Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Düzelirsiniz merak etmeyin. Bende ilk defa diyet yapan biri olarak bazen çok abarttığımı düşünüyorum az yediğimin farkındayım ama fazla yemişim gibi hissediyorum. Sanırım psikolojik olarak çöküşlerdeyim bilemedim. Allah sonumuzu hayır etsin. Anoreksiya olacağım böyle giderse Allah korusun🤦‍♀️
Bence diyet yaparken ya da zayıflamaya çalışırken diyeyim çok az miktarda yemek mantıklı olmuyor. Başlarda hızlı verilen kilolarla motive olan kişi aynı hatta daha az yediğinde bile kilo verememeye başladığında tüm motivasyonu gidiyor. Ayrıca diyet serüveni sonsuza kadar sürmeyecek koruma döneminde daha fazla yendiğinde anında geri dönecektir kilolar. Menülerinizi çok incelemedim yanlış anlaşılmak istemem genel yazmak istedim. Benzer hataları arkadaşlardan da yapanlar oldu kısa yoldan döndüler Allahtan. Önemli olan denge bence;)

Otel gibi bi yerde kalıyorum o yüzden sanırım hiç bulaşmamalıyım çünkü tam buğdaylı ekmekle yapacaklarını hiç sanmıyorum 😢
Hımm nasıl yapsan bilemedim. Daha uzun süre kalacak mısın peki? Ya da mutfak kısmından rica etme şansın olmaz mı

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? Ben tam olarak diyet moduna dönemedim inşallah önümüzdeki günlerde kendime gelirim. Aldığım kilolar gittikten sonra yarışma kısmına katılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa
Bende listeye girmeyi dört gözle bekliyorum...

Bence diyet yaparken ya da zayıflamaya çalışırken diyeyim çok az miktarda yemek mantıklı olmuyor. Başlarda hızlı verilen kilolarla motive olan kişi aynı hatta daha az yediğinde bile kilo verememeye başladığında tüm motivasyonu gidiyor. Ayrıca diyet serüveni sonsuza kadar sürmeyecek koruma döneminde daha fazla yendiğinde anında geri dönecektir kilolar. Menülerinizi çok incelemedim yanlış anlaşılmak istemem genel yazmak istedim. Benzer hataları arkadaşlardan da yapanlar oldu kısa yoldan döndüler Allahtan. Önemli olan denge bence:KK66:
Şunu yeme bunu yeme yapmıyorum yeri geliyor lahmacun yiyorum çiğ köfte yiyorum ama az olmak şartıyla. Pilav eşim alırsa kendisine onun tabanından bi kaşık alıyorum sadece. Yani karbonhidratı azaltmak tek amacım. Çünkü başlamadan önce çok hamur işi yiyordum ekmek özellikle sabahları vazgeçilmezimdi. Akşamları ekmek yemedim ama bi bulgur pilavından iki tabak yerdim. Bunları kestim sadece. Tam diyet değil aslında benim ki ama çocuk istediğim için bu yola çıktım ve sanırım bu yüzden az yesen bile çok yemişim gibi hissediyorum 😂 diyetten çok spora ağırlık veriyorum aslında🏃‍♀️ tostu yersem büyük vicdan azabı yaşayacağım sanırım ondan soruyorum sizlere ki kendimi biraz rahatlayayım. Bu durumun hastalık haline gelmesinden ziyade vicdanım beni rahat bırakmıyor bakmayın anoreksiya dediğime 😅

Ben az az yedim deli gibi spor yaptım ama istediğim sonucu göremeyince motivem bozuldu açıkcası...şuan benimde verilebilecek doğru dürüst menüm yok açıkcası...

