Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gün menüsü

10.30
sade türk kahvesi
15.30
3 yumurta,biraz kaşar peynir bol salata
18.30
semizotu yemeği 8 yemek kaşığı, 1 kase yoğutr
yulaf ezmeli şekersiz puding

3 lt su. Sunum hazırlamam gerekiyordu spor yapamadım sunumu teslim edebilirsem spor yaparım olmadı uyumadan kol ve bacak çalışırım. Yarın yazarım :)

15.30 a kadar bişey yemedin mi
Menün toplamda az ve hafif olmuş, su çok güzel, sporda olsa daha iyi olur

Bana az geldi 15.30 a kadar nasıl bekledin. Bari yanına tam buğday ekmeği ekleseydin bıktırmasın böyle az yemek. Ama afiyet olsun

Ne kadar net Ve temiz bir menü olmuş. Beyaz çay yeşil çayla kıyaslayınca nasıl? Tadı ve etkileri

Gözlemeden sonrası çok iyi olmuş bence. Spor ve su da güzel. Yakmışsındır bence. Hit kardiyo ile. Dün ben 2 dk zor dayandım

Iyi akşamlar kızlar.Bugun annemgildeydik akşam yemeğe.Ve gündüz de ordaydım.Menumu yazayim.
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
Pastırmalı kaşarlı yumurta 2kasik kadar
1dilim peynir 2zeytin 1cay kaşığı fıstık ezmesi

12.00
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu limon sıktım biraz
1kucuk avuç badem kuru üzüm

15.00
1dilim peynirli su böregi
1fincan çay
2catal cikolatali sufle.(kendimi zor tuttum)

19.00 Aksam
2kasik bulgur pilavı
1haslanmis tavuk baget
1kase cacık
1kase salata.

2.5lt su
Spor yok bugün.

Bana az geldi 15.30 a kadar nasıl bekledin. Bari yanına tam buğday ekmeği ekleseydin bıktırmasın böyle az yemek. Ama afiyet olsun ☺
yani normalde buna ek bi abur cubur olabiliyordu. Aralıklı oruç hakkında makaleler falan okumuşluğum var o saatlere çekebilsem daha iyi olacak. bunun daha sağlıklı olduğunu savunan doktorlar var ve bakalım ben yapabilecek miyim

5 kilo verdikten sonra bugün beni gören komşu tavrı
Aaaa kilo almışsın çok yakısmış ama göbeğin çıkmış eritmen lazım
Ben
insanların ağzı torba değil ki büzesin. çok sinir oluyorum bu kilo muhabbetini döndüren insanlara. kendi alanında kalamıyorlar. Umarım daha iyisini yapacaksınız. O zaman kilo aldın mı verdin mi anlarlar... Güzel yoldasınız

5 kilo verdikten sonra bugün beni gören komşu tavrı
Aaaa kilo almışsın çok yakısmış ama göbeğin çıkmış eritmen lazım
Ben
Ay bu ne kadinlarin birbirini gorunce boyle estirisel yaklasmasindan illet oluyorum banada kıskançlık belirtisi olarak geliyor bukadar belli etmeseler keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…