Bakan açıklama yaptı mevzuat gereği açıklama yaptık gidişatın durumuna göre okullar açılacak dediCanım normalde idare bizim çok iyidir.
Ne istersek yapmaya çalışırlar. Ama covitten dolayı sınıfları bölecekleri için bilemiyorum bu Eylül neler olacak.
bi söyleyim bakalım iyi fikirBotox artı kalıcı fön iste 6 ay öyle gez dün ablama öyle yaptırdık
Fiyatı sor ama biraz tuzlu oluyo ama değer bence çok şıkbi söyleyim bakalım iyi fikir
sorarım canım , osmaniyenin sıcağında da sürekli tepeden topluyoruz saçları fena yakıyor belki fönü eylül gibi düşünürüm... şuan saçlarımı hiç açmıyorum sürekli terliyoruz...Fiyatı sor ama biraz tuzlu oluyo ama değer bence çok şık
Ter sıkıntı zaten kalıcı fön içinsorarım canım , osmaniyenin sıcağında da sürekli tepeden topluyoruz saçları fena yakıyor belki fönü eylül gibi düşünürüm... şuan saçlarımı hiç açmıyorum sürekli terliyoruz...
Günaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya
Ter sıkıntı zaten kalıcı fön için
Kaçta mezun oluyodum hatırlamıyorum ama geçen haftanın üstüne verdim gene kiloSeni mezun edeceğiz hazır mısın bakim?
ayyy ne güzel daha fazla zayıflamak istemiyorum cümlesiiiiKaçta mezun oluyodum hatırlamıyorum ama geçen haftanın üstüne verdim gene kiloinşallah olurum bu hafta kaptanım daha fazla zayıflamak istemiyorum çünkü
Mart gibi sabahları 1 saat yürüyüşle yemeğe de çok dikkat etmeden açıkçası günde 100 gram verebiliyordum az gibi geliyordu da ayda 3 kilo yapıyor daha ne olsun dün akşam çıkışta yürüdüm ama bugün yürüyemedim sadece evden işe işten eve öğle arası da gidip geliyorum 15 er dakikadan yine 1 saat ama o pek işe yaramıyorTamam canım. Takpteysen daha da dikkat ederim ben şimdi.
Diyetisyenin şu dediği çok hoşuma gitti.
Ömürboyu az yiyemezsin.
Yemeği düzgün yemelisin ki sonrasında da çok hızlı eski kilona dönme.
Her hafta 250 gram ver diyor. Ama detoks yapma diyo.
Bende kadını sevdim. Bakalım nadıl devam edeceğiz.
Kendine yemek hazırla kavanozlara koy buzluğa diyor.
Çıkartıp çıkartıp yersin diyor.
O zaman sana diyet yapmak zor gelmez diyor.
Allah hepimizi iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsınYok canım bizimki de aksine çok iyidir. İyiliği altında eziliriz.
Çocuğun ateşi çıkmış öğretmeni aradı diyorum izin istiyorum odasına gidip arasaydınız olurdu odaya kadar niye yoruldunuz diyor.
İzin istiyorsun senin yerine derse giriyor.
Allah razı olsun çok iyiler.
Çok çok çok katılıyorumayyy ne güzel daha fazla zayıflamak istemiyorum cümlesiiiişimdiden kocaman tebrikler canımmm
Darısı başınıza inşallah kızlarayyy ne güzel daha fazla zayıflamak istemiyorum cümlesiiiişimdiden kocaman tebrikler canımmm
Malatyalımısınız ? Benim memleketimHerkese merhaba.
Ani bir şekilde Malatya ya gitmemiz gerekti hiç gelemedim. Sonunda evdeyim. Bu hafta hiç tartışmadım. Bu akşam bol bol su , çay içmeliyim ayaklarım şişti
Yok canım Edirne liyim. Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Malatya ya ilk kez gittim. Güzel bir memleketin var çok keyifli.Malatyalımısınız ? Benim memleketim
Aaa yakınmışız bizde eşimin işi dolayısyla osmaniyede yaşıyoruz... evet memleketimi çok seviyorum ahhh bide tayin olsaYok canım Edirne liyim. Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Malatya ya ilk kez gittim. Güzel bir memleketin var çok keyifli.
Tayin olamıyor musunuz peki canım malatyayaAaa yakınmışız bizde eşimin işi dolayısyla osmaniyede yaşıyoruz... evet memleketimi çok seviyorum ahhh bide tayin olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?