Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar kızlar mutlu günler. Ben de bir türlü diyet moduna giremiyorum memleketten geldiğimden beri 68.1 in altına düşemedim sürekli 600 gr aşağı yukarı hareket halindeyim. Ben de izne 67.2 ile ayrılmıştım çabucak toparlarım inş. Yine tatlıların dibine vurdum paketli gıdaların. Sebebi belli işte kilo gitmemesinin. Bugün kesin kararlıyım artık hayatımdan bunları çıkaracağım. Son iki gündür şekerim ani yükseliyor sanırım kötü hissediyorum çeki düzen vermem lazım kendine. Benden de durumlar böyle. Nasıl bir şeyse hatalarımın ve yapmam gerekenlerin farkındayım ama motivasyonum hiç yok. Bugün pilatesime de tekrar dönüş yapacağım kendimi sıkı hissediyordum pilatesle şu an öyle değilim. Hayırlısı deyip başlıyorum :)

17 Temmuz'da 72,5 kilo ile izne ayrılmıştım.

Tatile çıkmadan önce tartıldığımda 73.8 kiloydum. O dönem çok ödemim vardı.

Tatilden döndüğüm ilk gün yani bayramın 3. günü (Pazar) 78.5 çıktım (akşam tok karnıma tartılmıştım). Dün tartıldığımda 76.3 kiloydum. Bu sabah tartıldığımda ise 75.2 kiloya indim. Tatilin ilk zamanlarında çok dikkat ettim. Hep porsiyon kontrollü gittim ama İzmir'e gelince ölçüyü ve dikkati bıraktım. Öncesinde seyahat halindeyken çok hareketliydim. O dağ senin, bu dağ benim, günlük adım sayım ortalama 17 bin civarıydı. İzmir'de salgından dolayı çok çıkmak istemedim dışarıya ve hareketsizlik ayrıca dikkatsizlik + olarak yansıdı. Cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek birlikte göreceğiz.
Kaptanım hoşgeldin. Senin ödem olarak baya etkiliyor kilonu hep böyle miydi? Allahtan seninki çabuk gidiyor yoksa insan kendini kötü hissediyor birden şişince. Hayırlısıyla gidecek bu kilolar

Nasıl beslenirsen beslen eğer kaçamak yapmazsan mutlaka kilo verirsin. Ama bu aralığa göre akşamı bu kadar erken kapatamazsın canım. Kahvaltı alışkanlığın zaten çok yok diye düşünüyorum. O nedenle akşam en son 19:00 da kapat yeme işini. Sabah yine kahvaltını yap. Öğle yemeğini ye ama saat 19:00 dan sonra sabaha kadar hiçbir şey yememen lazım. Bu kiloda IF senin için uygun değil bence. Senin tek sorunun porsiyon ayarlayamaman. Onun nedeni de kendine ayrı tabak hazırlamaman. Öğünlerde herkesin tabağını ayır mutlaka. Hem çocukların ne yediğini görürsün hem kendi ne yediğini anlarsın. Üç ana öğün ve öğle ile akşam arasına bir ara öğün seni çok güzel zayıflatır. Ama tek lokma kaçamak yapmaman lazım. Beyaz ekmek, patates, pirinç, hazır paketli gıdalardan uzak durman şart.

tamam kaptanım öyle yapayım o zaman kahvaltıyı çalışırken yapamıyorum hafta sonu da ilk öğünüm kahve oluyor üstüne kahvaltı yapıyorum çok ters insanım :KK53: anneme gidince çok daha rahat olucam düzenli bir şekilde öğünlerimi ayarlarım

hafta içi kahvaltı düzenini oturtucam artık kendime saat 10 gibi sade kahvem var 12'de yemekhaneye gidicem akşam 15 gibi güzel bir ara öğün yaparım saat 19 gibi de hafif bir akşam yemeği yiyeyim kilomun bir kısmını atana kadar akşam yiceksem yemekhane de pirinç de tüketmeme gerek kalmaz hem :rapci:

Tatilde zaten ister istemez IF olacak :KK53:

Kaptanım hoşgeldin. Senin ödem olarak baya etkiliyor kilonu hep böyle miydi? Allahtan seninki çabuk gidiyor yoksa insan kendini kötü hissediyor birden şişince. Hayırlısıyla gidecek bu kilolar

Tatilde ayakkabılarım ayaklarıma olmadı canım o kadar çok ödem vardı. Daha önce de belki hatırlarsın ellerim şişmişti kapanmamıştı. Bir sürü doktora gitmiştim. Sebebi bulunamamıştı. Alıştım artık bununla yaşamaya ama ideal kiloma indiğimde yine böyle olmaya devam ederse bu kez sonuna kadar araştıracağım. Oysa ki çok az tuz tüketen bir insanım.

