Bak buna katılıyorum.En baştan üstümüze alınca tüm işleri, sonra sanki görevimizmiş gibi oluyor...
Annemin bi sözü vardı:
" Yaptığın bir iyilik, kısa zamanda görevin haline gelir"
Maşallah sana.Yok canım bunları vakitlice halledip çini yapıyorum , suluboya yapıyorum , bir çocuk kitabınüzerine çalışıyorum , kpss ye çalışmaya başladım bu sene geç de olsa , dediğim gibi haftada en az 2 köy ziyareti yapıyorum tanımadığım evlere yardım açısından sosyal olmaya da çalışıyorum yaniAma evde günlük işlerimi yapamazsam diğer işlere odaklanamıyorum
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel bi spor yok.Cumaya biraz toparlarsın.Wasa yi ekmek yerine yiyorsun galiba?İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
1.5 yumurtadan sucuklu omlet,3 kiraz domates,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi,20 gr kadar beyaz peynir
13.00
1 dondurma
18.15
1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık bezelye yemeği,2 parmak kalınlığında haşlanmış tavuk göğüs kısmından,2-3 kaşık yoğurt. Su şimdilik 3 lt spor henüz yok yaptığımda paylaşırım. Regl olmayı bekliyordum bir iki gün içinde bugün itibariyle geldi. Tartıyı ne anlamda etkikeyecek merakla bekliyorum. Tabi diyete devam
Evet canım kahvaltıda ekmek yerine yiyorumAfiyet olsun canım.Menun çok güzel bi spor yok.Cumaya biraz toparlarsın.Wasa yi ekmek yerine yiyorsun galiba?
Ayşegül akşamın çok az olmuş gerisi güzel. O kadarcık patatesi görmüyoruz bile. Ama yemek anlamında biraz daha yemeliydin benceİyi akşamlar
11.30
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 çatal patates kızartması
3 yeşil zeytin
2 közlenmiş domates
Salatalık, dereotu, maydanoz
14.00
1 elma
18.30
1 tabak tarhana çorbası, 1,5 dilim karpuz
20.00
1 türk kahvesi
2.5 litre su, 1 saat yürüyüşberceste_
Tartıda gördüğüm + lardan sonraAyşegül akşamın çok az olmuş gerisi güzel. O kadarcık patatesi görmüyoruz bile. Ama yemek anlamında biraz daha yemeliydin bence
Ama böyle daha kötü olacak ayşegül daha önce yaşadın. Ben de aynı durumdayım ama umudumu kaybetmiyorum cumaya var daha ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum gitmezse de canı sağolsun kilocuklarımın:) hadi gel tartılmayalım 3-4 gün moralimizi bozmadan devam edelim.Tartıda gördüğüm + lardan sonra, lokmalar boğazımda düğümlenir oldu
Senin menünde herzaman ki gibi dengeli sağlıklı ve güzel, dondurma da nazarlığı olsunİyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
1.5 yumurtadan sucuklu omlet,3 kiraz domates,2 wasa,8 gr fıstık ezmesi,20 gr kadar beyaz peynir
13.00
1 dondurma
18.15
1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık bezelye yemeği,2 parmak kalınlığında haşlanmış tavuk göğüs kısmından,2-3 kaşık yoğurt. Su şimdilik 3 lt spor henüz yok yaptığımda paylaşırım. Regl olmayı bekliyordum bir iki gün içinde bugün itibariyle geldi. Tartıyı ne anlamda etkikeyecek merakla bekliyorum. Tabi diyete devam
İyi peki, öyle yapalımAma böyle daha kötü olacak ayşegül daha önce yaşadın. Ben de aynı durumdayım ama umudumu kaybetmiyorum cumaya var daha ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum gitmezse de canı sağolsun kilocuklarımın:) hadi gel tartılmayalım 3-4 gün moralimizi bozmadan devam edelim.
Dondurma ne zamandır canım istiyordu dün aldı eşim akşam saati diye yememiştim bugün yedim daha da bir süre yemem diye düşünüyorum isteğimi kesti şimdilik. Spor inş oğlumu uyutunca yapacağım. Gündüzleri işlerimi bitirebilsem gündüz daha iyi oluyor spor geceye kalınca zorluyor beni bazen yapamıyorumSenin menünde herzaman ki gibi dengeli sağlıklı ve güzel, dondurma da nazarlığı olsunsu çok iyi, sporda olsa süper olur.
Yok yok gitmeyiz çünkü ben de artılardayım sürpriz olur kazanana:) ay düşünsene artılarda yarışıyormuşuz:) :)İyi peki, öyle yapalım
Ya cuma günü kalpten gidersek n'olacak
Ya bi de yarın kıymalı pide istiyor çocuklar, ben de yicem mecbur, o yüzden bugün hafif yiyim bari dedimAma böyle daha kötü olacak ayşegül daha önce yaşadın. Ben de aynı durumdayım ama umudumu kaybetmiyorum cumaya var daha ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum gitmezse de canı sağolsun kilocuklarımın:) hadi gel tartılmayalım 3-4 gün moralimizi bozmadan devam edelim.
Tamam canım iyi yapmışsın o zaman. Ah o istekler yok mu bitiriyor bizi:) şimdiden afiyet olsun benim yerime de bir ısırık al:)Ya bi de yarın kıymalı pide istiyor çocuklar, ben de yicem mecbur, o yüzden bugün hafif yiyim bari dedim
İyi yapmışsın canım, afiyet olsun, arada ben de yiyordum, bişey olmazDondurma ne zamandır canım istiyordu dün aldı eşim akşam saati diye yememiştim bugün yedim daha da bir süre yemem diye düşünüyorum isteğimi kesti şimdilik. Spor inş oğlumu uyutunca yapacağım. Gündüzleri işlerimi bitirebilsem gündüz daha iyi oluyor spor geceye kalınca zorluyor beni bazen yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?