Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru geçen hafta 86.4 ten 86 oldu. Bu hafta 85 im.

Canım henüz free listeyi hazırlamadım. O geçen haftanın. Akşama hazırlayacağım. Bu arada sen haftaya hazır ol. Listenin durumuna göre seni ana listeye almayı düşünüyorum

Hoşbuldum canımmm.. böyle güzel bir ortam da olmak hoşuma gitti masallah hepinize. Ben de tek kitap okumam 2 ideal ama 3 olduğu da oldu 4 ünü aynı zaman da hiç denemedim
Hoşgeldin hemşehri m.
İnşallah güzel kilolar verirsin.
Ahh ne güzel bir hemşehrimle birlikte aynı takımda ter dökecek olmak hoşbuldum canım. Aramız da kalsın adaşız

İki tanesi şiir kitabı canım. Biri Turgut Uyar'ın biri de Pablo Neruda'nın. Bir tane roman var. Şeker Portakalı'nın devam kitabı Güneşi uyandıralım. Diğeri de sıkı durun TUTUNAMAYANLAR Oğuz Atay Birbirlerini dengeliyorlar.

teşekkür ederim

Arkadaslsr selam. Menüyü verilen linkte paylaştım ama en 20 şubatta paylaşım yapılmış ben mi yanlış gördüm yoksa

Arkadaslsr selam. Menüyü verilen linkte paylaştım ama en 20 şubatta paylaşım yapılmış ben mi yanlış gördüm yoksa

Orada paylaşmamız lazım aslında canım da zor oluyordu bazı arkadaşlara buraya geçmiştik. Şimdi seninle birlikte aslında oradan devam edebiliriz. Ne dersiniz kızlar? Sadece menüleri oraya yazar mısınız?

Veeeeeeeeeeeeee Aysegul 6666 haftanın birincisi

Aysegul 6666 haftaya mezun olacaksın ona göre yediklerini erit mutlaka tamam mı unutma
Ay inşallah kaptanım, ama + çıkmaktan çok korkuyorum, hem memlekette olacağım için, hem çok verdikten sonraki haftalarda + çıkıyorum genelde, hem de regl yaklaşıyor

Bugün bunları düşünmekten psikolojim bile bozuldu, memlekete 1 hafta daha geç gitme imkanım olsaydı, napar eder, gerekirse gece uykumdan bile uyanır yürüyüş bandına çıkar bi şekilde başarırdım ama anne evinde olunca bu çizgiyi tutturamamaktan korkuyorum...

Bide son bireysel başarı sıralamasındaki rakiplerime baktım, bi tanesiyle şuan başa baş gibiyiz, yani 1.lik olmayadabilir

Teşekkür ederim kaptanım, 1.liğimi sana ve 13. Takıma ithaf ediyorum

Bence yediklerine dikkat edersen hiç sorun olmaz. Yeşil çay al yanına. Sadece bir hafta dişini sıkacaksın Kötü düşünüp vücudunu kötüye yönlendirme. Hep kilo vereceğini düşün. Yine ye yiyeceğini ama abartmadan ye. Nasılsa kalori kontrolü yapabiliyorsun. Bence korkmana gerek yok.

Evet kaptanım ailede de var şeker anemde var.. dikkat etmem gerekiyor.. bugün çok şükür iyi gitti... eski menülerimi okudum fikir edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…