Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu aralar suyu hesaplayamadım, bitki çaylarını da sıcaktan içmeyi bırakmıştım. Onlara tekrar dikkat edeyim bari, hatırlattığı iyi oldu

Ben bugün bi yedim bi yedim kalorinin dibine vurdum valla
Sabah 1.h yumurta
Peynir
Domates,salatalık,3 zeytin, 1 t.k fıstık ezmesi
Saat 11 de 2 tane kurabiye (arkadaş yapmış dayanamadım )
Öğlen 4/5 kaşık yeşil fasulye
1 dilim tam b.ekmeği ve ton balığı
Saat 16.00; 1 dilim pasta (arkadaşın doğum gününü kutladık illede ye dediler normalde yemem ama bugün iradem sıfır )
Akşam 18.30; 1 parça tavuk
4 kaşık makarna (buna bahanem yok eşim yapmış canım çekti yedim)
Su 1.5 falan olmuştur

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.40
Sabbahki kahvaltının aynı tek yumurta yedim..

Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...

Dediğin doğru Ebrucum
Ama yine de yakın tatlar yakalayan ustalar oluyor
İç Anadolu'dan ve doğudan gelen arkadaşlar buranın etini beğenmiyor.
Çünkü buradaki etlerin %90 ı besi çiftlikleri den geliyor . Et saman gibi diyorlar. Biz alıştık herhalde artık. Gerçi ben son zamanlar kasaptan çok almıyorum.
Eltimin köyünden küçükbaş alıp kestiriyorum. Bitince bir daha. Benim ev ahalisi etçil. Kasapla bizim iş olmaz.

Kızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık.

Eşimin izni az önce belli oldu. Bana akşam genel listeyi yapabilecek biri lazım? Var mı bana yardım edebilecek biri?
Sinop'a mı
Sinop Gerzeliyim ben de üzümlü nokul muhteşem oluyor cevizliyi ben pek beğenmiyorum da üzümlü olan zayıf noktam bu arada geç gördüm yapardım listeyi neyse yapmışsınız zaten

İyi hafta sonları kızlar
Sabah 11.00; 3 tane sigara böreği
2 tane patates mücver
1 dilim peynir
Domates,salatalık
3 parça karpuz
2 parça kavun
2 kaşık menemen
Saat 15.00; 1 tane magnum mini dondurma
Akşam 17.00; 1 kase mercimek çorbası
Su 2 litre
Temposuz 40 dk.yürüyüş
Birazdan arkadaşlara gidicez çaya bişey hazırlama dedim umarım hazırlamamıştır, yoksa yeme potansiyelim çok yüksek

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalıl
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.40
4 içli köfte
Salata
1 kase yoğurt..

3 lt su içildi..
Spor akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım..

Aslında içli köfte 3 yemeliydim ama çoook acıkmıştım bugün çok bitkinim sabah sporu bile yapamadım.. o yüzden 4 adet yedim...

Afiyet olsun canım, içli köfte haşlanmış ise çok bişey farketmez, 150 kaloricik sadece.. zaten erken yemişsin, akşam yürüyüşle yakmışsındır onu merak etme. Ben olsam içli köfte olunca 5-6 dan az durduramazdım kendimi, tebrikler..
Ben de bugun akşam yemeği olarak 4 dilim ıspanaklı börek yedim güya 2 yada 3 yiyecektim.. ama 1,5 saat yürüyüşle yaktım diye düşünüyorum

Sadece haşlama canım , yağsızdı... bol salatayla tükettim... bugün çook halsizdim ...
Canım , yöresel yemekler olunca yok diyemiyoruz....yürüyüşle erimiştir 4 börek...🖒

Sadece haşlama canım , yağsızdı... bol salatayla tükettim... bugün çook halsizdim ...
Canım , yöresel yemekler olunca yok diyemiyoruz....yürüyüşle erimiştir 4 börek...🖒
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? O halsizlik sıcaklardan da oluyo biraz, ben de dün öyleydim, baygın gibi bi oraya yattım bi buraya gün boyunca..

Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? O halsizlik sıcaklardan da oluyo biraz, ben de dün öyleydim, baygın gibi bi oraya yattım bi buraya gün boyunca..
Sağol canım evet sıcakların çok etkisi var evi bile toparlamaya halim yoktu... spor olarakta vucuda çok yüklenmişim....geçen cuma diyetisyene gittim oda şunu söyledi sürekli yapacağınız sporu yapın bırakırsanız kilo alırsınız dedi....haklıda tamam haftanın 5 günü sabah sporu yaparım ama kış olunca akşam yürüyüşleri iptal olur bende...

Çok doğru söylemiş, aynen öyle...
Ben diyet boyunca yani 6.5 ay boyunca spor olarak sadece hergün 1saat hızlı yürüyüş yaptım, nadiren az yada fazla yürüdüğüm de oldu, şuan koruma aşamasındayım, yine yürüyüşle korumaya çalışıyorum, tek fark burda yürüyüş bandındaki yada dışardaki kadar tempolu ve hızlı yürüyemiyorum, çünkü burda bebek arabasıyla yürüyüp her parkın yanından geçerken kızımı oynatmak zorunda kalıyorum, normalde yarım saatlik yere 1 saatte yürüyorum,

Sen de hayat boyu hangi sporu bıkmadan yapacaksan ona devam et, çünkü belli bi spora vucut alışınca, onu bırakmak yada azaltmak bile hemen kilo aldırıyor, buraya ilk geldiğim hafta pek yürüyemedim, menülerde uçtu tabi, ölçülü yemeye çalışmama rağmen yürüyüşü bıraktığım için hemen +2 kilo olmuşumhemen acil eylem planına geçip yürüyüş ve kalori hesabıyla 1 kilosunu verebildim..
Senin sporların gayet güzel ve çok ama hayat boyu hergün onları yapabilecek misin? Hedef kilona yaklaştıkça aşamalı olarak sporunu biraz azaltarak vucudunu alıştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…