Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet böyle düşününce biraz rahatladım.Ama tartıda istediğim rakamı göremeyince ya spor yapıyorum bi de diet neden veremiyorum diyorum.Halbuki aynaya bi bakmak yetiyo aslinda.

Tamamdir kaptanım menüler ona gore ayarlandı zaten.

Evet böyle düşününce biraz rahatladım.Ama tartıda istediğim rakamı göremeyince ya spor yapıyorum bi de diet neden veremiyorum diyorum.Halbuki aynaya bi bakmak yetiyo aslinda.

Sen zaten ideal kilona indin. Fark ettiysen menülerindeki ufak kaçamaklara ses çıkarmıyorum. Çünkü senin kilo vermen değil kilonu koruman gerekiyor. Bunu da çok güzel yapıyorsun maşallah sana

Gonul83 daha sık görmek istiyoruz canım seni buralarda. Hadi toparlan kendine gel biraz. Gün içinde gelemiyorsan bile akşamları uğra. Menülerini de bekliyorum. Yazmadığına göre kaçamaklı geçiyor gibi bir his var içimde. Umarım yanılıyorumdur.

Kızlar kızlarr hepiniz iyisinizdir inşallah. Köyde işler çok yoğun geçiyor ama yine de yürüyüşünü yapıyorum sabah akşam evin arkasında bir dağ var oraya tırmanıp iniyorum evime dönünce çok sıkılacağım buradaki tempoyu seviyorum.
Kk uygulamasını indirdim acaba uygulama olduğu için mi dosya yüklenmiyor bir türlü resim yükleyemedim

Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacam

Sen zaten ideal kilona indin. Fark ettiysen menülerindeki ufak kaçamaklara ses çıkarmıyorum. Çünkü senin kilo vermen değil kilonu koruman gerekiyor. Bunu da çok güzel yapıyorsun maşallah sana
Teşekkürler kaptanım.Aslinda ilk zamanlar nasıl olsa verdim diye baya abarttigim oldu.Sonra bi baktım kg alıyorum tekrar.Birde menü de paylaşmayı bırakınca yediklerime de dikkat etmemeye başladım tabi.Sonuc malum.Ama Allahtan dönüşüm hızlı oldu.Tabi senin sayende.Bir uyarin yetti bana.Menu paylaşıyorum ve Sporda düzenli yapıyorum.Kacamaklari da dengelemeye çalışıyorum.

Umarım atlatmışsındır canım o buhranlı günü sporunu yapınca daha da güçlü hissedeceksin kendini:)

Umarım atlatmışsındır canım o buhranlı günü sporunu yapınca daha da güçlü hissedeceksin kendini:)
Sporumu bu hafta hiç bırakmadım hep 1 saat yürüyüş yaptım en azından o iyi geldi yalnız kaldım kimseyle konuşmadım birde böyle olduğumda çok kırıcı oluyorum alınganlık da üst safhada tabii ama nedense bu sabah mutlu ve güzel uyandım

İç bacak için plates çemberi birebir canım oturduğun yerde aklına geldikçe yap yararını ben çok gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…