Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım normalde idare bizim çok iyidir.
Ne istersek yapmaya çalışırlar. Ama covitten dolayı sınıfları bölecekleri için bilemiyorum bu Eylül neler olacak.
Bakan açıklama yaptı mevzuat gereği açıklama yaptık gidişatın durumuna göre okullar açılacak dedi

Bakanlık bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında belki yarım gün olur ama normalde yapılabilen tüm şehirlerde tam güne geçmeye çalışıyor yani en azından benim bildiğim öyle ama alt yapı özellikle büyük şehirlerde mümkün değil. Bakalım zaman neler getirecek. Ben bir öğretmen olarak branş öğretmenlerine çok özeniyorum bazen boş günleri bile olabiliyor ben her gün okuldayım özellikle tek rehberlikçi olunca okul ikili öğretim yapsa bile orada olmak zorundayım.

Kaçta mezun oluyodum hatırlamıyorum ama geçen haftanın üstüne verdim gene kilo inşallah olurum bu hafta kaptanım daha fazla zayıflamak istemiyorum çünkü
ayyy ne güzel daha fazla zayıflamak istemiyorum cümlesiiii şimdiden kocaman tebrikler canımmm

Mart gibi sabahları 1 saat yürüyüşle yemeğe de çok dikkat etmeden açıkçası günde 100 gram verebiliyordum az gibi geliyordu da ayda 3 kilo yapıyor daha ne olsun dün akşam çıkışta yürüdüm ama bugün yürüyemedim sadece evden işe işten eve öğle arası da gidip geliyorum 15 er dakikadan yine 1 saat ama o pek işe yaramıyor
Yemek işine gelince akşam lahana çorbasını yaptım dediğin gibi kavanozlara koydum 6 kavanoz oldu 3 gün yeter lahananın yarısı kaldı onu da sonra yaparım öğlen 1 tabak lahana çorbası küçük bir dilim ekmekle de 1 tabak közlenmiş biber patlıcan salatası yedim mesela çok da doydum

Allah hepimizi iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın çalışan anne olmak zor

Herkese merhaba.
Ani bir şekilde Malatya ya gitmemiz gerekti hiç gelemedim. Sonunda evdeyim. Bu hafta hiç tartışmadım. Bu akşam bol bol su , çay içmeliyim ayaklarım şişti

Herkese merhaba.
Ani bir şekilde Malatya ya gitmemiz gerekti hiç gelemedim. Sonunda evdeyim. Bu hafta hiç tartışmadım. Bu akşam bol bol su , çay içmeliyim ayaklarım şişti
Malatyalımısınız ? Benim memleketim

Yok canım Edirne liyim. Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Malatya ya ilk kez gittim. Güzel bir memleketin var çok keyifli.
Aaa yakınmışız bizde eşimin işi dolayısyla osmaniyede yaşıyoruz... evet memleketimi çok seviyorum ahhh bide tayin olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…