Çocuklara günlük birer yemek kaşığı veriyorum tabii onlara verirken 1 çay kaşığı kadar atıyorum ağzıma yetiyo bana zaten yarım kilo yesem doymamBugün aklım hep dondurmadaydıyaz bitecek ben ne zaman dondurma yiyecemmm...
Karar verdim 62.00 görünce bir minik magnum yiyecem
Akşam ekmek yemeyince tabii gece öyle oluyor akşam yemeğinde karnını doyur ki gece abartmayasınay kızlar her hafta bu haftasonu düzenli giricem menü paylaşıcam diyorum arkadaş haftasonu olunca kayış kopuyor bende deliricem kendime ayırabildiğim bırakın bir saati, 10 belki 15 dk ancak var o da kahve için onda da telefonu büyük kıza vererek rahat ediyorum ancakşimdi de onda hatta artık pc'yi açtım ben de napim bugün hep denizdeydi cadı ama ben de hep temizlikteydim
her hafta sonu gibi bu haftasonu da ayaküstü yediğim bir haftasonu oldu sanırım artı yarın sabaha gitmiş olur artık yemezsem ama beslenmeyi soracak olursanız saçma sapan
dünkü menüm
sabah kalkınca 10:00
sütlü şekersiz neskafe
kahvaltı 12:00
sucuklu yumurta
1 kk süzme peynir (ayakta yedim gene)
Ara 14:30
sütlü şekersiz neskafe
Ara 16-17
Beyaz çay
akşam 19:30
2 şiş patlıcan kebabı
2 kaşık pilav
ayran
...
...
gece 4:00
yarım ekmek arasına iki şiş patlıcan kebabı
ayran
yukarıdaki mesajı "gece 4:00" kısmına kadar dün akşam yemekten sonra evde yazıp gönderememiştim gece dörtteki facia ile tabiki sabah eksi görmek ne mümkünbir daha asla gece uykum kaçtığında instagrama girmicem yemin ediyorum gözüm dündü asla uyuyamadım zaten 1 de uyanmıştım döne döne bi hal oldum kalktım yedim sonra baya bildiğiniz kabuslar falan gördüm
sabah tartıda 122,4
Yani diyosun ki diyetisyenlere inat içli köfte de yeriiim lahmacunda kilomu da veririmMerhaba herkese
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
2 siyah erik
Akşam 16.00
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran
3 lt su içildi...
Spor yok dip köşe ev temizliği yapıldı..
İyiyim şükür canım, teşekkür ederim. Bugünlerde Maraş ta hava çok sıcak, kendime gelemiyorum bi türlü.
+2 kiloya çıkmıştım geçen hafta, bu hafta dikkat ettim +1 e düştüm, onu da nasıl vericem bilmiyorum
Burda annem babam günde 3 ana, 2 ara öğün yapıyorlar genelde, birinde yemesem, diğerinde yiyorum. Ben yemezsem de onların canları sıkılıyo, yesem ben vicdan azabı çekiyorum, kilomu nasıl koruyacam burda bilemiyorum. Sıcaktan yürüyüşe de hergün çıkamıyorum.
Geçmişi tam takip edemedim, sen naptın? Kilonu koruyabiliyor musun?
Ben bugün bi yedim bi yedim kalorinin dibine vurdum valla
Sabah 1.h yumurta
Peynir
Domates,salatalık,3 zeytin, 1 t.k fıstık ezmesi
Saat 11 de 2 tane kurabiye (arkadaş yapmış dayanamadım )
Öğlen 4/5 kaşık yeşil fasulye
1 dilim tam b.ekmeği ve ton balığı
Saat 16.00; 1 dilim pasta (arkadaşın doğum gününü kutladık illede ye dediler normalde yemem ama bugün iradem sıfır)
Akşam 18.30; 1 parça tavuk
4 kaşık makarna (buna bahanem yok eşim yapmış canım çekti yedim)
Su 1.5 falan olmuştur
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.40
Sabbahki kahvaltının aynı tek yumurta yedim..
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...
Dediğin doğru Ebrucum
Ama yine de yakın tatlar yakalayan ustalar oluyor
İç Anadolu'dan ve doğudan gelen arkadaşlar buranın etini beğenmiyor.
Çünkü buradaki etlerin %90 ı besi çiftlikleri den geliyor . Et saman gibi diyorlar. Biz alıştık herhalde artık. Gerçi ben son zamanlar kasaptan çok almıyorum.
Eltimin köyünden küçükbaş alıp kestiriyorum. Bitince bir daha. Benim ev ahalisi etçil. Kasapla bizim iş olmaz.
Sinop'a mı
Sinop Gerzeliyim ben de üzümlü nokul muhteşem oluyor cevizliyi ben pek beğenmiyorum da üzümlü olan zayıf noktambu arada geç gördüm yapardım listeyi neyse yapmışsınız zaten
Günaydın kızlar annemlere geldim bende kahvaltıya işin ucu kaçtı tabi akşamı hafif geçiricem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?