Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesin yapacağım

Harikasın canisi yaa maşallah sübhanallah sana 30 kiloooo dile kolayyyyy
Teşekkür ederim canım, kupa biziiim
Çok çok tebrik ederim. İşte gerçek bir başarı hikayesi
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin canım
Canım, kiloyu çok takma kafana, sınavın güzel geçer inşallah, sonra yine asılırsın diyete spora

Ben geçen hafta 63.5 bu hafta yine 63.5 sabitim. Oysa yolculuk sırasında 63 görmüştüm. Sonra mideme muz iyi gelir patates iyi gelir diye biraz fazla kaçırdım. Bir de sporu 2 gün yaptım haftada. Diğer günler sadece hafif tempo yürüyüş. Hatalarımı kabul ediyorum ve bir daha yapmamak için kendime söz veriyorum

Bu tek kişilik mi canım? Bildiğimiz türk kahvesi di mi?

Kuru meyve bu hafta ben çok tükettim.
O zaman onu azaltayım.
Günde 3 tüketiyordum.
1 e düşüreyim.
İnşallah bu hafta daha güzel veririm.
Hep birlikte güzel veririz.
Bence tüketmemeye çalış canım. Sadece tatlı krizin olursa bir tane yeterli. Geçen hafta çok dikkatli olmama rağmen çok az vermemin sebebi meyveymiş. Oysa porsiyon ayarı da yapmıştım.
Kurutulmuş kiraz sapı mı kaptanım.
Merak ettim.
Evet canım kurutulmuş kiraz sapı. Ben aktardan almıştım ama evde yapmak daha sağlıklı bence.
Kaptanım, bireysel sıralamaya mezun olanlar giremiyor mu
Ben sanki listenin birinde mezunların da ismini görmüştüm
Yok canım maalesef giremiyor.
Eee peki haftaya mezun olsun teoride yani.. mezun demeyelim n'olacak maksat takım birinci versin olmaz mı?? Aysegul 6666
Olmuyor canım öyle. Ayşegül' ün devam etmesi lazım. Temmuz' da yapılacak yeni liste. İki hafta daha listede kalması lazım.
Bizim için hiç sorun yok canım önemli olan sınavın. Sınavdan sonra tam gaz bekliyoruz seni buraya

Hoşbuldum. Ooo çok güzel bi akım olmuş bu kitap okurum bolca hemde
Hoşgeldin. Bende Hatice.
Hoşbuldum canımmm....
Teşekkür ederim canım, kupa biziiim

Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin canım

Canım, kiloyu çok takma kafana, sınavın güzel geçer inşallah, sonra yine asılırsın diyete spora
Hoşbuldum. ..

Kaptanım, o liste ne zaman yapılıyor? Benim listeye girmenin bi yolu yok mu?

Canım her 8 etapta bir yapılıyor liste. 680. etapta yeniden yapılacak. Biz bu hafta 679. etaptayız. Bir hafta daha listede kalman lazım. Ne dersin 100 -200 gram veremez misin memlekette. Mezun olma bence.

Hoşbuldum. Ooo çok güzel bi akım olmuş bu kitap okurum bolca hemde
Hoşbuldum canımmm....
Hoşbuldum. ..

Canım yeniden hoş geldin aramıza

Kızlar kitap demişken ben artık çoklu okumaya geçtim. Şu an 4 kitabı aynı anda okuyorum. Bu arada Çavdar Tarlasında Çocuklar isimli kitabı da bitirdim. Kitap okuması biraz zor bir kitap ama tam bir psikoloji kitabı. Çok zevk almadım ama okurken uzun zamandır kitapların edebi değerlerine bakıyorum. Bence değerli bir kitap. Denk gelirseniz okuyabilirsiniz. pessinus bence sen okumalısın bu kitabı

Kitabın ismini duydum ama okumadım canım. Bir gün tekrardan okumaya başlayabilirsem alırım inş. Motive olamıyorum her bulduğum boşlukta yabancı dizi izliyorum o boşluk da çoğu zaman oğlumu uyuturken oluyor geceleri denedim uykum çok geliyor okuyamıyorum planlama yapıp kitap okumayı da katmam lazım

