1 minik şeftali
1 çilek 2 böğürtlen 3 altın çilek
10:00
Kaşar, beyaz peynir zeytin
Domates salatalık taze soğan
bende dün mantı yedim
Bugün bi program yapıp biraz daha arttiricam karin egzersizlerini canım.Mekik de dahil ediyorum programa.Mekik çekmeyi dene canım. Alt karın egzersizlerini incele bir de.
Süper yaaa ama ben dün yine kaçamak yaptım aslında zorunda bırakıldım akşama kadar herşey güzel gidiyordu taakki ablam çağırdı akşama gel parkları var evin önünde yemek yiyelim diye pide yaptırmış ver pide yedim tatlı yapmış trilice onunda yedim ama çok yürüdüm yaklaşık 10 bin olmuştur çünkü giderken teli unutmuşum
Emin ol o kızgınlıkla okulunu degistirirdim çocuğun o kuralarda adil olmak önemli gerçekten senin yaptiginla kalmazsın adam suçunu kabul etmedi ya doverdimBen de asla haksızlığa dayanamam. Kendime yapılana değil herkese müdahale ederim. Çok ceremesini çektim bunun ama doğru olan bu bence. Gördüğümüz haksızlıklar karşısında susmamamız lazım. Bugün ona yapılan haksızlık yarın bana yapılır. Bu dönemin başında okul müdürüyle kavga ettim bu konuda. 1. sınıf için kura çekimleri yapıldı. Herkesin gözü önünde. Sınıfın bir tanesinin öğretmeninin kim olacağı belli değildi, gelecek olan öğretmen de geçici olacaktı. Yanımızda oturanlardan birinin çocuğu o şubeyi çekti. İlk gün o öğretmen gelmedi. Çocuk yabancılık çekmesin diye bizim sınıfa oturttular. Ertesi gün oldu. O öğretmen geldi ama çocuk hala bizim sınıfta. Siz neden kendi sınıfınıza gitmiyorsunuz dedim. Artık bu sınıfta okuyacak dedi annesi. Benim şartel attı tabii. Soluğu müdürün yanında aldım. Güya haksızlık yapılmayacaktı. Herkes çektiği kuraya razı gelecekti. Bana diyor ki müdür efendi senin çocuğun hangi şubede. Eeee sen neden itiraz ediyorsun. Bugün başka çocuklara yapılan haksızlık yarın benim çocuğuma yapılır dedim. Bildiğiniz kavga ettim. Tavırları, hareketleri hiç hoş değildi. Bir de karşımdaki öğretmen. En saygı duyduğum insanlardır öğretmenler. Ama nasıl bir eğitim sistemimiz var ki meslek sahibi yapıyoruz insanları ama karakter sahibi yapamıyoruz maalesef. O çocuk hala bizim sınıfımızda mesela. Sevmiyorum hiçbir haksızlığı.
