Geçmiş olsun.Göz de hassas bir sey oldu mu en acıyan yer.İyiyim kaptanım, alerji gözüme vurdu tek gözüm şiş geziyorum bende 2 gündür, maske takmaktan sanırım alerjim iyice fena oldu en son gözüme vurdumenülerim çok düzensizleşti gene, akşama burdayım bi kendime getirin beni
Sağol cnm, aynen bide işim bilgisayarda olduğu için çok zorlanıyorum gözüm şişince falanGeçmiş olsun.Göz de hassas bir sey oldu mu en acıyan yer.
Diyetisyen kontrolundeyim canım üç günlük kamp yarın tartı günüm bitiyorBu diyetisyen listesi mi canım? Eğer öyle değilse sorun var. Yok diyetisyen kontrolündeysen mükemmel.
Bende çok kullanıyorum arada siliyorum bakıpNe kadar çok " ama " kelimesini kullanıyorum ben öyle. Şimdi fark ettim
Çok muntazam bi menüSelam kızlar
Sabah 9:30
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve kırmızı kapya biber, 3 tane siyah zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Öğle 12:30
Karışık meyveli nesfit yarım kase yoğurt ile
Ara 15:30
10 adet çiğ badem, 3 adet ceviz ve 3 adet gün kurusu
Akşam 18:00
1 kepçe kuru fasulye
1 kase tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı ve 2 yk yoğurt
Spor akşam 12 km yürüyüş gün içinde ufak tefek basen eritme hareketleri
Su 3 litre
Zamanını hatırlamıyorum öğlen bi ara türk kahvesi yanına küçük bir parça çikolata yedim üstüne sade soda içtim söylemezsem olmaz
Gayet güzel bi menü olmuş cnm, bende öğlenleri kuruyemişle falan geçirip 2 öğün yapmayı çok istiyorum ama çalıştığım dönemde beceremiyorum acayip acıkıyorumIyi aksamlar
Sabah 9 10 arası
Domatesli peynirli kepekli tost, sade kahve
Öğle 13.00
1 kupa ballı zencefili tarçınlı süt
Ara 16.30
1 avuç tuzsuz badem ve dut kurusu
Akşam 19.00
1 porsiyon etli patatesin sadece eti, 1 kase cacık, 3 parca brokoli
Su 2lt kadar
Spor yok 4.300 adım atmışım.
Günaydın bu arada kızlar
Günaydınlar kızlar
GünaydınGünaydın
Bu gene iyi önümüzdeki hafta mesai saatleri 08.00/16.30 olcak kahvaltı yapabilmek için 6 da falan kalkarım artıkGünaydınerkenci bugün herkes
LAydLiNe tabi veririm kaptanım.
1 salatalık bir kaç dal kıvırcık ya da marul yeşil soğan maydanoz dereotu (isteğe bağlı bir domates) isteyen farklı yeşilliklerde ekleyebilir.Benim damak tadıma bunlar uydugu için ben bunlarla yapıyorum.
2 yk lor peyniri - yada tuzsuz yarım yağlı peynir çeşitlerinden
2 tam ceviz içi
Hepsini ekliyorum.Üzerine yarım limon ve bir tatlı kaşığı doğal zeytinyağı ekleyip afiyetle yiyorum.Enfes lezzetli
Menülerimde yer alan salatalarda nar ekşisi kullanmıyorum.
Geçtinizmi dönüşümlüye siz cnm, biz hala aynı düzen devam ediyoruz, kamuya esnek çalışma geldi ama kararı kurum yöneticilerine bıraktılar sonuç her kurum kafasına göre takılıyogünaydın herkese pek uğrayamadım üç gündür. güya 1 hafta evdeyim dönüşümlü çalışıyorum valla eve daha çok yoruluyorum vallaama evde de caydırıcı az hareket çok kilo vermek için ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?