Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su

Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim peynir domates salatalık yeşillik

Ara 12.00: Bir bardak yeşil cay + 8 badem

Öglen 14.00: Bol yeşillikli salata + haşlanmış tavuk

Ara 15.50:Bir bardak kefir + 5 adet karabugdaylı grissiniz
Akşam 19.00: Kabak yemeği + yoğurt

Ara 20.45: Bir küçük kutu sade aktıvıa

1.5 lt detoks suyu + 1 lt su
Bugün yürüyüş yok ama ev temizligi var
Menün çok muntazam maşallah 😊, diyetisyen desteğimi alıyosun cnm

İyi akşamlar

08.30
Çeyrekten az ekmek
2 kaşık kabak, patlıcan, biber kızartması
Yarım tabak salata

12.00
Yarım dilim karpuz

14.00
1 tabak yeşil fasulye
5 kaşık bulgur pilavı

16.00
150 Gr dondurma

18.00
1 kuru pasta, 2 lokma çörek, çay

21.00
1 salatalık

3 litre su, 1 saat yürüyüş

Online diyette liste ne sıklıkla degisiyor? Diyet listesi bir kere bende aldim diyetisyenden ama ayni seyi uygulamak beni cok sıkıyor
Haftada bir listem değişiyor.Hatta bu hafta bir hafta içinde 2 liste verdi.3 gün başka 4 gün başka liste

Selam kızlar😊 dün ki menüm
Sabah saat 8:00
Yarım omlet
Yarım domates ve salatalık
5 adet biberli zeytin
1 dilim beyaz peynir

Öğle
10 adet çiğ badem
10 adet siyah kuru üzüm
1 adet ceviz
Sade kefir

Akşam saat 19:00
Havuç çorbası
Taze fasulye
Çoban salata

Sade maden suyu

2 saat yürüyüş ve 3 litre su

İyi akşamlar herkese sabah çok aç uyandım bugün niyeyse kahvaltı kalorili oldu o yüzden 😬
Sabah 10.00 da kahvaltı
15.00 da 1 tane kendi yaptığım cocostar çikolata
Akşam yemeği 17.00 da
Su 2 litre, 30 dk. Hitt kardiyo

Eklentiler

• 20200726_094934.webp
    20200726_094934.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200726_162725.webp
    20200726_162725.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 23
Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su

Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim peynir domates salatalık yeşillik

Ara 12.00: Bir bardak yeşil cay + 8 badem

Öglen 14.00: Bol yeşillikli salata + haşlanmış tavuk

Ara 15.50:Bir bardak kefir + 5 adet karabugdaylı grissiniz
Akşam 19.00: Kabak yemeği + yoğurt

Ara 20.45: Bir küçük kutu sade aktıvıa

1.5 lt detoks suyu + 1 lt su
Bugün yürüyüş yok ama ev temizligi var
Menüm dünküyle aynı tek fark öğle yemeğinden sonra 3 kaşık dondurma yedim🙈

Merhaba bugunki menum
Kahvalti 10.00
Peynirli yumurta biraz salatalik peynir zeytin bir dilim tam bugday ekmegi
Oglen 14.00 bir kase misir gevregi
Ara 16.00 yarim muz
Aksam yemegi 18.00
Bir ufak kase bulgur pilavi yarim firin patates iki kucuk tavuk pirzola firinda. Bir buyuk tabak coban salata

yarim saat basen ve karin antremani ogleden sonra. Aksamda bir saat tempolu yürüyüş
Su nekadar iciyorum bilmiyorum ama cok iciyorum. Cayin yaninda iki uc ufak lokum yeme ihtimalim var :)

Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta
Yarım porsiyon menemen
Çeyrek domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir
5 adet biber dolgulu zeytin

Öğle
10 adet çiğ badem ve siyah kuru üzüm
1 bardak sade kefir

Akşam 17:00
Bir porsiyon kuşbaşı et
3 sıkma çiğ köfte
Ayran

1 buçuk saat akşam yürüyüşü 2 litre su

Günaydın kızlar hafta sonu pek giremedim gene malumunuz :işsiz: sonuncu olmuşum bir de doğal olarak tabi :KK14:

Selam KK'nın güzel kadınları :KK3:

geçen cuma kızımın doğumgünü ile başlayan kaçamaklar serüvenine hafta boyunca noktayı koyamadığım için ve kilomda 100'ün üstünde olduğu için akılalmaz bir artı gördüm bu hafta tam olarak +3,2