Hımm nasıl yapsan bilemedim. Daha uzun süre kalacak mısın peki? Ya da mutfak kısmından rica etme şansın olmaz mı
Ağustos sonuna kadar kalacağım. Ekmek işini konuşmam lazım belki eşim söyleyince yaparlar. Yarın sorar haftasonu şansımı denerim bayramada buradayım nasıl olsa😅

Ben az az yedim deli gibi spor yaptım ama istediğim sonucu göremeyince motivem bozuldu açıkcası...şuan benimde verilebilecek doğru dürüst menüm yok açıkcası...
Yaptığımız diyet ve spor hemen etki göstermez ama. Ben spora başladıktan 1 ay sonra kilo vermeye başladım. Antrenörümde başta uyarmıştı hemen veremezsin sakın motivasyonunu düşürme demişti. Ben kilo alırken de çok zorlandım verirken de öyle sayılır. Hedef kiloya yaklaştıkça kilo verme yavaşlar bu çok normaldir çünkü artık asıl yağlar gitmeye ve kaslar gelmeye başlar😊

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? Ben tam olarak diyet moduna dönemedim inşallah önümüzdeki günlerde kendime gelirim. Aldığım kilolar gittikten sonra yarışma kısmına katılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa
İyi akşamlar canım, özlettin kendini 😍
Memleketten gelince bi iki hafta kendime gelemiyorum bende, haliyle diyet moduna girmek te zor oluyor. Benimde memlekette son 1 haftam.. inşallah + larımı çoğaltmadan dönebilirim:110:
Şunu yeme bunu yeme yapmıyorum yeri geliyor lahmacun yiyorum çiğ köfte yiyorum ama az olmak şartıyla. Pilav eşim alırsa kendisine onun tabanından bi kaşık alıyorum sadece. Yani karbonhidratı azaltmak tek amacım. Çünkü başlamadan önce çok hamur işi yiyordum ekmek özellikle sabahları vazgeçilmezimdi. Akşamları ekmek yemedim ama bi bulgur pilavından iki tabak yerdim. Bunları kestim sadece. Tam diyet değil aslında benim ki ama çocuk istediğim için bu yola çıktım ve sanırım bu yüzden az yesen bile çok yemişim gibi hissediyorum 😂 diyetten çok spora ağırlık veriyorum aslında🏃‍♀️ tostu yersem büyük vicdan azabı yaşayacağım sanırım ondan soruyorum sizlere ki kendimi biraz rahatlayayım. Bu durumun hastalık haline gelmesinden ziyade vicdanım beni rahat bırakmıyor bakmayın anoreksiya dediğime 😅
Canın çok çektiyse çeyrek ekmek tost yiyebilirsin, kahvaltıda başka ağır bişeyler yemezsin. Çeyrekten fazla yersen o gün diğer öğünlerini hafif geçirerek dengelemeye çalış.
Tabi tam buğday olsa daha iyi olur.

Ben de diyet boyunca nadiren yüksek kalorili cıslardan abartmadan yedim. Sonraki öğün ve günlerde dengeledim çoğu zaman.. Bende de çok vicdan azabı oluyordu 😅

İyi akşamlar canım, özlettin kendini 😍
Memleketten gelince bi iki hafta kendime gelemiyorum bende, haliyle diyet moduna girmek te zor oluyor. Benimde memlekette son 1 haftam.. inşallah + larımı çoğaltmadan dönebilirim:110:

Canın çok çektiyse çeyrek ekmek tost yiyebilirsin, kahvaltıda başka ağır bişeyler yemezsin. Çeyrekten fazla yersen o gün diğer öğünlerini hafif geçirerek dengelemeye çalış.
Tabi tam buğday olsa daha iyi olur.

