Yok canım tutuşmak değil de pazartesiye kadar kendime hedef koymuştum ona çabalıyorum. Bu sıra grubumuzdaki paylaşımlar beni gaza getirmiyor vahim durumdayımOlur mu ortim, beraber zirve yapardık
Baktın ki ortalık kızışıyor, sen de tutuştun herhalde
Doğrudur canım o zaman inşallah etkisi kalmamıştır hiç:)Yok canım yaaaa beni çok etkiliyor. Kısır yedikten sonra tartılınca şoka giriyorum. O kadar durum vahim. Düşün artık çarşamba yedim cumaya endişeleniyorum.
Canım çok özür dilerim ama benim kontrolüm dışına çıktı herşeybugün diyetisyenime gittim ve akşam diyet listemi atacak kendisi bodrum da yasiyo online bağlandı bürosuna gitti zannedip başka birine gittiğini anlattım valla evime donmusum gibi mutlu oldum şimdi daha iyi olacak inşallah ödem olarak çok artmış vücudun hiç normal değil dedi
Hoşgeldin canimm...Hosbuldumm canım benimiyiyim şükür yorgunum biraz anne evinde ne kadar dikkat edilebilirse ettim valla yaş kaç olursa olsun kilo ne kadar olursa olsun hala yok yok bisey yemedin aç açına olmaz modundalar ahhh bu anneler
Sana da anca böyle bomba bir kapanış yakışırdı zatenİyi geceler canlarım...Size mezuniyetten önceki son menümü yazıyorum, çok duygulandım şimdi6.5 aydır menü yazmaya öyle alıştım ki sanırım bundan sonra da yazmadan duramam
13.00
1 haşlanmış yumurta
Çeyreğin çeyreği ekmek ( bu ifademi özleyeceksiniz)
Domates salatalık
16.30
Biberiyeli çay
18.00
1 tabak mercimek çorbası
1 ısırım kıymalı pide(gerisini tartıdan sonra yarın yiyeceğim)
1 çatal karpuz
2 kaşık soğan pervazı
23.30
Rezene çayı
3 litre su, 1,5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş
Evveet, yarına bomba gibi hazırım
Hem de eski bombalardan değil, bu sefer atom bombası atacağım size, herkes siperini alsın...
Bildirimim biraz gecikebilir, merak etmeyin kızlar
Mezuniyet gibi mezuniyetEvet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız
He yaa ses çıkaracak halimiz kaldimi acabaTek hatırladığım marbling ve Berceste durmadan kupa kaldırıp duruyorlardıbiz birinciyiz diye , dünden beri sesleri çıkmıyor
Yaaa çok üzüldüm neden oldu ki?? Oysaki o kadar kupa kaldirmisligimiz var... yarış modu falan...Yok canım tutuşmak değil de pazartesiye kadar kendime hedef koymuştum ona çabalıyorum. Bu sıra grubumuzdaki paylaşımlar beni gaza getirmiyor vahim durumdayım
Ortak haberler sende @Elifff80Herkese günaydın
Geçen hafta: 59,4
Bu hafta 58,6
Fark: - 800 gr gitmiş2 haftadan beri giden 1,9 kg
İnşallah iyi sonuçlar alırız bugünCanımız sağolsun elimizden geleni yaptık.. bunca şeye rağmen +çıkarsak kontrolümüz dışında demektir. Buda haftaya fazlasıyla gideceğini gosterir
Geçen de aklıma geldi sana soyleyim dedim unuttum.. soğan kürü neden denemiyorsun.. biliyosun buraya ilk geldiğimde 80 dedim ama tartıda 83 veriyordu neredeyse ilacı biratiktan sonra da adet olmadim Soğan kürüne basladim 4. Gününde gelmişti. 2. Ayda da soğan kuruyle geldi sonrasında normale döndü..
Ve kadınlar için gerçekten mucize..
Canım benim sana da geçmiş olsun geçmiş zaten, bir daha yaşama diyeliminsanın neresi agrirsa canı orda oluyor gercekten. Harika bu özelliklerini bilmiyordum.. sadece ödem söktürücü olarak biliyordum..
Aç geziyorum bugün bildiğiniz umarım değer
Zencefil gerçekten çok seviyorum ve işe yarıyor. Ama tarçın abartılınca adet geciktiriyor. Ben 12.takımdayken ödem atsın, metabolizmam hızlansın diye tarçınlı su içtim düzenli. Hiç aksamayan regl 2 hafta gecikmişti ve ben 2 kg felan( sanırım) fazla kilo ile gezmiştim. Sonra gruptaki arkadaşlardan tarçının böylesi etkisi olduğunu öğrenmiştimKızlar adet söktürücü, soğan kürü vb bahsetmişsiniz. Benimde doğal bir önerim var.
Ben zencefilli detoks suyu yapıp ne zaman düzenli içsem işe yarıyor. Soğan suyu da gerçekten çok olumlu sonuçlar veriyor. Benim de tavsiyem zencefilli su. Hem içimi güzel hem de detoks suyu .
Tarif
Bir sürahi su
İçine ceviz kadar taze zencefil
Limon dilimi
Bir çubuk tarçın(isteğe bağlı bazen beni rahatsız ediyor)
Karanfil(kesinlikle öneririm)
Taze nane
Günlük yapıp tüketiyorum.
Hemen kalkıp yapayım
Tamam kaptanımGonul83 canım izin hakkın var çok şükür. Yarın bildirimini yap mutlaka seni izne ayırayım. İzinli olursun ama yine de diyetine dikkat edersin. Dönüşte de listeye yine girersin oldu mu?
Domates - salatalıkdom sal ne?
Tatilin umarım çok güzel geçer gönül bol bol dinlenir hasret giderirsin ailenle. Bizleri de unutma iyi yolculuklar:)Günaydın kızlar bende son bildirimimi yapıp kaçıyorum siZi çok özleyeceğim 2 ay sonra kaldığım yerden Allah sağlık verirse devam edeceğim.
geçen hafta 64,8
Bu hafta 64,8
Sabitim
Çok enteresan ben ya 1 kere ya hiç sabit çıkmışımdır
bu haftalık da böyle olsun
Gerçekten hareket etmeye çalışacağım yediklerime de aynen öyle sabit gelsem bile benim için harika olacak bu tatil
Tamam kaptanım
Ay canım benim teşekkür ederim asla unutmam hergün aklımdasınız kızTatilin umarım çok güzel geçer gönül bol bol dinlenir hasret giderirsin ailenle. Bizleri de unutma iyi yolculuklar:)
Kız nasıl yaptın bunu Ayşegül.Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız
Bendeki haberler pek iyi değil.Ortak haberler sende @Elifff80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?