Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O yürüyüş onu yakarmi bilmem de bizi aileler yakacak annem gözleme yaptı bugün haşhaşlı misafir vardı. Yarım yedim. tarihte ilk. 1 tane yiyordum yarımla doydum valla.. tebrik ediyorum kendimi, çok taktir ettim
Günaydın kızlar

Dün bir sürü burç muhabbeti yapmışsınız. Tahmin edin bakayım ben hangi burcum?
Yay tabikii bı miktar kopya çekmiş olabilirim
Sen online ne eğitimi alıyorsun canım. Olumlama deyince aklıma geldi. Ben de bir program içerisindeyim şu an. Merak ettim. Çok az yemişsin bugün de.
Misafir farkındalık eğitimi, kişisel hijjen, profesyonel hijjen, Corona yönetim süreci, gıda güvenliği, prosedürler, valla daha bı suru var. eğitim sonunda değerlendirme soruları var, en az 80 alma şartlı sertifikalı eğitimler.. ise baslayabilmemiz için bu eğitimleri tamamlamamiz gerekiyormuş.. bu surec öncesinde de çok eğitimlerimiz olurdu.. eğitime ciddi bütçe ayırıyorlar.. o yüzden çok seviyorum burayı
Olumlamalari ben kendim yapıyorum cok iyi geliyor, iyi hissediyorum kendimi

Kızlar ya karnım çok acıktı yemek yemek istemiyorum şimdi yulaf yesem sorun olur mu acaba? Eritebilir miyim bu saatte? Genelde sabah tüketiliyor ya ondan soruyorum
Yulaf ben çok yiyorum canım. Eritmeyecek neyi var ki 1 yk yulaf 38 Max 40 kalori acayip tok tutuyor. Tavsiye ederim. Ben yoğurtla seviyorum, taze meyve bazen kuru meyve, ceviz atıyorum içine miss.. bu akşam yulaf yiyeceğim çünkü sabah yarım gözleme yedim

Çorba falan içsem kesecek. Yarım muzla bir bardak süt içeyim bari:) arayış içindeyim az hasarla nasıl atlatırım derdine düştüm:)
Sen o süt, yarım muz, içine 1 yk yulaf at bak nasıl lezzetli oluyor

Geç değil bence .
Ben okula götürüyordu.
Öğlen yemeğine.
Çok sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim kızlar bir bardak laktozsuz sütle yarım muz yedim çok şükür biraz rahatladım:) yulaf bir süredir yemiyorum sindirimi bazen zor oluyor da o yüzden emin olamadım. Yarın sabah kahvaltıya yapıp bir deneyeyim bakalım. Önceleri çok tüketiyordum şişkinlik yaptığı zamanlar oluyordu belki de sütle alakalıydı bilmiyorum. Laktozsuz sütle deneyeyim önceleri laktozsu kullanmıyordum belki şişkinliği o yapıyordu

Dünki çılgın menümden sonra bugun kendime ceza kestim.. 1.5 saat yürüyüş bandındaki hemstırlığımı bitirdim, yeşil çayımı yudumlarken kitap okuyacağım şimdi
Hadi bakalım iyi okumalar:) bense külkedisi modunda evde bir oraya bir buraya savruluyorum. Akşama çiğköfte yapacağım işkembe diye tutturan eşime daha önce hiç yapmadığım ve yemediğim işkembeden yapacağım :) spor olarak da bir saat temizlik yaptım. Saatimde bakıyorum da bazen yaptığım spordan çok kalori yaktırıyor:):)

Ooo, baya yoğunsun, hem çiğköfte hem işkembe hem temizlik , çok beceriklisin ortim maşallah
Ben de işkembe hiç sevmem, tatmak bi yana kokusuna bile dayanamam ama çiğköfte mmmm..
Sen sporu seçtikten sonra mı saat hesaplıyo, yoksa senin hangi sporu yaptığını saat kendi mi algılıyor?

Tadına bakacağımı ben de düşünmüyorum canım ağzımda yaratacağı his midemi bulandırıyor.çiğköfteyi de benim mikserde yaptım süper oldu beklerim yemeye:)

Tadına bakacağımı ben de düşünmüyorum canım ağzımda yaratacağı his midemi bulandırıyor.çiğköfteyi de benim mikserde yaptım süper oldu beklerim yemeye:)
Bu arada saatte kendin seçiyorsun canım çok detaylı bir şey değil ama iş görüyor:)

Çok motive ediyordur bence
Aynen canım bakıp günlük ne kadar kalori yaktığımı görebiliyorum. Kaptanım almış akıllı bileklik ondan güç alıp ben de almıştım çok memnun kaldım hatta eşimle birlikte aldık birer tane. Birbirimizi de takip edebiliyoruz bizi harekete geçiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…