Yavaş yavaş başlarsın zaten canım. Ayrıca hemen bundan başlama. Bu biraz sıkıcı gidiyor. Ama farklı ve güzel bir kitap. Çocuklar büyüyünce bol bol okursun

Yavaş yavaş başlarsın zaten canım. Ayrıca hemen bundan başlama. Bu biraz sıkıcı gidiyor. Ama farklı ve güzel bir kitap. Çocuklar büyüyünce bol bol okursun
Ahh inş canım hep hayalim bir odayı sadece kitaplara ayırmak çalışma odası gibi. Çocuklar yokken yapabilmiştim kitap da okuyordum ama telaşlar girdikçe sıralamada gerilere düştü. İnşallah büyüdüklerinde birlikte okuruz. Çok hoşuma gider:)

Canım her 8 etapta bir yapılıyor liste. 680. etapta yeniden yapılacak. Biz bu hafta 679. etaptayız. Bir hafta daha listede kalman lazım. Ne dersin 100 -200 gram veremez misin memlekette. Mezun olma bence.
Ya kaptanım bilemiyorum şimdi
ya vermek yerine biraz alırsam diye korkuyorum, çok verebileceğini sanmıyorum, şimdiden ben gelince yapılacak yemekler sıralandı bile acaba kilomu korumaya çalışıp listede kalsam mı bilemedim

Önümüzdeki cuma mı yapılacak liste, 2 hafta sonra ki cuma mı? Yani 7 gün sonra mezun olsam listeye girebiliyor muyum?

Ben öyle bir oda yaptım kendime. Hep hayalimdi benim de. Bir ara fotoğrafını çeker atarım sana İnşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun hayaline

Hesaplarıma göre haftaya mezun olursan girebiliyorsun listeye. Kilonu koruyabilirsen hiç sorun olmaz bence. 680. Etapta bildirim yapanlar yani haftaya oluyor o etap listeye girebiliyor. Bi düşün bence o listenin en üst sırası çok keyifli

Bence sen yaparsın Aysegul 6666 Ben senin yerine olsam kilo bile veririm. Vücut alıştı nasılsa. Bir de alacağın övgüleri düşün. En son ne zaman görüşmüştünüz akrabalarla? Şoka girecekler seni görünce. Resmen kocaman bir çocuk çıkmış gibi içinden. Benim 7 yaşındaki kızım 28,8 kilo. Sen 30 kilo verdin. Muhteşem bence. Vermesende ben sabit olmana razıyım. Hak ettin çünkü o zirveyi

*** 13. Takım 679. Etap ***

LAydLiNe (72.9///%)
Aysegul 6666 (69.2///%)
Efsun64 (77.4///%)
polokey2244(67.8///%)
Kiloverenbiri (84///%)
krtp86 (53.4///%)
chentiq (62.4///%)
berceste_ (92.7///%)
Gonul83 (64.8///%)
Ilaymilya (66.6///%)Bildirim yapmadı
Elifff80 (91.1///%)
pessinus (67.9///%)
candy_candy (121.6///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 679. Etap Free liste ***

marbling (75.8/74.6/1.2/%1.58)
374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(56.5/56.3/0.2/%0.35)
670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.2/63.5/0.7/%1.09)
655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(65.2/65.8/-0.6/%-0.92) Kendi isteğiyle ayrılan üye
UZAYIM (86.4/86/0.4/%0.46) 284. Etapta 63.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

KAÇAKLAR (Kırmızı liste)
gitsinkilolar02 (84.7/83.6/1.1/%1.30) Yeni Üye Baş. Tarihi: 1 Haziran 2020 Baş. Kilosu: 85.7 Hedef: 65

zeyneppk (79.4///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üye 12. Takımdan transfer olmak istiyor
Bademellaa (57.1///%) 558. Etapta 55.7 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
neredesinseen (90///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 5 Haziran 2020 Baş. Kilosu:90 Hedef : 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…