Gönül kendisi de yok bu hafta ondandır:) hoşgeldin canım umarım daha aktif görürüz seni burada:)
Ooo, efsane geri döndü
Sana ne diyebiliriz canım, sen bi anda 2-3 kilo verip, bizde şok etkisi yapan, sevgili çentiğimizsinDaha sık gel, esprilerini özledik
Hoşgeldin.Herkese günaydın
Kullanıcı Adı : Meltemesintisi80
İsim (İsteğe Bağlı ): Mühendis
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 60,5
Hedef kilonuz : 52-53
Kilo alma hikayeniz : Korona
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi böyle beğenmediğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 1 kez
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım.Kullanıcı Adı : cilekliturtaam34
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 23
Yaşadığınız şehir: bolu
Boyunuz : 1.73
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : nişanlımdan ayrıldım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır ilk kez
Olsun canım işteyken fırsat bulduğunda yazsan bile yeter. Bazen konuşma ihtiyacımız normalden fazla olabiliyor demek ki senin de ihtiyacın varmış konuşmuşsun:)
tam döndüm sayılmaz. netim hala yok. 23 ünde gelecek. şimdi iş yerindeyim diye yazabiliyorum. o da aslında normalde yapmamam gereken bir şey. ev neti desen 1 inde yüklendi de rahatladık demiştim ki eşim dün yüzde 80 ini harcamışız dedi şok oldum.
bir de dakikalarımı bitirmişim farkında olmadan. 750 dakika nasıl harcandı anlamadım. bence bu işin içinde bir iş var. zaten dün paketi aştığım için yaklaşık 20 tl ödicimm.. dakikam olduğunu sanıyordum 1 saat telle konuşmuşum
Telefonda veri kullanımı gibi bi yer vardı, ne kadar internet harcadığını, ne kadar kaldığını gösteriyordu, ona bi bak bence, ayrıca yaptığımız aramaların süresi için de tlfdan bi yerden bakıyordum eskiden unuttum adını
tam döndüm sayılmaz. netim hala yok. 23 ünde gelecek. şimdi iş yerindeyim diye yazabiliyorum. o da aslında normalde yapmamam gereken bir şey. ev neti desen 1 inde yüklendi de rahatladık demiştim ki eşim dün yüzde 80 ini harcamışız dedi şok oldum.
bir de dakikalarımı bitirmişim farkında olmadan. 750 dakika nasıl harcandı anlamadım. bence bu işin içinde bir iş var. zaten dün paketi aştığım için yaklaşık 20 tl ödicimm.. dakikam olduğunu sanıyordum 1 saat telle konuşmuşum
Gel bakalım gellHerkese günaydın
Benimki geldi ama ben de o durumdayım. Dün hele sporumu zor tamamladım üzerimdeki ağırlıkla. Umarım regl olur rahatlarsınMerhaba herkese
Üzerimde bir yorgunluk var , reglide gelmedi daha çok şiştim göbeğim çok fena
1 Kilo olsun işte bu haftaAhh evet kaçırdım canım valla bilmiyorum ki kaç olsa acaba ben 77 yi geçmişimdir gibi geliyor ama bilemedim :) hahahahha pazartesi önemli tabii ben de perşembeyi seviyorum başlangıç için
Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyorHerkese günaydın
Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorum
Gel bakalım gellaramıza bir hataylı daha katılmış hoşgeldin canım bende hatayliyim hatayın neresindensin
Ya şekerim geçen hafta buralarda terör estiriyordum bu hafta misafir falan çok geldi bende dışarlardaydım hep o yüzden gelemedim buralara benim ortağım varmay day may day ortisi olmayan var mı orti aranıyor.Gonul83 bana hiç yüklenmemişsin bu hafta.. o kadar korka korka geldim ama kimse bir şey dememiş
may day may day ortisi olmayan var mı orti aranıyor.Gonul83 bana hiç yüklenmemişsin bu hafta.. o kadar korka korka geldim ama kimse bir şey dememiş
Uçurtma avcısını bitirdim, bugun 196 sayfa okumuşum...
Uzun zamandır bu kadar kısa zamanda kitap bitirmemiştim, çok etkileyici bi anlatımı var, ağlamamak için kendimi zor tuttuğum yerler oldu
Okudukça, barışın, huzurun, vatanımızın ve özgürlüğün kıymetini daha iyi anladım..
Ben bu kitabı okumadım maalesefben de mi okusam. Evde de birsürü kitap bekliyor.
