- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de spor olaymış 10 numara olacakmış.
Ama menü çok güzel
Geçmiş olsun canım umarım kolay geçmiştir operasyonun ve tahlillerin iyi çıkmıştır inşallahAyy hiç sorma bende bi kanama düzensizliği vardı.Neredeyse 1 aydır kesilmedi.Ultrasonda kan testinde bir şey bulamadılar.Küretaj yapıp bakalım dediler.Tam nasıl işlem bilmiyorum hastaneye geldim.Bekliyorum.
Teşekkür ederim![]()
Eve döndün mü canım? Dönmediysen daha zor oluyor başka yerde düzen kurmak ama sende şu an zayıflamış olmanın rahatlığı var. Sakın bırakma kendini Ayşegül. Çok zor gitti o kilolar. Yeniden gelmemeliler. Menü yaz lütfen.Kızlar burda sizin menülerinizi okuyup yorum yazıyorum ama bi kaç gündür benim menü yazacak yüzüm yok, çok dengesiz besleniyorum bu aralar
Acilen eski düzenime dönmem lazım, sizin menülerinizi okudukça kendimden utanıyorum![]()
Tam buğday ekmeğiyle iki dilimden yiyebilirsin kahvaltıda bence sakıncası yok. Aklımda olsun canın çok çektiğindeKızlar bu ara canım müthiş karışık tost çekiyor ama diyeti bozmak istemiyorum. Sabah kahvaltıda yesen mi yemesen mi siz ne dersiniz![]()
Bayramdan sonra ilk günlerde döneceğim inşallah canım, buraya geleli nerdeyse 6 hafta dolacak, ama en çok bu son haftalarda dengesiz beslendimEve döndün mü canım? Dönmediysen daha zor oluyor başka yerde düzen kurmak ama sende şu an zayıflamış olmanın rahatlığı var. Sakın bırakma kendini Ayşegül. Çok zor gitti o kilolar. Yeniden gelmemeliler. Menü yaz lütfen.
Teşekkür ederim kaptanım.Çok şükür bir sorun yok.Geçmiş olsun canım umarım kolay geçmiştir operasyonun ve tahlillerin iyi çıkmıştır inşallah![]()