Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : cilekliturtaam34
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: bolu
Boyunuz : 1.73
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : nişanlımdan ayrıldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi böyle beğenmediğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır ilk kez
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

ismin çok etkileyici
Herşeyde vardır bir hayır diyelim yolumuza bakalım... hoşgeldin canım

Ahh evet kaçırdım canım valla bilmiyorum ki kaç olsa acaba ben 77 yi geçmişimdir gibi geliyor ama bilemedim :) hahahahha pazartesi önemli tabii ben de perşembeyi seviyorum başlangıç için

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum nişanlımdan ayrıldım 100 kilo oldum yarışma kurallarını okudum ve kabul ediyorum cümleten iyi geceler diliyoruum
İyi geceler canım hoşgeldin. Hayırlı kapılar açılsın önünde inşallah yeni yolun hayırlı olsun :)

bu uzun yazını okudum üstelik hiç geçmişi doğru dürüst okuyamazken.. dondurma için şu kadarcık bile üzülürsen ahımı alırsın sakın üzülme ne güzel gönlünü almak isteyen bir eşin var.. bu da bi nimet bunu bulamayan var inan bana

Herkese günaydın

Kullanıcı Adı : Meltemesintisi80
İsim (İsteğe Bağlı ): Mühendis
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 60,5
Hedef kilonuz : 52-53
Kilo alma hikayeniz : Korona
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi böyle beğenmediğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 1 kez
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

günaydın kızlar.. beni bu hafta mazur gördüğünüz için çok çok çok teşekkür ederim

valla bu sabah sırf mesai yapmamak için 1 saat erken geldim düşünün yani

menüler yazmıyorum biliyorum spor hiç yok karatayın dışına pek çıkmıyorum ama dün 7 tane sarma yedim akşam inşallah en kısa zamanda düzenli menü yazıcam hatta bugun öğle arası boşluğum olursa bugün yazarım inşallah geçmişe de bakamadım hiç çok konuşugediyorsunuz bu aralar meraktan da çatladım çatlicam

may day may day ortisi olmayan var mı orti aranıyor. Gonul83 bana hiç yüklenmemişsin bu hafta.. o kadar korka korka geldim ama kimse bir şey dememiş

may day may day ortisi olmayan var mı orti aranıyor. Gonul83 bana hiç yüklenmemişsin bu hafta.. o kadar korka korka geldim ama kimse bir şey dememiş
Gönül kendisi de yok bu hafta ondandır:) hoşgeldin canım umarım daha aktif görürüz seni burada:)

Afiyet olsun canım, arada öyle dopingler iyi gelir, diyette bile
Bak, ne güzel, zayıfladığın dışardan ne kadar belli oluyor bu his çok güzel değil mi? Aynen devam, yeni hedeflere inşallah
Sokaklar, parklar çok dolu ne yazık ki, ben de üzülüyorum bu duruma

Aman yok sen hiç okuma, marbling de okumasın bu aralar, ben duygusuz bile çok etkilendim, dağıldım
Ortim yatmamışsın sen de benim gibi:)
En son onu yazıp yattım canım, yetişemedim sana
Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla hedeflerine ulaşırsın
Ooo, günaydın canım, hoşgeldin , ben de seni etiketlemeyi düşünüyordum nerelerdesin napıyosun diye?
Azıcık kilo almışsın ama verirsin sen yine merak etme
Benim kilomu nasıl buldun? Hatırladın mı bana yaz başında hedefine ulaşırsın demiştin? Hep aklımda kaldı o sözün

Ooo, efsane geri döndü
Sana ne diyebiliriz canım, sen bi anda 2-3 kilo verip, bizde şok etkisi yapan, sevgili çentiğimizsin Daha sık gel, esprilerini özledik

H Hoşgeldin canım.Nerelerdesin?
Ahh bu pandemi süresince hepimiz baya zorlandık.Ama çok almamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…