Tatilde ayakkabılarım ayaklarıma olmadı canım o kadar çok ödem vardı. Daha önce de belki hatırlarsın ellerim şişmişti kapanmamıştı. Bir sürü doktora gitmiştim. Sebebi bulunamamıştı. Alıştım artık bununla yaşamaya ama ideal kiloma indiğimde yine böyle olmaya devam ederse bu kez sonuna kadar araştıracağım. Oysa ki çok az tuz tüketen bir insanım.
Yakın bir arkadaşımın durumu da senin gibi kızcağız azıcık turşu yese ya da bir şeyleri azıcık kaçırsa şişiyor. Dr a falan gitti bir şey çıkmadı onun da. Tabi muhakkak takip et kaptan belki ilerleyen süreçte tansiyon vs bir şeyler olarak karşına çıkacak inşallah olmaz tabi de bakarsın durumuna göre

Yakın bir arkadaşımın durumu da senin gibi kızcağız azıcık turşu yese ya da bir şeyleri azıcık kaçırsa şişiyor. Dr a falan gitti bir şey çıkmadı onun da. Tabi muhakkak takip et kaptan belki ilerleyen süreçte tansiyon vs bir şeyler olarak karşına çıkacak inşallah olmaz tabi de bakarsın durumuna göre

Aynen canım turşu yemeye korkuyorum, şalgam suyu içmeye korkuyorum. Öyle az buz da olmuyor. Resmen 2 kilo geliyor. Ama sadece tuz değilmiş ödem yapan. Hava sıcaklığı, az su içilmesi bir sürü şey etkiliyormuş.

Kullanıcı Adı : hedefyeniben
İsim (İsteğe Bağlı ): Esra
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1
.60
Kilonuz: 79,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Yaklaşık 9 yaşımdan beri her yaş için hafif kilolu, tombul biriydim. Zaman zaman diyetler yaptığım için kilomu 5-6 yıldır 70-75 arası koruyordum. Fakat pandemi süreci ve evlilik birleşince ilk kez 79,7 kiloyu tartıda gördüm.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha sağlıklı olmak, hemen yorulmamak, kendimi daha çok sevmek, özgüvenimi artırmak ve ayna karşısında kendimi kötü hissetmemek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Bir takıma alınmıştım fakat yarışmaya dahil olmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı : hedefyeniben
İsim (İsteğe Bağlı ): Esra
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1
.60
Kilonuz: 79,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Yaklaşık 9 yaşımdan beri her yaş için hafif kilolu, tombul biriydim. Zaman zaman diyetler yaptığım için kilomu 5-6 yıldır 70-75 arası koruyordum. Fakat pandemi süreci ve evlilik birleşince ilk kez 79,7 kiloyu tartıda gördüm.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha sağlıklı olmak, hemen yorulmamak, kendimi daha çok sevmek, özgüvenimi artırmak ve ayna karşısında kendimi kötü hissetmemek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Bir takıma alınmıştım fakat yarışmaya dahil olmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin Esra'cım aramıza. Ben Ebru. İnşallah sende bizimle birlikte 13. takımda hedefine ulaşacaksın. :KK36:

Kızlar , memleketten babam geldi o yüzden çok yoğunum gelemiyorum haberiniz olsun.. bu hafta denize gideceğiz çok hareketli geçiyor zamanım.. diyet zaten yapamıyorum beni liste paklayacak ..🤗

Kızlar , memleketten babam geldi o yüzden çok yoğunum gelemiyorum haberiniz olsun.. bu hafta denize gideceğiz çok hareketli geçiyor zamanım.. diyet zaten yapamıyorum beni liste paklayacak ..🤗

Gitmedin mi sen memlekete?

Kızlar profillerinizde kilolarınızı güncelleyin. Herkesin mesajının altında görünecek güncel kilosu :KK39:

Yaptım galiba ama altta seninki gibi açıklama görünmüyor kaptanım ya da ben mi göremedim

pessinus pessinus belki ben vücut kitle indeksi nin üstünde olduğum için açıklama vardır. Sen şu an normal sınırlar içerisindesin. Ama yine yazsa güzel olurdu.

pessinus pessinus evet canım denedim şimdi ben de normal sınırlara çektim kilomu. Yazı silindi. Sıkıntı yok yani yeşil alandasın mutlu ol :KK36: :KK36:

Kızlar profilde hesap ayarları kısmına girip en alta indiğinizde göreceksiniz kilolarınızı yazacağınız yeri. Herkes yazsın lütfen. Çok daha rahat değerlendireceğiz böylelikle birbirimizi.

Back
X