Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım dönem dönem hepimize oluyor.
Önemli olan çabuk atlatıp eski tempomuzu yakalamak.
Az zararla atlatmak.

Sıkma canını tatlım geçti gitti bitti. Ara ara her insana olur böyle şeyler. Önemli olan geçip gitmesi.

kaptanım ama 2000 çok fazlaydı ben o kaçamaklı gün yediklerimi yazdım 2010 etti o haliyle kilo vermem mümkün değil ama yeni hesap açtım bilgilerimi tekrar girdim bi sıkıntı vardı orda net şimdi 1700 diyor 1700 normal 1700 ü yiyip sporla 300-400 yaktık mı tamamdır bazal metabolizmam 2300 civarı çünkü

Canım, ben günlük kalori ihtiyacımı farklı bi yerden hesaplamıştım, senin bilgilerine göre de hesapladım, en hareketsiz pasif gününde bile ihtiyacın 2366 çıktı. sporla yaktığın yada bu rakamdan az yediğin kalorilerin toplamı 7000 olduğunda 1 kilo vermiş oluyorsun.
İlk etapta kalorini normalin az altında tutmalısın ki vücudun yavaş yavaş alışsın, yoksa bi anda bocalayabilirsin.
Mesela günlük 200 kalorilik bi spor yap, 2000- 2100 kalori beslen, haftada yarım kilo verirsin, 2-3 hafta sonra yediğin kalorini 1900 e, sonraki haftalar 1800, 1700 lere 2 şer hafta aralıklarla çekebilirsin. Sakın bi anda düşük kaloriye geçmeye çalışma.

kaptan gibi kaptan beeee valla canım senin gibi kaptan yok ben diyim gerçekten hep destek tam destek ben de bu takımın v e bu ekibin tam bir parçası olucam ve artık gerçekten de regl dönemi kaçamaklarına da bir çare bulucam ve kaçamaksız yoluma devam edicem

menü ile ilgili tüm önerilerine de açığım yalnız neskafeme elleşme yeter onu da günde bir fincana düşürücem ve öğle arası içicem sabah kahvaltımı da yapıcam adam gibi yürüyüş yapamıyorum da leslie yaparım haftada 3 gün zaten 10-12 dk günlük egzersiz var sabah akşam yapıyorum 20 dakika da o ediyor yeter ilerde güçlendikçe hafifledikçe arttırırım çok motiveyim bugün allah bozmasın

kilo verince de -110 u görünce diyim- kendime ödül olarak beyaz pantolon alıcam keten

harika bi plan yapmışsın ayşegülcüm çok teşekkür ediyorum bunu hemen not alıyorum çok sağol

Canım 1700 yiyip 300 yakarsan haftada 1 kilo verirsin doğru, ama vucudun buna bi anda alışmakta zorlanır ve bi kaç gün sonra krize girip fazla şeyler yeme isteği duyabilirsin, en iyisi bu sisteme bi anda değil , aşamalı olarak vücudu alıştırmak

Diyette yapılan en büyük hata bu zaten. Anlatmaya çalıştığım şey de bu. Ama tabii insanların yaşayarak öğrenmesi en doğru öğrenme metodu galiba ki herkes mutlaka yaşadığı zaman uyguluyor.

Harikasın cnm başarmaman için hiç bir sebep yok inan ❤ ayrıcada daha önce başka bi takımdada yarışmıştım ama bu takım bi başka cidden LAydLiNe kaptanımızın bizi sık boğaz etmeden motive etmesi, takım arkadaşlarının pes etmene müsade etmeyip sürekli motive etmesi, harika bi takım olduk bence ❤

Hatırlıyorum tabii ki canım. Takımdakiler iyi bilirler özellikle ada81 Bak canım benimle aynı fikirde olan birisi daha var. Ayrıca o deneme yanılma yöntemiyle öğrenmiş
Evet , kaptanım artık bende kesinlikle şuna inanıyorum herzaman yapabileceğimiz sporları yapmalıyız... ben daha öncesinde bilirisin sporu çok abartıyordum 2,5 saat yaptığım oluyordu evet her hafta güzel eksilerle geliyordum... ama bu sefer vucud aynı sporu bekliyor sürekli buda imkansız , hergün 1 saat yapabilirim vaktim var ama 2,5 saat beni hem bedensel hemde vakit açısından çok zorluyor...
şuan eskisi kadar kilo veremiyorum çünkü o kadar spor yapamıyorum... şimdi bunu oturtmaya çalışıyorum biraz daha vakti alacak gibi... açıkcası şu aralar sporsuz kilo verenleri kıskanır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…