Hedef 60. İlk hamileliğimden önce 56 kiloydum. Tabi o kiloya ulaşamam artık da 60 iyidirYaa canım, şimdi dikkatimi çekti, senin boyuna göre kilon gayet iyi, çok ta vermene gerek yok bence, hedefin kaç ki?
Estağfurullah olur mu öyle şeyİnşallah lafta kalmaz haftaya rezil olmam ne oldu kalori hesaplayamadın mı diye sorulara maruz kalmam
Hiç yulaf yemediğim için bilmiyorum canımKızlar ya karnım çok acıktı yemek yemek istemiyorum şimdi yulaf yesem sorun olur mu acaba? Eritebilir miyim bu saatte? Genelde sabah tüketiliyor ya ondan soruyorum
Saat deHiç yulaf yemediğim için bilmiyorum canım
Saatte çok geç değil, bişey olmaz, ye bence canımKızlar ya karnım çok acıktı yemek yemek istemiyorum şimdi yulaf yesem sorun olur mu acaba? Eritebilir miyim bu saatte? Genelde sabah tüketiliyor ya ondan soruyorum
Çorba falan içsem kesecek. Yarım muzla bir bardak süt içeyim bari:) arayış içindeyim az hasarla nasıl atlatırım derdine düştüm:)Saat de
Saatte çok geç değil, bişey olmaz, ye bence canım
O yürüyüş onu yakarmi bilmem de bizi aileler yakacakSüper yaaa ama ben dün yine kaçamak yaptım aslında zorunda bırakıldım akşama kadar herşey güzel gidiyordu taakki ablam çağırdı akşama gel parkları var evin önünde yemek yiyelim diye pide yaptırmış ver pide yedim tatlı yapmış trilice onunda yedim ama çok yürüdüm yaklaşık 10 bin olmuştur çünkü giderken teli unutmuşum
Yay tabikiiGünaydın kızlar
Dün bir sürü burç muhabbeti yapmışsınız. Tahmin edin bakayım ben hangi burcum?
Misafir farkındalık eğitimi, kişisel hijjen, profesyonel hijjen, Corona yönetim süreci, gıda güvenliği, prosedürler, valla daha bı suru var. eğitim sonunda değerlendirme soruları var, en az 80 alma şartlı sertifikalı eğitimler.. ise baslayabilmemiz için bu eğitimleri tamamlamamiz gerekiyormuş.. bu surec öncesinde de çok eğitimlerimiz olurdu.. eğitime ciddi bütçe ayırıyorlar.. o yüzden çok seviyorum burayıSen online ne eğitimi alıyorsun canım. Olumlama deyince aklıma geldi. Ben de bir program içerisindeyim şu an. Merak ettim. Çok az yemişsin bugün de.
Yulaf ben çok yiyorum canım. Eritmeyecek neyi var ki 1 yk yulaf 38 Max 40 kalori acayip tok tutuyor. Tavsiye ederim. Ben yoğurtla seviyorum, taze meyve bazen kuru meyve, ceviz atıyorum içine miss.. bu akşam yulaf yiyeceğim çünkü sabah yarım gözleme yedimKızlar ya karnım çok acıktı yemek yemek istemiyorum şimdi yulaf yesem sorun olur mu acaba? Eritebilir miyim bu saatte? Genelde sabah tüketiliyor ya ondan soruyorum
Sen o süt, yarım muz, içine 1 yk yulaf at bak nasıl lezzetli oluyorÇorba falan içsem kesecek. Yarım muzla bir bardak süt içeyim bari:) arayış içindeyim az hasarla nasıl atlatırım derdine düştüm:)
Geç değil bence .Kızlar ya karnım çok acıktı yemek yemek istemiyorum şimdi yulaf yesem sorun olur mu acaba? Eritebilir miyim bu saatte? Genelde sabah tüketiliyor ya ondan soruyorum
O yürüyüş onu yakarmi bilmem de bizi aileler yakacakannem gözleme yaptı bugün haşhaşlı misafir vardı. Yarım yedim. tarihte ilk. 1 tane yiyordum yarımla doydum valla.. tebrik ediyorum kendimi, çok taktir ettim
Yay tabikiibı miktar kopya çekmiş olabilirim
Misafir farkındalık eğitimi, kişisel hijjen, profesyonel hijjen, Corona yönetim süreci, gıda güvenliği, prosedürler, valla daha bı suru var. eğitim sonunda değerlendirme soruları var, en az 80 alma şartlı sertifikalı eğitimler.. ise baslayabilmemiz için bu eğitimleri tamamlamamiz gerekiyormuş.. bu surec öncesinde de çok eğitimlerimiz olurdu.. eğitime ciddi bütçe ayırıyorlar.. o yüzden çok seviyorum burayı
Olumlamalari ben kendim yapıyorum cok iyi geliyor, iyi hissediyorum kendimi
Yulaf ben çok yiyorum canım. Eritmeyecek neyi var ki 1 yk yulaf 38 Max 40 kalori acayip tok tutuyor. Tavsiye ederim. Ben yoğurtla seviyorum, taze meyve bazen kuru meyve, ceviz atıyorum içine miss.. bu akşam yulaf yiyeceğim çünkü sabah yarım gözleme yedim
Sen o süt, yarım muz, içine 1 yk yulaf at bak nasıl lezzetli oluyor
Teşekkür ederim kızlar bir bardak laktozsuz sütle yarım muz yedim çok şükür biraz rahatladım:) yulaf bir süredir yemiyorum sindirimi bazen zor oluyor da o yüzden emin olamadım. Yarın sabah kahvaltıya yapıp bir deneyeyim bakalım. Önceleri çok tüketiyordum şişkinlik yaptığı zamanlar oluyordu belki de sütle alakalıydı bilmiyorum. Laktozsuz sütle deneyeyim önceleri laktozsu kullanmıyordum belki şişkinliği o yapıyorduGeç değil bence .
