Annen ne güzel demiş çok haklıEn baştan üstümüze alınca tüm işleri, sonra sanki görevimizmiş gibi oluyor...
Annemin bi sözü vardı:
" Yaptığın bir iyilik, kısa zamanda görevin haline gelir"
insanların ağzı torba değil ki büzesin. çok sinir oluyorum bu kilo muhabbetini döndüren insanlara. kendi alanında kalamıyorlar. Umarım daha iyisini yapacaksınız. O zaman kilo aldın mı verdin mi anlarlar... Güzel yoldasınız
Ay bu ne kadinlarin birbirini gorunce boyle estirisel yaklasmasindan illet oluyorum banada kıskançlık belirtisi olarak geliyor bukadar belli etmeseler keske
Kızlar bunu diyen kesinlikle iyi niyetindden demediAcil göz doktoruna gönder o komşuyu canım sen
Ayşegül akşamın çok az olmuş gerisi güzel. O kadarcık patatesi görmüyoruz bile. Ama yemek anlamında biraz daha yemeliydin bence
Ayynen öyleO artı gördü yaa tartıda şimdi kendini düzeltmeye çalışıyor alıştım ben Ayşegül menülerine
Canım, çok az beslenmişsin gibime geldi, kalori olarak ta baya az olmuş, su ve spor da çok çok iyiPazartesi menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Öğlen 14.00
8 tane mangalda çarliston biber
1 kase yoğurt
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
Akşam 17.30
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
3 litre su
30 dk leslie + 40 dk yürüyüş
10 sayfa kitap ( hiç yoktan iyidir)
Ben bu kitabı okumadım maalesefUçurtma avcısını bitirdim, bugun 196 sayfa okumuşum...
Uzun zamandır bu kadar kısa zamanda kitap bitirmemiştim, çok etkileyici bi anlatımı var, ağlamamak için kendimi zor tuttuğum yerler oldu
Okudukça, barışın, huzurun, vatanımızın ve özgürlüğün kıymetini daha iyi anladım..
Çok sevindim canım bence aldığın bu geri dönüş bile büyük motivasyon kaynağı.. olsun dondurma güzel bir kapanış olmuş diyelim. cumaya kadar hedefini belirle ve hedefine ulas!! Hedefine ulasinca bak nasıl toparlayacaksin, nasıl motive olacaksın yineMerhaba hanımlar nasılsınız :)
Size bir şeyler anlatmaya geldim.
Bugün insta da bir fotoğraf paylaştım. Bir akrabamız babamı aramış. Nasıl çok zayıflamış nasıl zayıfladı takviye mi aldı benim de bi arkadaşım var ameliyat olması gerekiyor aşırı kilolu ne kullandıysa biraz taktik versin demiş. Hakikaten bana da o fotoda bi ayrı zayıf görünmüştüm. Tamam baya kilo verdim farkındayım ama biliyosunuzki uzun zamandır aynı kilolarda geziniyorum. Yaklaşık şubattan beri. Ama o fotoda daha da zayıf çıkmışım. Her neyse buna sevinmişken insta da benim genelde gittiğim parkın açıldığını gördüm 22:10 gibi dışarı çıktım yürüyüşe o parka. Eşim ve kızım annemlerdeydi. Biraz yürüdüm hızlı tempo. Eşime ben çıktım deyince o da geldi. Vee birer sondurmayla gelmiş... Hey Allahım dedim ben burda kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun. O da seni mutlu etmek istiyorum dedi. Dr depresyondasın dedi ya bana bi de dün baya büyük kavga ettik. Gönül almak istiyor. Yaktığım kaloriden fazlasını aldım sanırım ama olsun iyi geldi yürüyüş ve dondurma. Havalar iyi giderse ben de iyi olursam böyle haftada 3 ya da 4 kez çıkmak istiyorum. Artık toparlancam deyip deyip toparlanamadım bitürlü. Nasıl yeniden mıtive olacağım bilmiyorum aklım hep yemekte.
Fakat park öyle doluyduki. Çocuk parkı kısmı da doluydu. Bebek arabalı birini gördüm. Maskesiz dolaşan çoktu. Maskesini çenesinde taşıyan çoktu. O kadar kızdımki. Bir de ben o saatte tenha olur diye gittim oraya. Burda gezilen 1 tane caddemiz var orası doludur diye düşünmüştüm. Parktan çıkınca caddeye gittim. Orası çok çok daha boştu ama yine maskesiz insanlarla doluydu. Kimseye ceza yazıldığı yok anlaşılan.
Bu uzun yazımı okuyanlara teşekkür ederim ❣
Sen okuma Efsunnn... Bende okumayim bu aralarBen bu kitabı okumadım maalesefben de mi okusam. Evde de birsürü kitap bekliyor.
Daha önce zlata nın günlüğü diye bir kitap okumuştum bosna hersekte geçen savaşla ilgili gerçek bir gğnlük. Ben de ondan çok etkilendim
Ya o derece üzecek bir kitap demekkiSen okuma Efsunnn... Bende okumayim bu aralar
Ya kitabı okuyan herkes bı dağılıyor anacim.. biz zaten dağılmışız.. gerek yok bir süreYa o derece üzecek bir kitap demekkitamam bir süre erteleyeyim o zaman :)
Bu hafta 77,0 ooo ben 80 e doğru yol alıyorum yaa 74,9 u görüp bi şımardım heralde. Bu ne ya olmaz. 69,4 en acil tarafından gel noolur :)Çok sevindim canım bence aldığın bu geri dönüş bile büyük motivasyon kaynağı.. olsun dondurma güzel bir kapanış olmuş diyelim. cumaya kadar hedefini belirle ve hedefine ulas!! Hedefine ulasinca bak nasıl toparlayacaksin, nasıl motive olacaksın yine
Kaç kiloydun bu hafta? Listeyi hiç hatırlamıyorum inan.
Tamam hedefin ne cuma için?? Ben 75.8 kiloydum. hedef koyayım dedim grupta koyduğum hedeflere asla ulaşamamis olmamla taniniyo olabilirim tabi aralarda sen yoktun bunu kaçırmış olabilirsinBu hafta 77,0 ooo ben 80 e doğru yol alıyorum yaa 74,9 u görüp bi şımardım heralde. Bu ne ya olmaz. 69,4 en acil tarafından gel noolur :)
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki katılım formunu doldurup burda paylaşırsan sevinirizmerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum nişanlımdan ayrıldım 100 kilo oldum yarışma kurallarını okudum ve kabul ediyorum cümleten iyi geceler diliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?