Aaa dur nereyee... Oldumu şimdi bu.. halledersin sen uyku düzenini bı oturtsan herşey düzelecek.. gitmee..G0naydın uyumadan önce bildirimimi yapıyorum.
G.h 77,4
B.h 77,7
F + 300 gr
LAydLiNe müsadenizle arkadaşlar ben tamamen çıkmak istiyorum. Artık kendimii toparlayamayacağımı anladım sürekli artış var size daha fazla zararım dokunmasın.
Canım benim umarım arada da olsa uğrama şansın olabilir...kiralayacagin yerde yüksek ihtimal wifi vardir yani umuyorum.. 2 ay özleriz seni yoksaGünaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim.
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil
Tamam kaptanım
Bu da demek ki haftaya daha çok gidecek sıkma canını.. hiç verememekten yada + dan çok iyidir..Bendeki haberler pek iyi değil.
Başladığımdan beri hep 1 kg veriyordum haftada bu hafta 300 gram ancak gitti.
Doğrudur canım o zaman inşallah etkisi kalmamıştır hiç:)
Ben de dakikalar içinde paylaşacağım zamanım kalmadı çocuklar ben olmadan sofraya oturmuyor az daha bekleseler beni kemirecekler en iyisi tartılayım artık saat 10 olmuş. Bu saatten sonra ödem falan gitmez bende:)Kalmamış kalmamış şöyle bir yarım saat daha dolanayım yapacağım bildirimimi
Gunaydin lar... gruba katilabilirmiyim
Süpersin ortim, hem köyde hem de regl öncesi ve sabah erken tartıldığın halde çok güzel bir sonuç, tebrik ediyorumGünaydın canlar erken tartılmak zorundayım bugün çünkü aşağıda kahvaltıya bekliyorlar
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.1
Fark -700 gr
Köyde bunu yapabildigime inanmıyorum birde dün regl olduğum haldee.
Hepinizi çok çok öpüyorum canlar hayırlı bereketli cumalar
LAydLiNe
Canım, sakın ayrılmayı düşünme, biz bi takımız, bazı dönemlerde veremeyebiliyoruz, ama ayrılırsan daha çok alabilirsin. Sen inanırsan başarırsın, ben sana inanıyorumG0naydın uyumadan önce bildirimimi yapıyorum.
G.h 77,4
B.h 77,7
F + 300 gr
LAydLiNe müsadenizle arkadaşlar ben tamamen çıkmak istiyorum. Artık kendimii toparlayamayacağımı anladım sürekli artış var size daha fazla zararım dokunmasın.
Ayy canım,Günaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim.
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil
Tamam kaptanım
Yok kaptanım, bugun mezun oluyorum ya o yüzden öyle dedim.
Tesekkur ederimTabii ki canım katılabilirsin. Takımın ilk sayfasında formumuz ve kurallarımız var. Formu doldurup burada paylaşman lazım.
Tesekkur ederimDaha once 13. Gruptaydim yıllar önce okurum yine stop yapmam lazım yoksa dev anası olucam.
Canım 4 yıl 5 yıl gibi birsey olabilir Beril di takım kaptanı 9. Gruptaydim ilk ordan transfer oldum 13 tu yanılmıyorsam.Ne zaman yarıştığını hatırlıyor musun? Ben uzun yıllardır 13. takımdayım
Ortağım canım ortağımGünaydın..
Hadi güzel haberlerle inşallah...
Ben dışarı çıkıyorum az işlerimi halledip geleyim sonrasında tartilacagim
Enerjinizi yüksek tutun.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?