Yaa ne güzel kamp mı yapacaksınız yine? Sinopta çok güzel kamp alanları var denize sıfır:) hamileyken gitmiştim çok sevmiştim küçük ama çok güzel bir yer hem de bol esintili tam benlik:) iyi eğlenceler kaptanım bizim yerimize de gez toz oralardaKızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık.
Eşimin izni az önce belli oldu. Bana akşam genel listeyi yapabilecek biri lazım? Var mı bana yardım edebilecek biri?
Yaa ne güzel kamp mı yapacaksınız yine? Sinopta çok güzel kamp alanları var denize sıfır:) hamileyken gitmiştim çok sevmiştim küçük ama çok güzel bir yer hem de bol esintili tam benlik:) iyi eğlenceler kaptanım bizim yerimize de gez toz oralarda
Amasya da tek günde gezilebilecek şirin bir yer ama sıcaklarda baya sıcak oluyor ortadan geçen nehir ve çevredeki dağlarla:) ilk tayin olduğumuz yıl ağustosta gittik de ölüyordum sıcaktan:)Aynen canım bu akşam kamp yapıp yarın şehri gezip cumartesi akşama geri döneceğiz. Eşim özel çalışınca sadece bir gün izni oluyor maalesef. Zor oluyor ama gezmeden de olmuyor. Görmediğimiz yerleri görmeyi çok seviyoruz. Yakın mesafeleri de böyle hallediyoruz. Yakında Amasya planı da yapacağım. Arkadan bir Bartın, Amasra
Bu arada amasyada olursak tanışmak isterdim:)Aynen canım bu akşam kamp yapıp yarın şehri gezip cumartesi akşama geri döneceğiz. Eşim özel çalışınca sadece bir gün izni oluyor maalesef. Zor oluyor ama gezmeden de olmuyor. Görmediğimiz yerleri görmeyi çok seviyoruz. Yakın mesafeleri de böyle hallediyoruz. Yakında Amasya planı da yapacağım. Arkadan bir Bartın, Amasra
Kaptanım bi otur yerinde allesenKızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık.
Eşimin izni az önce belli oldu. Bana akşam genel listeyi yapabilecek biri lazım? Var mı bana yardım edebilecek biri?
Ben hiç bilmiyorum o işleri yoksa yardımcı olmak isterdim kaptanımKızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık.
Ben hiç bilmiyorum o işleri yoksa yardımcı olmak isterdim kaptanım
Yok kaptanımCanım sende numaram var mı? Seninle konuşmam lazım acil ?
Kaptanım bi otur yerinde allesenbende çok severim gezmeyi hatta virüs öncesi sürekli gezerdik türkiyede gezmediğim çok az şehir kaldı şimdi korkuyorum bi yere gitmeye bi başlasam gezmeye devamı gelcekte
Maraş dondurmasını tadan bi daha kolay kolay başkasını yiyemez zatenHer yerde var ama yerinde yemek başka canım. Mesela Mersin'de yediğim tantuninin tadını başka hiçbir yerde alamadım. Antakya'da yediğim künefenin tadı hiçbir yerde yok. Maraştaki dondurmanın, Adanadaki kebabın yerini hiçbir şey tutmuyor. Ama şöylede bir durum var. Eğer ustası sağlamsa yerinde yemiş gibi oluyorsun ama onu anlayabilmen için de yerinde bir kez mutlaka yemen lazım. Mesela Konya'da yaşadım uzun süre. Ve her türlü etli ekmeğin tadını bilirim. Şu an kırıkkalede bir usta var. Etli ekmeği Konya'daki bir çok etliekmekçiden daha güzel. İşin kötü tarafı ise yerinde yediğin zaman hep aynı tadı arıyor ve diğerlerini yemiyorsun. Ya da benim damak tadım biraz seçici yiyemiyorum. En son Adana kebabını adana da yedim. Başka yerde yemedim mesela. Maraşta yediğim dondurmanın üzerine uzun süre dondurma yiyemedim.
O zaman haklısın canım.Eskişehir güzel şehir de ailesel durumlar ötürü istemiyorum canım. Uzakta olmamıza rağmen kv en geç iki ayda bir gelip en az bir ay kalıyor evden çıkmaz gelsembiliyorum ki huzurum kalmaz o yüzden istemiyorum.
