Ebru geçen hafta 86.4 ten 86 oldu. Bu hafta 85 im.
Ayy hadi inşallah
Canım henüz free listeyi hazırlamadım. O geçen haftanın. Akşama hazırlayacağım. Bu arada sen haftaya hazır ol. Listenin durumuna göre seni ana listeye almayı düşünüyorum
Bir iki kitabını da aldım bakalım onlar nasıl etki bırakacaklar.Elia İle Yolculuk kitabını okumuştum yakın zamanda. Güzel bir kitaptı. Huzursuzluk' u okumadım henüz.
Hoşbuldum canımmm.. böyle güzel bir ortam da olmak hoşuma gitti masallah hepinize. Ben de tek kitap okumam 2 ideal ama 3 olduğu da oldu 4 ünü aynı zaman da hiç denemedimCanım yeniden hoş geldin aramıza
Kızlar kitap demişken ben artık çoklu okumaya geçtim. Şu an 4 kitabı aynı anda okuyorum. Bu arada Çavdar Tarlasında Çocuklar isimli kitabı da bitirdim. Kitap okuması biraz zor bir kitap ama tam bir psikoloji kitabı. Çok zevk almadım ama okurken uzun zamandır kitapların edebi değerlerine bakıyorum. Bence değerli bir kitap. Denk gelirseniz okuyabilirsiniz.pessinus bence sen okumalısın bu kitabı
Ahh ne güzel bir hemşehrimle birlikte aynı takımda ter dökecek olmakHoşgeldin hemşehri m.
İnşallah güzel kilolar verirsin.
Hoşbuldum canımmm.. böyle güzel bir ortam da olmak hoşuma gitti masallah hepinize. Ben de tek kitap okumam 2 ideal ama 3 olduğu da oldu 4 ünü aynı zaman da hiç denemedim
Ahh ne güzel bir hemşehrimle birlikte aynı takımda ter dökecek olmakhoşbuldum canım. Aramız da kalsın adaşız
teşekkür ederimSağlık olsun canım zaten son bir haftan kaldı sonrasında rahatlayabilirsin. Zorlu bir yıl geçirdin sınav pandemi vs derken. Sınav önemli bir sınav geleceğini şekillendirmende yardımcı olacak ama kendini bunaltacak düşüncelerden kaçınmaya çalış olur mu? Hayatımızın her noktasında sınavlar var ve hep olacak bu sınavlarda da kendini ve duygularını en iyi kontrol edebilenler başarılı olacak. Son bir iki gün artık kendine yüklenme bu zamana kadar ne yaptıysan onun meyvesini yiyeceksin. Eksik ya da unutmuş olduğunu düşündüğün şeyler varsa tekrar etmeye çalış yeni bir şey öğrenmeyi deneme. Biz sana güveniyoruz sen de kendine güven ve sınavın çok güzel geçsin. Güzel bir ömür seni bekliyor sınavında başarılar diliyorumş
Menümüzü bu sayfadan paylaşıyoruz canım başka yerden değilArkadaslsr selam. Menüyü verilen linkte paylaştım ama en 20 şubatta paylaşım yapılmış ben mi yanlış gördüm yoksa
Bütün paylaşımlarımız bu sayfada canımArkadaslsr selam. Menüyü verilen linkte paylaştım ama en 20 şubatta paylaşım yapılmış ben mi yanlış gördüm yoksa
Arkadaslsr selam. Menüyü verilen linkte paylaştım ama en 20 şubatta paylaşım yapılmış ben mi yanlış gördüm yoksa
Ay inşallah kaptanım, ama + çıkmaktan çok korkuyorum, hem memlekette olacağım için, hem çok verdikten sonraki haftalarda + çıkıyorum genelde, hem de regl yaklaşıyor
Teşekkür ederim kaptanım, 1.liğimi sana ve 13. Takıma ithaf ediyorumCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 676. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (5.takim) ==> %0.660 2. (4.takim) ==> %0.473 3. (14.TAKIM) ==> % 0.392 BİREYSEL DERECELER 1. @ortabahar ===%3.53 === 10. TAKIM 2. @sportie === %2.23 === 6.TAKIM 3. @chentiq === %2.05 ===13 ...www.kadinlarkulubu.com
VeeeeeeeeeeeeeeAysegul 6666 haftanın birincisi
Ay inşallah kaptanım, ama + çıkmaktan çok korkuyorum, hem memlekette olacağım için, hem çok verdikten sonraki haftalarda + çıkıyorum genelde, hem de regl yaklaşıyor
Bugün bunları düşünmekten psikolojim bile bozuldu, memlekete 1 hafta daha geç gitme imkanım olsaydı, napar eder, gerekirse gece uykumdan bile uyanır yürüyüş bandına çıkar bi şekilde başarırdım ama anne evinde olunca bu çizgiyi tutturamamaktan korkuyorum...
Bide son bireysel başarı sıralamasındaki rakiplerime baktım, bi tanesiyle şuan başa baş gibiyiz, yani 1.lik olmayadabilir
Evet kaptanım ailede de var şeker anemde var.. dikkat etmem gerekiyor.. bugün çok şükür iyi gitti... eski menülerimi okudum fikir edindimHiç denemedim. Nasıl yapılıyor bi tarifini versene. Deneyeyim bugün. Tarçını çok severim.
Önce sağlık diyoruz biliyorsun zatenŞekerin bu kiloda yüksek çıktıysa dikkatli olman lazım. İleride risk var biliyorsun.
Tebrikler canimTeşekkür ederim kaptanım, 1.liğimi sana ve 13. Takıma ithaf ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?