Ben de diyet boyunca nadiren yüksek kalorili cıslardan abartmadan yedim. Sonraki öğün ve günlerde dengeledim çoğu zaman.. Bende de çok vicdan azabı oluyordu 😅
Teşekkür ederim canım ben de sizleri özledim takım pek aktif değil çok yazasım gelmiyor o yüzden. Bir de menüler Allahlık olunca:) :) ya buraya geldiğimden beri hareketimi artırdım birkaç gün kilom düşeceğine yükselişe geçti iki gündür aşağı doğru gidiyor ama yeterli değil biliyorum. Evde işleri bitiremedim bir türlü az vakit bulsam pilates yapacağım çok iyi geliyor bana ama vaktim hiç olmadı geldiğimden beri. Bakalım kısmet diyorum artık:)

Canım niye öyle düşünüyorsun ki anlamadım, sen diyet ve spora asıldığında çok güzel kilolar verdin, haftada 1- 1,5 kilo, bazen fazlasını veriyordun yanlış mı hatırlıyorum?
E bu da çok normal, sağlıklı olanı 1 kilo civarı vermek zaten.. Sen dişe gidip ilaç kullanmak zorunda kaldığın için yeme düzenin bozuldu bence, yine eskisi gibi verirsin düzenine dönersen.
Diyetisyene devam ediyorsun değil mi?

Teşekkür ederim canım ben de sizleri özledim takım pek aktif değil çok yazasım gelmiyor o yüzden. Bir de menüler Allahlık olunca:) :) ya buraya geldiğimden beri hareketimi artırdım birkaç gün kilom düşeceğine yükselişe geçti iki gündür aşağı doğru gidiyor ama yeterli değil biliyorum. Evde işleri bitiremedim bir türlü az vakit bulsam pilates yapacağım çok iyi geliyor bana ama vaktim hiç olmadı geldiğimden beri. Bakalım kısmet diyorum artık:)
Memleketten gelince benimde ev işim hiç bitmiyor 😩 Ama o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün..
Geçenlerde + 2 kiloya çıkmıştım, :KK34:o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş:KK6:
Aslında basit gördüğümüz ev süpürmek vs bile baya kalori yaktırıyor..

Memleketten gelince benimde ev işim hiç bitmiyor 😩 Ama o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün..
Geçenlerde + 2 kiloya çıkmıştım, :KK34:o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş:KK6:
Aslında basit gördüğümüz ev süpürmek vs bile baya kalori yaktırıyor..
Kesinlikle hem de ciddi kalori yaktırıyor. Burada hobi bahçemiz var her gün ona gidip sonra da oğluşun peşinden koşuyorum o da bir şey:)

İyi aksamlar
Kahvalti 10.00
Bir yumurtadan sucuklu yumurta. Bir dilim tam bugday ekmegi bir parca peynir iki zeytin iki ceri domates
Oglen 13.00
Bir kse misir gevregi
Ara17.00
Bir ufak latte sekerli
Aksam 18.00
Yarim etli dürüm 4 tane elma dilim patates
Aksam yemegi 20.00
Bir tabak etli taze fasulye yemegi

Bugun spor yapamadim ama oglen 1saat pazara gittim asiri yuk tasidim ve asiri ter attim belki spordan sayilir 😆

Günaydın 🌞😃
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
1 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates ve salatalık
5 adet siyah zeytin
1 karton bardak çay

Gün içinde
5-6 adet çiğ badem
10 adet siyah kuru üzüm
1 adet ceviz
1 havuç
Yarım muz
1 su bardağı laktozsuz kefir

Akşam 18:15

Şehriyeli tavuk çorbası
Köri soslu mantarlı tavuk sote yarım porsiyon
Çoban salata

Sade maden suyu, 1 saat yürüyüş,45dk leslie ve işin eğlencesi 5 dk mezdeke🤪. 3 litre su tabii ki

Geçmiş olsun canım ya😔
Kürtaj mı yazdın, ben mi yanlış anladım 🤔 yoksa küretaj farklı bişey mi?
Rahimden örnek falan mı alacaklar?
Küretaj dediler ama kürtaj gibiymiş.Benim rahim temiz oldugundan sadece parça aldılar.Onu bulmakta zorlandılar .Diğer kadınlar işlemi anlattı oradan biliyorum.2 dk bişey sürdü ama zor.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Back
X