Bildirim yapmaya yüzüm yoktu canım, bi ara mezuniyet kiloma göre +2 kiloya çıkmıştım, onu azaltmaya uğraşıyorum kaç zamandır. Neyse ki bugun +1 kiloya indirebildim. Mezuniyet sonrası sabit kalmak cidden çok zor iş. Özellikle de memleketteAysegul 6666 nerelerdesin canım iki haftadır kilo bildirimi yapmıyorsun merak ediyorum mezuniyet sonrası nasıl gidiyor diye:)
Tamamen unuttum 92 kilom canım inşallah geç kalmadımberceste_ nerdesin kuzum niye bildirim yapmadın?
Yalnız geliyor canım yılın 11 ayını yanında geçirmiyor bizde değilse kocaelide kızında oradan evine gitmeyip bize bizden de kızına geçiyor durumu sen düşün:) anlayamadığım bir durum söz konusu. O yüzden en güzeli uzakta olmak eşim de sonunda anlayabildi bunuMaraş dondurmasını tadan bi daha kolay kolay başkasını yiyemez zaten
Bu arada bi tüyo vereyim dondurma sevenler için. A 101 de satılan margido adlı dondurma gerçek Maraş dondurması. Bizim maraşta yediğimiz karpedo dondurma firması A101 le anlaşmış, aynı dondurma margido adında yarım kiloluk paketlerde, yada 150 Gr lık kaselerde A101de satılıyor, haberiniz olsun. Ben de Kayseri'de hep ondan yiyorum, başka yiyemiyorum.
İyi gezmeler kaptanım, hayalim bi gün senin gibi gezmek
O zaman haklısın canım.
Kaynanan yalnız mı geliyor, kayınbaban yok mu, onu bırakıp mı geliyor?
Bildirim yapmaya yüzüm yoktu canım, bi ara mezuniyet kiloma göre +2 kiloya çıkmıştım, onu azaltmaya uğraşıyorum kaç zamandır. Neyse ki bugun +1 kiloya indirebildim. Mezuniyet sonrası sabit kalmak cidden çok zor iş. Özellikle de memlekette
Memlekette olmuyor canım insan geriliyor bem bugünden itibaren gerilmeyi bırakıyorum yapabileceğim bir şey yok çünkü.Maraş dondurmasını tadan bi daha kolay kolay başkasını yiyemez zaten
Bu arada bi tüyo vereyim dondurma sevenler için. A 101 de satılan margido adlı dondurma gerçek Maraş dondurması. Bizim maraşta yediğimiz karpedo dondurma firması A101 le anlaşmış, aynı dondurma margido adında yarım kiloluk paketlerde, yada 150 Gr lık kaselerde A101de satılıyor, haberiniz olsun. Ben de Kayseri'de hep ondan yiyorum, başka yiyemiyorum.
İyi gezmeler kaptanım, hayalim bi gün senin gibi gezmek
O zaman haklısın canım.
Kaynanan yalnız mı geliyor, kayınbaban yok mu, onu bırakıp mı geliyor?
Bildirim yapmaya yüzüm yoktu canım, bi ara mezuniyet kiloma göre +2 kiloya çıkmıştım, onu azaltmaya uğraşıyorum kaç zamandır. Neyse ki bugun +1 kiloya indirebildim. Mezuniyet sonrası sabit kalmak cidden çok zor iş. Özellikle de memlekette
Doğru diyosun aslında kurumda bütün gün vatandaşla meşgulum bende kaparsam işte kaparımCanım ben zaten 1. derece risk bölgesinde çalışıyorum. Hastalığı kapacaksam zaten hastanede kapacağım. Ne kadar kendimi korursam koruyayım bulaşmama ihtimali çok düşük. O yüzden gezmeye karar verdim
Yoksa biliyorsunuz evden dışarı çıkmıyordum.
Memlekette olmuyor canım insan geriliyor bem bugünden itibaren gerilmeyi bırakıyorum yapabileceğim bir şey yok çünkü.
Yok yok kaptan abartmadan yiyorum zaten sadece kendimi strese sokmamaya karar verdim olanı yiyorum ne yapayım:)Çok bırakma kendini aman haaaaaaTadımlık ye ne yiyeceksen.
Yok yok kaptan abartmadan yiyorum zaten sadece kendimi strese sokmamaya karar verdim olanı yiyorum ne yapayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?