Daha önce zlata nın günlüğü diye bir kitap okumuştum bosna hersekte geçen savaşla ilgili gerçek bir gğnlük. Ben de ondan çok etkilendim
Ya kitabı okuyan herkes bı dağılıyor anacim.. biz zaten dağılmışız.. gerek yok bir süre
Seni daha sık aramızda görmek istiyoruz artık. Lütfen hep gel. Uzun uzun yaz biz okuruzMerhaba hanımlar nasılsınız :)
Size bir şeyler anlatmaya geldim.
Bugün insta da bir fotoğraf paylaştım. Bir akrabamız babamı aramış. Nasıl çok zayıflamış nasıl zayıfladı takviye mi aldı benim de bi arkadaşım var ameliyat olması gerekiyor aşırı kilolu ne kullandıysa biraz taktik versin demiş. Hakikaten bana da o fotoda bi ayrı zayıf görünmüştüm. Tamam baya kilo verdim farkındayım ama biliyosunuzki uzun zamandır aynı kilolarda geziniyorum. Yaklaşık şubattan beri. Ama o fotoda daha da zayıf çıkmışım. Her neyse buna sevinmişken insta da benim genelde gittiğim parkın açıldığını gördüm 22:10 gibi dışarı çıktım yürüyüşe o parka. Eşim ve kızım annemlerdeydi. Biraz yürüdüm hızlı tempo. Eşime ben çıktım deyince o da geldi. Vee birer sondurmayla gelmiş... Hey Allahım dedim ben burda kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun. O da seni mutlu etmek istiyorum dedi. Dr depresyondasın dedi ya bana bi de dün baya büyük kavga ettik. Gönül almak istiyor. Yaktığım kaloriden fazlasını aldım sanırım ama olsun iyi geldi yürüyüş ve dondurma. Havalar iyi giderse ben de iyi olursam böyle haftada 3 ya da 4 kez çıkmak istiyorum. Artık toparlancam deyip deyip toparlanamadım bitürlü. Nasıl yeniden mıtive olacağım bilmiyorum aklım hep yemekte.
Fakat park öyle doluyduki. Çocuk parkı kısmı da doluydu. Bebek arabalı birini gördüm. Maskesiz dolaşan çoktu. Maskesini çenesinde taşıyan çoktu. O kadar kızdımki. Bir de ben o saatte tenha olur diye gittim oraya. Burda gezilen 1 tane caddemiz var orası doludur diye düşünmüştüm. Parktan çıkınca caddeye gittim. Orası çok çok daha boştu ama yine maskesiz insanlarla doluydu. Kimseye ceza yazıldığı yok anlaşılan.
Bu uzun yazımı okuyanlara teşekkür ederim ❣
Gördüğüm en iyi menülerinden biri. Alkışlıyorum seniİyi geceler, bugün burası gerçekten çok sakin.. 3 sayfa geçmiş yaptım sadece
10.00 3 yk yogurt içine 1 yk yulaf, 1 kuru kayısı, 1 ceviz
15.00 1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavi, 1 bardak ayran
20.00 de 5 yk bulgur pilavı (ayak üstü oldu 1 yk alayım dedim sonuç 5 oldu)
40 dk kardiyo+ spor programı 9. Gün(55 squat, 60 mekik, 70 iç bacak, 1 dk görünmez sandalye, 50 gogus)
3. Lt su
@berceste_
Hoş geldin canım aramızaKullanıcı Adı : cilekliturtaam34
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 23
Yaşadığınız şehir: bolu
Boyunuz : 1.73
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : nişanlımdan ayrıldım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır ilk kez
Herkese günaydın
Tartilmak bana da hiç ıyi gelmiyor.En ufak bi + görsem hemen modum düşüyor.Tabi eksileri görünce de kaçamak gelebiliyor arkasından bazen.Kızlar iki haftadır tartılmıyorum. Çok mutluyum. Keşke daha önce deneseymişim. Benim tek sorunum kilo verdikçe şımarıp nasılsa veriyorum diye rahat rahat yaptığım kaçamaklarmış. İki haftadır şeker yok hayatımda. Kaçamak yok. Sadece spor eklemem lazım. Onu da başarırsam tozunuzu attıracağım haberiniz olsunSanrım bu cumadan sonra da herkese tartıyı yasaklayacağım ki kilonuzu bilmeyin kaçamak yapmayın.
Ya şekerim geçen hafta buralarda terör estiriyordum bu hafta misafir falan çok geldi bende dışarlardaydım hep o yüzden gelemedim buralara benim ortağım varada81 ama bu cumadan sonra senin bir ifadeni alayım istersen belli ki istiyorsun
ama senin yüzünden. baktım kaptanım oralara düşmüş mutlaka ben de düşmeliyim dedim..Senin bize bu hafta birincilik borcun var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?