- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bu aralar suyu hesaplayamadım, bitki çaylarını da sıcaktan içmeyi bırakmıştım. Onlara tekrar dikkat edeyim bari, hatırlattığı iyi olduBu da bir memlekete gitme meselesi işte.Ben bi annemgile gitsem hemen tartida artilari görüyorum.Seninki cok normal canım.Yesen bi turlu yemesen de.Buralarda çok sıcak.Marasi düşünemiyorum hic.Sicaklarda hic çıkılmıyor ki disari.Bende yürüyüş yapamıyorum.Sicaktan evde spor da yapamıyorum.+1kg 'dan fazlaya çıkmadım henüz ama çok zorlaniyorum.
Akşam erken yiyorum.Suyu 3lt içiyorum hergun.Bir de yesilcay iciyorum hergun.Biraz ise yarıyor sanki
Tamam canım tekrar kusura bakmaHallettim canım sorun yok. Ama bir daha ki sefere geç kalma olur mu
Dediğin doğru EbrucumHer yerde var ama yerinde yemek başka canım. Mesela Mersin'de yediğim tantuninin tadını başka hiçbir yerde alamadım. Antakya'da yediğim künefenin tadı hiçbir yerde yok. Maraştaki dondurmanın, Adanadaki kebabın yerini hiçbir şey tutmuyor. Ama şöylede bir durum var. Eğer ustası sağlamsa yerinde yemiş gibi oluyorsun ama onu anlayabilmen için de yerinde bir kez mutlaka yemen lazım. Mesela Konya'da yaşadım uzun süre. Ve her türlü etli ekmeğin tadını bilirim. Şu an kırıkkalede bir usta var. Etli ekmeği Konya'daki bir çok etliekmekçiden daha güzel. İşin kötü tarafı ise yerinde yediğin zaman hep aynı tadı arıyor ve diğerlerini yemiyorsun. Ya da benim damak tadım biraz seçici yiyemiyorum. En son Adana kebabını adana da yedim. Başka yerde yemedim mesela. Maraşta yediğim dondurmanın üzerine uzun süre dondurma yiyemedim.
Günaydın adacım.Günaydın mutlu haftasonları
Bugün yoğunum kuaföre gidecem biraz çarşıda işlerim var görüşürüz
Sinop'a mıKızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık.
Eşimin izni az önce belli oldu. Bana akşam genel listeyi yapabilecek biri lazım? Var mı bana yardım edebilecek biri?
Akşama toparlarsın canım.Günaydın kızlar annemlere geldim bende kahvaltıya işin ucu kaçtı tabi akşamı hafif geçiricem artık
Afiyet olsun canım, içli köfte haşlanmış ise çok bişey farketmez, 150 kaloricik sadece.. zaten erken yemişsin, akşam yürüyüşle yakmışsındır onu merak etme. Ben olsam içli köfte olunca 5-6 dan az durduramazdım kendimi, tebrikler..Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalıl
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.40
4 içli köfte
Salata
1 kase yoğurt..
3 lt su içildi..
Spor akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım..
Aslında içli köfte 3 yemeliydim ama çoook acıkmıştım bugün çok bitkinim sabah sporu bile yapamadım.. o yüzden 4 adet yedim...
Sadece haşlama canım , yağsızdı... bol salatayla tükettim... bugün çook halsizdim ...Afiyet olsun canım, içli köfte haşlanmış ise çok bişey farketmez, 150 kaloricik sadece.. zaten erken yemişsin, akşam yürüyüşle yakmışsındır onu merak etme. Ben olsam içli köfte olunca 5-6 dan az durduramazdım kendimi, tebrikler..
Ben de bugun akşam yemeği olarak 4 dilim ıspanaklı börek yedimgüya 2 yada 3 yiyecektim.. ama 1,5 saat yürüyüşle yaktım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? O halsizlik sıcaklardan da oluyo biraz, ben de dün öyleydim, baygın gibi bi oraya yattım bi buraya gün boyunca..Sadece haşlama canım , yağsızdı... bol salatayla tükettim... bugün çook halsizdim ...
Canım , yöresel yemekler olunca yok diyemiyoruz....yürüyüşle erimiştir 4 börek...🖒
Sağol canımGeçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? O halsizlik sıcaklardan da oluyo biraz, ben de dün öyleydim, baygın gibi bi oraya yattım bi buraya gün boyunca..
Çok doğru söylemiş, aynen öyle...Sağol canımevet sıcakların çok etkisi var evi bile toparlamaya halim yoktu... spor olarakta vucuda çok yüklenmişim....geçen cuma diyetisyene gittim oda şunu söyledi sürekli yapacağınız sporu yapın bırakırsanız kilo alırsınız dedi....haklıda tamam haftanın 5 günü sabah sporu yaparım ama kış olunca akşam yürüyüşleri iptal olur bende...
Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnunBotox artı kalıcı fön iste 6 ay öyle gez dün ablama öyle yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?