşam yemeğine:)Mesela bir çok insan ciğer yemiyor benim iki kızım da bayılıyor ciğere. Annem küçükken yapardı biz de severek yerdik. Sanırım alışkanlıktan kaynaklanıyor bu işler. Çocuklarınıza siz yemeseniz bile yemesi gereken yiyeceklerden yedirin. Siz şimdi yapmazsanız onlar da yemezler. Ben mesela ıspanak, pırasa, bamya her türlü sebzeyi de çok severek yerim. Çocuklarım da çok sever. Beslenme alışkanlığını ebeveynler veriyor çocuklara bunları unutmayın. Bence önemli bir konu.
Bu güzel mesajından sonra günü suçluluk duymadan güzel geçirdim ne yalan söylimYaparsın canım güveniyorum ben sana hem senin de dediğin gibi her zaman görüşmüyorsun annenle anın tadını çıkar gözlemeleri üçer beşer yeme yeter:) sen fazla kaçamak yapmıyorsun zaten telafi edersin:)iyi eğlenceler canım:)
Enerji depolamışsındır bolca ne güzel:) bundan sonraki günler kaldığın yerden devam:)Bu güzel mesajından sonra günü suçluluk duymadan güzel geçirdim ne yalan söylimannemide çok özlemişim iyi geldi ❤
Fıstık ezmesini kendinmi yapıyosun cnm bende markette şekersiz bi tane gördüm geçen alsammı diye çok düşündüm içeriği temizdi, yulafta kullanmak için almak istiyorum bendeBen de menümü paylaşayım en iyisi
9.30
1.5 haşlanmış yumurta,3 wasa,domates,maydanoz,dereotu,nane,30 gr kadar ızgara peynir,10 gr kadar fıstık ezmesi
13.30
Yarım muz,1 bardak laktozsuz süt
18.00
Kaç sıkım yediğimi bilmediğim çiğköfte,kıvırcık,1 bardak ayran. Su henüz 2.5 lt kadar oldu. Spor daha yapılmadı 1 saat temizlik yaptım
Ben kendim yapıyorum canım fıstık dışında hiçbir şey katmıyorum. Evde rondo varsa al fıstığı kendin yap. Yağ bile koymuyorum kabuğunu soyup rondodan geçiriyorum dışarıdakilerden daha güzel oluyor bozulmuyor da. Ben de wasanın üzerine sürüp yiyorum tatlı isteğini azaltıyor. Yoksa kahvaltının son u nda tatlı bir şeyler istiyor canımFıstık ezmesini kendinmi yapıyosun cnm bende markette şekersiz bi tane gördüm geçen alsammı diye çok düşündüm içeriği temizdi, yulafta kullanmak için almak istiyorum bende
Kavurmadan yapıyosub direk demi cnm, bide bal koymadan tatlı oluyomuki bende denicem bu hafta merak ettim ☺Ben kendim yapıyorum canım fıstık dışında hiçbir şey katmıyorum. Evde rondo varsa al fıstığı kendin yap. Yağ bile koymuyorum kabuğunu soyup rondodan geçiriyorum dışarıdakilerden daha güzel oluyor bozulmuyor da. Ben de wasanın üzerine sürüp yiyorum tatlı isteğini azaltıyor. Yoksa kahvaltının son u nda tatlı bir şeyler istiyor canım
Ben her türlüsünü yaptım en çok kavurmadan sevdim. Kabukları soyup yapıyorum sadece. Bal ya da pekmez eklediğim zamanlarda daha macun kıvamında olmuştu şimdi hiçbir şey eklemiyorum. Tatlımsı kendine has bir tadı oluyor ama sen nasıl istiyorsan öyle yap. Şekersiz tadına bakar beğenmezsen biraz bal ekleyip bakarsın. Hepsi sana kalmış:)in rahat yersin hiç değilse koruyucu vs olmadanKavurmadan yapıyosub direk demi cnm, bide bal koymadan tatlı oluyomuki bende denicem bu hafta merak ettim ☺
Çok teşekkürler denicem bu hafta içi ❤Ben her türlüsünü yaptım en çok kavurmadan sevdim. Kabukları soyup yapıyorum sadece. Bal ya da pekmez eklediğim zamanlarda daha macun kıvamında olmuştu şimdi hiçbir şey eklemiyorum. Tatlımsı kendine has bir tadı oluyor ama sen nasıl istiyorsan öyle yap. Şekersiz tadına bakar beğenmezsen biraz bal ekleyip bakarsın. Hepsi sana kalmış:)in rahat yersin hiç değilse koruyucu vs olmadan
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
2 kaşık yumurtasız menemen
1 salatalık
15.00
Yeşil çay
16.30
1 avuç kiraz
18.30
1 tabak etli nohutlu bamya yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
2 parça kuşbaşı tavuk kebap(1 yemek kaşığı kadar)
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüşberceste_
Umarım dünü telafi edebilmişimdir
Güzel ve hafif bi menü, suyu artırsan ve spor da olsa daha iyi olurdu, afiyet olsun canımKızlar malum haftasonu yogun geciyor gecmis yapamıyorum
Menum
12.00
Yagda yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmegi
Aksam 19.00
Firinda patates tavuk (4-5 dilim patates )
4 yk bulgur pilavı
Salata
Su 2 lt spor yok
ilaç kullanmıyorum. tabii önyargım yok elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha dikkat ederimBence bu kadar ön yargılı davranma eğer diyetine düzenli devam edersen bence gayet normal bir şekilde kilo verebilirsin. Günün çok sağlıksız olmuş. Bir süre makarnadan uzak durman lazım canım. Ön yargılarından da kurtul lütfen. İlaçların varsa onları kullanmayı ihmal etme.
tabii vereceğim söylemek istediğim doktorun söylediği. pes etmemen için sana söylüyorum normal insanlara göre yavaş vereceksin pes etmemen gerek zinciri kırmak için demişti.Bir zamanlar @ada81 de senin gibi düşünüyordu. Kafasındaki ön yargıyı başardıklarıyla kırdı. Yapım öyle diye kabullenirsen yapın öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?