Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gönül kendisi de yok bu hafta ondandır:) hoşgeldin canım umarım daha aktif görürüz seni burada:)
Ooo, efsane geri döndü
Sana ne diyebiliriz canım, sen bi anda 2-3 kilo verip, bizde şok etkisi yapan, sevgili çentiğimizsin Daha sık gel, esprilerini özledik

tam döndüm sayılmaz. netim hala yok. 23 ünde gelecek. şimdi iş yerindeyim diye yazabiliyorum. o da aslında normalde yapmamam gereken bir şey. ev neti desen 1 inde yüklendi de rahatladık demiştim ki eşim dün yüzde 80 ini harcamışız dedi şok oldum.

bir de dakikalarımı bitirmişim farkında olmadan. 750 dakika nasıl harcandı anlamadım. bence bu işin içinde bir iş var. zaten dün paketi aştığım için yaklaşık 20 tl ödicimm.. dakikam olduğunu sanıyordum 1 saat telle konuşmuşum

Hoşgeldin.
Zaten çok kilon yok.
Hemencecik verirsin inşallah.

Hoşgeldin canım.
Genceciksin bu hızlı metabolizma ile buraların tozunu attırırdın.
Üye ki iste canım.
Bol bol eksiler görür hemen mezun olursun inşallah.

Olsun canım işteyken fırsat bulduğunda yazsan bile yeter. Bazen konuşma ihtiyacımız normalden fazla olabiliyor demek ki senin de ihtiyacın varmış konuşmuşsun:)

Telefonda veri kullanımı gibi bi yer vardı, ne kadar internet harcadığını, ne kadar kaldığını gösteriyordu, ona bi bak bence, ayrıca yaptığımız aramaların süresi için de tlfdan bi yerden bakıyordum eskiden unuttum adını

Gel bakalım gellaramıza bir hataylı daha katılmış hoşgeldin canım bende hatayliyim hatayın neresindensin

Ahh evet kaçırdım canım valla bilmiyorum ki kaç olsa acaba ben 77 yi geçmişimdir gibi geliyor ama bilemedim :) hahahahha pazartesi önemli tabii ben de perşembeyi seviyorum başlangıç için
1 Kilo olsun işte bu hafta

Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyor

Gel bakalım gellaramıza bir hataylı daha katılmış hoşgeldin canım bende hatayliyim hatayın neresindensin
Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorum merkez Antakyaliyim

may day may day ortisi olmayan var mı orti aranıyor. Gonul83 bana hiç yüklenmemişsin bu hafta.. o kadar korka korka geldim ama kimse bir şey dememiş
Ya şekerim geçen hafta buralarda terör estiriyordum bu hafta misafir falan çok geldi bende dışarlardaydım hep o yüzden gelemedim buralara benim ortağım var ada81 ama bu cumadan sonra senin bir ifadeni alayım istersen belli ki istiyorsun

O yazarın bütün kitapları o kadar akıcı ve güzel ki. Elinize geçen bütün kitaplarını okuyun.

Sen okuma canım şimdi bu kitabı. Başka zaman okursun. Çok üzücü bir kitap.

Ya kitabı okuyan herkes bı dağılıyor anacim.. biz zaten dağılmışız.. gerek yok bir süre

Beni bile dağıttı canım ki ben kolay kolay etkilenmem hiçbir şeyden. O yüzden bu kitabı dikkatli okumak lazım. İnsan gerçeklerle yüzleşince vicdanına ruhuna çok ağır geliyor.

Seni daha sık aramızda görmek istiyoruz artık. Lütfen hep gel. Uzun uzun yaz biz okuruz

Biz evden çıkmadığımız için herkesi de bizim gibi çıkmıyor zannediyorduk. Çocukların izin gününde kızım deneme almak için kırtasiyeye gitmek istedi. Bütün önlemlerimizi aldık, arabayla çıktık. Çarşıya bir girdik gözlerim fal taşı gibi açıldı. Öyle kalabalıktı ki ne sosyal mesafesi ne maskesi. İnsanlar öyle rahat ki. Her yer öyle anlayacağın. Çok takılma. Sen kendini koru. Artık durum oraya gitmeye başladı. Bu hafta hastanede de kurul raporu vermeye başlanıldı. Ben izinliyim 2 hafta çok şükür. Bakalım dönüşte neler bekliyor beni çok merak ediyorum.
Gördüğüm en iyi menülerinden biri. Alkışlıyorum seni
Hoş geldin canım aramıza

Kaçak gelmiş. Gel bakalım anlat ne var ne yok neler yaptın, nasıl gidiyor?

Kızlar iki haftadır tartılmıyorum. Çok mutluyum. Keşke daha önce deneseymişim. Benim tek sorunum kilo verdikçe şımarıp nasılsa veriyorum diye rahat rahat yaptığım kaçamaklarmış. İki haftadır şeker yok hayatımda. Kaçamak yok. Sadece spor eklemem lazım. Onu da başarırsam tozunuzu attıracağım haberiniz olsun Sanrım bu cumadan sonra da herkese tartıyı yasaklayacağım ki kilonuzu bilmeyin kaçamak yapmayın.

Tartilmak bana da hiç ıyi gelmiyor.En ufak bi + görsem hemen modum düşüyor.Tabi eksileri görünce de kaçamak gelebiliyor arkasından bazen.

kişi: chentiq
durum: ifade verilmiştir
Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?

Senin bize bu hafta birincilik borcun var canım
ama senin yüzünden. baktım kaptanım oralara düşmüş mutlaka ben de düşmeliyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…