önüme gelen her şeyi yemekle kalmadım gelmeyeni de getirttim. her gün istisnasız diyete başlamak kalori azaltmak adına kahvaltısız işe geldim ve günü kahve ile açtım. Öğle arası hep dışarıda hep kalorili beslendim yediklerim arasında kokoreç, pizza, iskender, çıtır tavuk, adana kebap var bi tek burger yememişim yani.. haftanın ortasından sonra kilo vereceğimden umudu kesen ben bildirim yapmayı da bıraktım böyle işte bi battı balık modu oldu yani

çok şükür takımımın ve kaptanımın desteği ile dengeli bir hafta sonu geçirdim tüm sosyalliğine rağmen bugünden itibaren de temiz güzel bi beslenme ile artının çoğunu eriteceğim inşallah :dua::dua:

ben ettim siz etmeyin diyerek sözlerime son veriyorum. kaçamağı kaçamak takip etmemeli, her zaman kaçamağı telafi edecek bir gün ve bir spor olmalı ardında.

kaçamaksız beslenmek maalesef mümkün olmuyor her zaman, ama kaçamakla zayıflamak pek tabi mümkün ayarını bilerek ve telafi ederek :KK51:
bir tatlı bir ana yemek paylaşayım sizinle

ana yemek bu akşamda yemeğim olacak tost makinesinde ızgara sebzeler

püf noktası tost makinesinde sebzeleri yağlı kağıtla pişirmek

istediğiniz her türlü sebze olur benim kombinim: kabak, patlıcan, biber

sebzeleri uzun uzun veya halka halka doğradıktan sonra çok az zeytinyağı ve tuz ile harmanlayarak yağlı kağıt üzerine diziyoruz üzerine de yağlı kağıt koyduğumuz sebzeler 10 dk.da pişiyorlar. tabağa aldığımız sebzelerin üzerine domates ve sarımsaklı sos yapıp döküyoruz. yanında yoğurt ve bir dilim kızarmış ekmekle güzel bir öğün oluyor.

tatlı olarak da sürekli yaptığım fit cookie tarifi vericem :kk77: adı her ne kadar fit de olsa tereyağ içeriğinden dolayı porsiyon kontrolü öneririm

125 gr kadar tereyağ
3 bardağ tb unu
hamur kabartma tozu
vanilya aroması (veya şekerli vanilin de olur)
1 çay bardağından biraz az keçiboynuzu özü (veya pişirilebilir farklı bir tatlandır4ıcı da olur)
1 yumurta
1 sb bitter damla çikolata

yumurta, tatlandırıcı ve tereyağı 2-3 dk çırpıyoruz. yağ oda sıcaklığında olacak. sonra unu elemeden ekliyoruz (tb olduğu için). hamur kabatma tozu ve vanilini de unutmayın :) bulamaç gibi olacak çok katı bi hamur olmuyor içine çikolataları ekleyip ıslak kaşıkla tepsiye porsiyonluyoruz tam 12 dk 170 C de pişirilecek hemen fırından alın. afiyet olsun

ilgili yerlere mesajlarımı yazdım buyrun siz de bakın

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Kahvaltı
IMG-20200726-WA0002.jpg

Sofradaki herşey yağsız pisirildi limonata da şekersiz sağlıklı zengin bir pazar kahvaltısı:KK36:

baldan ve tereyağdan 1 çay kaşığı acukadan da 1 tatlı kaşığı yedim Karpuz 1 dilim, üzüm yemedim, muzdan iki dilim

sonra denize gittik

3 gibi
1 sade kahve

4 gibi
2 mor erik
ceyrek seftali

5 gibi
1 mayalı poğaça

6 buçukta
1 kakaolu Max dondurma

Akşam (8 buçuk civarı)
Izgara tavuk kanat
Salata
Elim kadar lavaş

Nasılsın, toparlanabildin mi?
ahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyim ;))
bu aralar günlerim çok yoğun geçiyor ,aklım burada ama çok gelemiyorum inşallah bir düzene koyup tekrar menülerimi vermeye başlayacam....
cumaya tartı bakalım nediyecek ama aldım sankiiii :olamaz: :olamaz: :olamaz:

ahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyim :KK66:)
bu aralar günlerim çok yoğun geçiyor ,aklım burada ama çok gelemiyorum inşallah bir düzene koyup tekrar menülerimi vermeye başlayacam....
Sağlıklı ol da, kilo alsan da sorun değil 😉

ahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyim :KK66:)

benim de başkan yardımcılığı adayım sendin canım baya aktifsin düşünmez misin?

hiç yazan olmadı başka:KK37:

Back
X