Emin ol o kızgınlıkla okulunu degistirirdim çocuğun o kuralarda adil olmak önemli gerçekten senin yaptiginla kalmazsın adam suçunu kabul etmedi ya doverdimçok çektim bu huyumdan o yüzden kızlarımıza dövüş sporlarını ogretmeyin
Himm çocuğun babası mi yokmuş uzuldum o zaman iyi olmuş ama başka çocukların da başka durumları vardır belkiOturduk konuştuk müdürle bu konuyu. Önce iyice kavga ettim ama sonra karşımdaki insanın öğretmen olduğunu hatırlayıp yaptığım saygısızlık (adama bağırdım çünkü ama hak etmişti) bazı özel sebeplerden felan bahsetti. Sebepleri bana söyleyemeyeceğini söyledi. O zaman dedim buradaki bütün çocukların vebali sizin üzerinize. Sizin içiniz rahat ediyorsa benim için sorun yok dedim. Sınıfımızda bir tane çocuk var. Maalesef babasını kaybetmiş. Bizim öğretmen de okulun tek erkek öğretmeni birinci sınıflarda. Onun durumu biraz özeldi. Ama bu çocuğun özel durumunu bilmiyorum. Şu an milli eğitimdeki bütün okullar bu şekilde maalesef. Biz en az hasarla atlattık diye düşünüyorum. Yaşadığımız yer küçük bir yer. Başka okula gönderme şansım yoktu. Ama öğretmenimiz dünya harikası bir insan. Artılarını eksilerini bir araya getirdiğimde artılar ağır basıyor. Müdür de beni çok iyi tanıyor artık. Sessiz kalmayacağımızın farkında. Bu yeterli şu dönem için ona. Zira hepimiz biliyoruz müdürlerin nasıl müdür olduğunu
O başka çocuk canım. Ona zaten hepimiz razı geldik. Başka bir sınıfta ikiz öğrenciler vardı. Ayrı ayrı sınıflara düşmüşlerdi. Onlara da razı geldik ama bu benim söylediğim çocuk başka. Yani özel nedenini hala bilmiyorum. Söylemedi müdür.Himm çocuğun babası mi yokmuş uzuldum o zaman iyi olmuş ama başka çocukların da başka durumları vardır belki
Para vermiş olabilirO başka çocuk canım. Ona zaten hepimiz razı geldik. Başka bir sınıfta ikiz öğrenciler vardı. Ayrı ayrı sınıflara düşmüşlerdi. Onlara da razı geldik ama bu benim söylediğim çocuk başka. Yani özel nedenini hala bilmiyorum. Söylemedi müdür.
Başlayalı bayağı oldu canımNe zaman başladın canım yüzyıllık yalnızlık kitabına? Kaçıncı sayfadasın?
Canım senin bilgilerine göre hesapladım 1700 kalori çıktı günlük ihtiyacın. Bence sen 1500 olarak bazal metabolizmayı hesapladın.1.70 boy kilo 64.2 kilo 34 yaşımdayım uygulama öyle hesapladı
Canım bi de kaloriyi aşamalı olarak azaltmak gerekiyor, ben 1500-1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori almaya 1 er 2 şer hafta aralıklarla vücudumu alıştırarak geçtim. Yoksa bi anda vucut çok zorlanıyor , sende buna dikkat edersen iyi olur1.70 boy kilo 64.2 kilo 34 yaşımdayım uygulama öyle hesapladı
Yaaa çok teşekkür ederim buna uyup bazen1 kgbazen yarım kg ile çok iyi olacak inşallah.Canım senin bilgilerine göre hesapladım 1700 kalori çıktı günlük ihtiyacın. Bence sen 1500 olarak bazal metabolizmayı hesapladın.
Bu durumda günlük 1000 kalori yersen ve 300 kalorilik de spor yaparsan haftada 1 kilo verirsin..
Günlük 1500 kalori yiyip 300 kalorilik sporla haftada yarım kilo verirsin.
Sporu 600 kalorilik yaparsan günlük 1300 kalori yiyerek haftada 1 kilo verirsin
Sporu 600 kalori yapıp günlük 1800 kalori alırsan haftada yarım kilo verirsin.
Bilmem anlatabildim mi?
Ayy beynim yandı hesaplarken
İnşallah, hadi bakalım göreceğizYaaa çok teşekkür ederim buna uyup bazen1 kgbazen yarım kg ile çok iyi olacak inşallah. ☺
Demesi kolay mi diyorsunİnşallah, hadi bakalım göreceğiz
Yaa canım, şimdi dikkatimi çekti, senin boyuna göre kilon gayet iyi, çok ta vermene gerek yok bence, hedefin kaç ki?Yaaa çok teşekkür ederim buna uyup bazen1 kgbazen yarım kg ile çok iyi olacak inşallah. ☺
Yok o anlamda dememiştim, hadi göreyim seni, bekliyorum heyecanla anlamındaDemesi kolay mi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?