Ben okula götürüyordu.
Öğlen yemeğine.
Çok sorun yaşamadım.
Hadi bakalım iyi okumalar:) bense külkedisi modunda evde bir oraya bir buraya savruluyorum. Akşama çiğköfte yapacağım işkembe diye tutturan eşime daha önce hiç yapmadığım ve yemediğim işkembeden yapacağım :) spor olarak da bir saat temizlik yaptım. Saatimde bakıyorum da bazen yaptığım spordan çok kalori yaktırıyor:):)
Dünki çılgın menümden sonra bugun kendime ceza kestim.. 1.5 saat yürüyüş bandındaki hemstırlığımı bitirdim, yeşil çayımı yudumlarken kitap okuyacağım şimdi
Ooo, baya yoğunsun, hem çiğköfte hem işkembe hem temizlikHadi bakalım iyi okumalar:) bense külkedisi modunda evde bir oraya bir buraya savruluyorum. Akşama çiğköfte yapacağım işkembe diye tutturan eşime daha önce hiç yapmadığım ve yemediğim işkembeden yapacağım :) spor olarak da bir saat temizlik yaptım. Saatimde bakıyorum da bazen yaptığım spordan çok kalori yaktırıyor:):)
Tadına bakacağımı ben de düşünmüyorum canım ağzımda yaratacağı his midemi bulandırıyor.çiğköfteyi de benim mikserde yaptım süper oldu beklerim yemeye:)Ooo, baya yoğunsun, hem çiğköfte hem işkembe hem temizlik, çok beceriklisin ortim maşallah
Ben de işkembe hiç sevmem, tatmak bi yana kokusuna bile dayanamamama çiğköfte mmmm..
Sen sporu seçtikten sonra mı saat hesaplıyo, yoksa senin hangi sporu yaptığını saat kendi mi algılıyor?
Bu arada saatte kendin seçiyorsun canım çok detaylı bir şey değil ama iş görüyor:)Tadına bakacağımı ben de düşünmüyorum canım ağzımda yaratacağı his midemi bulandırıyor.çiğköfteyi de benim mikserde yaptım süper oldu beklerim yemeye:)
Bugün sizin evde işkembe kokusu vardır, gelmeyim,Tadına bakacağımı ben de düşünmüyorum canım ağzımda yaratacağı his midemi bulandırıyor.çiğköfteyi de benim mikserde yaptım süper oldu beklerim yemeye:)
Ya zaten kendinin algılaması da mucize olurdu, nasıl baögıladın ki,saçma bi soru oldu benimkiBu arada saatte kendin seçiyorsun canım çok detaylı bir şey değil ama iş görüyor:)
Nasıl algılasın kiYa zaten kendinin algılaması da mucize olurdu, nasıl baögıladın ki,saçma bi soru oldu benimki
Çok motive ediyordur benceBu arada saatte kendin seçiyorsun canım çok detaylı bir şey değil ama iş görüyor:)
Aynen canım bakıp günlük ne kadar kalori yaktığımı görebiliyorum. Kaptanım almış akıllı bileklik ondan güç alıp ben de almıştım çok memnun kaldım hatta eşimle birlikte aldık birer tane. Birbirimizi de takip edebiliyoruz bizi harekete geçiriyor:)Çok motive ediyordur bence
Ah daha pişirmedim ama olacaktır herhalde:) Allahtan kayınvalidem güzelce temizlemiş hiçbir koku yoktu sirkeli suya ıslattım yine deBugün sizin evde işkembe kokusu vardır, gelmeyim,başka bi gün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?