Evet , çocukları yemediği için onlarda herşeyi çıkardılar hayatlarından... buda onlara sağlıklı vucud olarak döndü....🖒🖒🖒 herşeyin doğalını almaya çalışıyorlar ben artık bişey alırken onlara soruyorumÇok geçmiş olsun çocuk için.
Ama aileyi de tebrik ediyorum. Çocuklarına ayak uydurmuşlar. Onu yalnız bırakmamışlar.
Ooooo benden küçükmüşsün ama 40 da az değil yani metabolizmamız giderek zayıflıyor tabiiiKırk yaşındayım canım.
Ne güzel yapmışsın öyleeeeBugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
12 badem
Akşam 16.45
1 karnı yarık
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Günaydıııın geçen cumaGünaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya
Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi olduşurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım
52,60 la mı soruyorsun sen bu soruyu bizim gibi dombililereGünaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya
Kız bende buralara 69 kiloyla geldim, hemide 1.57 boya 69 kiloGünaydıııın geçen cuma
52,60 la mı soruyorsun sen bu soruyu bizim gibi dombililere
Sen benim 5 yıl önceki halimi görseydin böyle sormazdın(Öyle derler ya)
Benim ki botox değil Amerikan fönüMa aile botoxlu olacaksınız desene.
Kolay gelsin canım şimdiden.
Benimde okulda kolay oluyorduİnşallah canım.
4 ay dayanabilirsem.
Düzen oturtabilmek önemli. Okulla birlikte zor oluyordu. Evde daha kolay olur şimdi.
Doğru ya seninki Amerikan fönüydü.Benim ki botox değil Amerikan fönü
Ablamın saçı az o botox yaptırdı bu akşam yıkayacak bakalım
Benim olmadığım kesin.Günaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya
Canım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.Benimde okulda kolay oluyorduevde hep aklıma bişey geliyor dün de pide mi yapsak derken buldum kendimi yapmadım tabii
Ders programını ayarlatin canım onu da yapamıyorsa idare bıraksın idareciyim müdürüm diye gezmeyiCanım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.
Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Bir de ben bu tam günü hiç sevmedim.
Tüm gün okuldayız. Günümüz ölüyor.
Hele bu yıl covitten dolayı 2 li eğitim yaparlarsa artık okulda yatarız.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Doğru düzgün okula gidelim.
Evet yaaa aslında kilo vermek için hepimiz biliyoruz ne yapacağımızı da bir uygulayabilsekKız bende buralara 69 kiloyla geldim, hemide 1.57 boya 69 kilo
Eliffffff birlikte dayanıcaaz 4 ay menülerini takipteyim ama senden az yiyceeeeemİnşallah canım.
4 ay dayanabilirsem.
Düzen oturtabilmek önemli. Okulla birlikte zor oluyordu. Evde daha kolay olur şimdi.
Bana da evde zor oluyor ama bu hafta sonu lahana çorbasına vurucam kendimiBenimde okulda kolay oluyorduevde hep aklıma bişey geliyor dün de pide mi yapsak derken buldum kendimi yapmadım tabii
Tam gün yapsalar canım feda kızımı 9 da bırakıp öğle yemeği için alıp 2 de de okuldan almaktan işyerinde çalışamadım 7 ay tatil oldu da kurtuldum çok şükür bakalım bu yıl napıcaazCanım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.
Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Tam günü ben de hiç sevmiyorum şükür ki hiç öyle çalışmadım, ya tam sabahçı oldum ya tam öğleci. Bi ara 4 leri de vermişlerdi, 4 gün sabahçı 1 gün öğleci gidiyordum.Canım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.
Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Tamamen lahana çorbası mi içeceksin canım sadece 3gun icmeni öneriyor diyetisyenim detox listeleri en fazla beş yapılabilir ve lahana ödem atar fazlasida iyi suyu atar canım diyetisyene gitmeni tavsiye ederimBana da evde zor oluyor ama bu hafta sonu lahana çorbasına vurucam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?