Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de uzak olmak en iyisi sen boş ver memleketi. Başka şehirlere bak. Ama eşinin işi iyiyse dairede hiç dokunma adama. Zaten kızın yeni başladı okula. Olduğun yerin keyfini çıkart
Çok şükür dairede iyi huzurlu zaten burada şube müdürü en azından kızım ilkokul 4 bitirsin sonra bakarız diyor.. ben kaşınıyorum

Kızlar listemizi paylaştım. Bildirim yapmayan bir kişi var. Keşke herkes zamanında yapsa bildirimi. Haftaya saat 11:00 de herkesin bildirimini tamamlamasını istiyorum. Bazen zamanım olmuyor. Ekstra iş çıkıyor. Çok sıkışıyor. Genel listeyi sağ olsun başka bir takımın kaptanı yapacak. ada81 miraycan84 kızlar kusura bakmayın yine yapamadım free listeyi. Size söz pazartesi sizin için güzel şeyler yapacağım marbling canımmmm seninle de görüşemiyoruz noldu senin iş? Geçmişi okuyamadım.

Kız naptın. Maşallah.
Ben de iskenderi üstüne giderim bir de tatlı yerim.
Eşim bana bakar napıyosun diye.
Ahhh eski günler
Ayyy çook yerdim çook.. tatilde eve geldim annem bana acıyarak bakıyordu kızım bugün yaptıklarımıda yeeee.. ama ayrından itibaren yemek yok sana demişti

LAydLiNe
1haftadir sersem gibiyim.Sicaklar mahvetti. Bir de ustune Annemlere gittim orada eski komşumuzu gördüm.Seyda sana ne olmuş ayy çıtır çıtır olmuşsun eski haline dönmüşsün dedi.Yahu denir de o nasil bir bakışti.Gecesine migren tuttu.Ama o nasıl bir ağrıdır ya.Serumlarla toparladım.2gun geçmedi ağrı.Bi de kadın ve kızı rüyalarıma girdi.En son bi düğüne giderken görmüştüm topuğum kırılmıştı.3.den Allah korusun.
Kg aynı sadece serumdan sonra biraz şiştim.Bikacgune toparlarım

Ne zaman gideceğimiz belli değil canım. Belki denk gelir. Denk gelirse mutlaka haber veririm. Zaten Çorum'dan geçersem berceste_ yi görmeden geçmem
Merzifon üzerinden geçecek olursanız beklerim:) amasya merkezde değiliz çünkü canım. Berceste amasyalı o konuda da yardımcı olabilir hem gezilecek yerleri biz pek bilmiyoruz sık gitmediğimizden:)

Dikkat et canım kendine. Nazar insanı çok kötü ediyor. Bol bol oku. İnsanların gözleri göz değil maalesef. Allah beterinden saklasın

Dikkat et canım kendine. Nazar insanı çok kötü ediyor. Bol bol oku. İnsanların gözleri göz değil maalesef. Allah beterinden saklasın
Dağdeviren mübarek bazıları.Iyiyim canım çok şükür.Suan gülüyorum.Gece fatma teyze diye bağırmışım.Esim beni bile böyle sayıklamadın diyo.Aman cidden öyle.Insanlar dili olmasada gözü ile yiyor ya.

Aaa çok ilginç bi durum
Kayınbaban iyi bişey demiyormuş. Benim babam çok evcimendir, kendi de evinden ayrılmaz, annemi de uzun ve sık asla göndermez. Aynı şehirde abimler çok ısrar eder bazen anneme kal diye, yılda bir yada iki kere kalır, 2. Gün hemen çağırır annemi. Annemde kalmak istemez zaten.
Memlekette olmuyor canım insan geriliyor bem bugünden itibaren gerilmeyi bırakıyorum yapabileceğim bir şey yok çünkü.
Aynen öyle, ben de çok geriliyorum, zararı aza indirmeye çabalıyorum
dira90 tatlım sen nasılsın? Kilo durumun nasıl? Aysegul 6666 sen de dikkatli ol canım. +1 - 1 farketmez ama üstüne çıkma. Dengelemeye çalış
İnşallah kaptanım, dengelemeye çalışıyorum. Bi de annem babam, yüzün çökmüş, 2-3 kilo alsan iyi olur, 70 i geçmezsen sana yeter zaten dediler,bu yüzden ilk hafta biraz rehavete kapılmıştım, bide abimlerde kaldım 1 hafta, eşimde arada gelip gidince menüler biraz uçtu. +2 kiloyu görünce kendime geldim, +1 e düşürdüm, inşallah onu da veririm

Geçmiş olsun canım, nas Felak oku bol bol kendine. Nazar devirir insanı.

Benim annem babam da öyle canım annem gelir yanıma bir haftayı zor tamamlar baban ne yapmıştır kardeşin okula kalkabilmş midir vs vs her şeyi aklına takar anne senin zamanın dolmuş anladım der gönderirim:) ama kv kp ilginçler adam çağırmıyor çağırsa da diğeri gitmiyor vs öyle bir hayat kurmuşlar kendilerine

Canım yazdım görmedin mi acaba LAydLiNe

Sağol canım.Okuyorum bol bol.Sen nasılsın?
İyiyim şükür canım, teşekkür ederim. Bugünlerde Maraş ta hava çok sıcak, kendime gelemiyorum bi türlü.
+2 kiloya çıkmıştım geçen hafta, bu hafta dikkat ettim +1 e düştüm, onu da nasıl vericem bilmiyorum
Burda annem babam günde 3 ana, 2 ara öğün yapıyorlar genelde, birinde yemesem, diğerinde yiyorum. Ben yemezsem de onların canları sıkılıyo, yesem ben vicdan azabı çekiyorum, kilomu nasıl koruyacam burda bilemiyorum. Sıcaktan yürüyüşe de hergün çıkamıyorum.
Geçmişi tam takip edemedim, sen naptın? Kilonu koruyabiliyor musun?

Bu da bir memlekete gitme meselesi işte.Ben bi annemgile gitsem hemen tartida artilari görüyorum.Seninki cok normal canım.Yesen bi turlu yemesen de.Buralarda çok sıcak.Marasi düşünemiyorum hic.Sicaklarda hic çıkılmıyor ki disari.Bende yürüyüş yapamıyorum.Sicaktan evde spor da yapamıyorum.+1kg 'dan fazlaya çıkmadım henüz ama çok zorlaniyorum.
Akşam erken yiyorum.Suyu 3lt içiyorum hergun.Bir de yesilcay iciyorum hergun.Biraz ise yarıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…