Canım , eşim mimar maalesef malatyadaki kurumda çok mimar var.. onların emekli olması yada tayin istemeleri lazımki yer açılsın... ben çok istiyorum malatyayı eşim de malatyalı ama hiç istemiyor... herkese uzak olup tatlı olalım diyor hak da veriyorum ama bi tarafım çok istiyor memleketimi....Tayin olamıyor musunuz peki canım malatyaya
Ben de aynı mantıktayım eşinle canım o yüzden hiç eskişehir istemiyorum:)Canım , eşim mimar maalesef malatyadaki kurumda çok mimar var.. onların emekli olması yada tayin istemeleri lazımki yer açılsın... ben çok istiyorum malatyayı eşim de malatyalı ama hiç istemiyor... herkese uzak olup tatlı olalım diyor hak da veriyorum ama bi tarafım çok istiyor memleketimi....
Heyyyyy Bursa'lılar Bursaya geliyorum. Anlatın bakim nereye gideyim nereyi gezeyim neler yapayım?
Günaydın cnm ❤Günaydın herkese
Canım günaydın aklıma takılmıştı kaptan 51.44 demişti sanki mezuniyetin için. Geçen hafta yazılanlara gidip baktım:) yanlış anlaşılmasın sadece rakam aklıma takılmıştı ondan geriye gidip baktım. Bu şekilde mezun olabiliyor musun acabaGeçen hafta 52.6
Bugün 51.7
Valla olamıyosamda daha fazla devam edemicem sanırım bu hafta akşamları hep erken yedim yulaf falan yedim geneldede, aç uyudum baya bildiğinCanım günaydın aklıma takılmıştı kaptan 51.44 demişti sanki mezuniyetin için. Geçen hafta yazılanlara gidip baktım:) yanlış anlaşılmasın sadece rakam aklıma takılmıştı ondan geriye gidip baktım. Bu şekilde mezun olabiliyor musun acaba
Valla olamıyosamda daha fazla devam edemicem sanırım bu hafta akşamları hep erken yedim yulaf falan yedim geneldede, aç uyudum baya bildiğintakıma girdiğimde hedefim 50 demiştim ama bu kadar sıkılaşacağımı hesaba katmamıştım 38 beden bile üstümden düşmeye başlayınca yeter artık moduna girdim kilo koruma moduna geçmek istiyorum biran önce, bu haftada olmuyosa mezun olmadan ayrılcam malesef zaten 1 hafta daha aç kalamam normal düzenime döncem dolayısıyla önümüzdeki hafta kesin +dayım takımıda etkilemek istemiyorum
Ay hadi inşallah cnm çok teşekkür ederim❤ foto atmaya cesaret edebilirmiyim buraya bilmiyorum cnm çevremde burayı kullanan çokcanım bildiğim kadarıyla kurallar değişmediyse bi %5 yada 10 fazlası ile mezun olabiliyordun ya tam emin değilim ama yani 52,5 ile mezun olabiliyor olman lazım en az yani muhakkak ki seni bu hafta mezun edeceğiz
çok tebrik ederim bu arada bi before after alır mıyız başarı hikayendeen sevdiğim
Devlet okulları maalesef öğle.Tam gün yapsalar canım feda kızımı 9 da bırakıp öğle yemeği için alıp 2 de de okuldan almaktan işyerinde çalışamadım 7 ay tatil oldu da kurtuldum çok şükür bakalım bu yıl napıcaaz
Bende ,9 yıl sabahçı çalıştım çok rahattı.Tam günü ben de hiç sevmiyorum şükür ki hiç öyle çalışmadım, ya tam sabahçı oldum ya tam öğleci. Bi ara 4 leri de vermişlerdi, 4 gün sabahçı 1 gün öğleci gidiyordum.
Eşim tam gün, dersi 8.30 da başlıyo, 15.00 de bitiyor, 50 dakka öğle arası var.Tüm günü ölüyor, hiç memnun değil. Bazen kursu da oluyo, 17.30 da bitiyor.
Ben 2 yıldır sabahçıydım, 7.30 da başlayıp, 13.10 da bitiyordu. Eskiden öğlenci olduğum yıllarda 13.20 da başlayıp 19.00 da bitiyordu, kışın yatsı ezanınan sonra 1 ders daha işleyip çıkıyorduk. Yani demem o ki, sabahçıyken karanlıkta evden çıkıp, öğlenciyken yatsıdan 1 saat sonra eve gelmeme rağmen ikisi de tam günden iyi bence. En azından yarım günün sana kalıyor, işini gücünü yetiştirebiliyorsun.Tabi benim favorim sabahçılık
LAydLiNe
Kaptanım günübirlik bir seyahatmi olacak? Tabiki teleferik, olmazsa olmaz ulu cami yeşil türbeefenim tarihi çınarımız lütfen gölyazi ama bir sır vereyim Eskikaraağaç mutlaka golyazi dan biraz daha ileride golyazi dan daha cok seviyorum haftada 1 gün kesinlikle gidip kafamı dinlediğim bir yer mutlaka uğra. Kapalı Çarşı ve kozahan ipekler müthiştir kozahan da cay ve simit . Türbeler var tabi Osmangazi Orhangazi arzu edersen . Iznik, Trilye. Ama bunlara bi kac gun lazim sanirim. Bide bize gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?