Günaydın canlarım bugün kampımın 3. Günü
3 gündür yediklerim
Sabah
3 yemek kaşığı çökelek 1 tane kapya biber domates salatalık 1 galeta
Ara Türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt icine pulbiber zerdeçal
1 tane galeta
Ara
Soda 3 ceviz
Yeşilçay gün kurusu
Akşam
2 kepce kabak çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata
Ara
Kiraz sapı 2 kaşık yaban mersini
3 yemek kaşığıYoğurt içine probiyotik
Şu 3 litre spor yok yarın listem değişecek artık spor da eklenecek insallah
LAydLiNe
Bir kenarda oturuyorum şimdilik canım ihtiyaç olmadı Allahtan şu ana kadar. Mümkün mertebe mesafeliyiz ama gördüğüm çocuklar bu duruma uyum sağlamakta zorlanıyor gariplerim teneffüste hala yakalamaca oynama peşindeler maskeler çenede ya da yok ellerini yıkamıyorlar vs vs nasıl olacak hu iş bilemedim
Çocuk onlar anlamazlar ki çok normal doğalarında oynamak varBir kenarda oturuyorum şimdilik canım ihtiyaç olmadı Allahtan şu ana kadar. Mümkün mertebe mesafeliyiz ama gördüğüm çocuklar bu duruma uyum sağlamakta zorlanıyor gariplerim teneffüste hala yakalamaca oynama peşindeler maskeler çenede ya da yok ellerini yıkamıyorlar vs vs nasıl olacak hu iş bilemedim
Hatırlatsak da inatla yıkamayan öğrenciler oldu. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz sanırım ya da eksik elini yıka diyoruz herkesin dokunduğu yere dokunmam ben deyip yerleri elliyor halbuki su ve sabun değil midir temizleyecek. Bir yerlerde sorun var da hayırlısı. Sürekli uyarı da bir yerden sonra duyarsızlaştırıyor maalesefÇocuk onlar anlamazlar ki çok normal doğalarında oynamak varAllah korusun hiçbirine bulaşmaz inşallah en suçsuz olanlar onlar her haltı yiyen yapan biz büyükler olan o zavallılara oluyor. Ellerini yıkamalarını maalesef ki sürekli hatırlatmanız gerekiyor. Orta okul lise grubuna sürekli hatırlatılıyor kaldı ki 1 ler ve anasınıfı ah ah
Amin inşallah kaptanımÇok zor onlar ve sizin için. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan.
Sorun maalesef ki ebeveynleri hocam onları düzeltmeden çocuklara hiçbir şey yaptıramayız. Büyük ihtimalle ebeveynleri her zaman ellerini yıkamıyor çocukta o yüzden gerek yok diyor. Bilirsiniz çocuklar ailenin aynasıdırHatırlatsak da inatla yıkamayan öğrenciler oldu. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz sanırım ya da eksik elini yıka diyoruz herkesin dokunduğu yere dokunmam ben deyip yerleri elliyor halbuki su ve sabun değil midir temizleyecek. Bir yerlerde sorun var da hayırlısı. Sürekli uyarı da bir yerden sonra duyarsızlaştırıyor maalesef
Kaptanım ben bi ara ellerimi vücudumdan ayrımaya çalışarak uyanıyordumO değil de psikolojik olarak hastalanacağız valla. Sürekli el yıkamaktan, dezenfektan kullanmaktan. Sürekli ellerim pismiş hissi var. Umarım ruhsal olarak da iyileşiriz bir an önce.
Kaptanım ben bi ara ellerimi vücudumdan ayrımaya çalışarak uyanıyordumVe ben bunu sadece 1 kere Konak’a gittiğim için yapıyordum ki sizi düşünemiyorum. Kafayı yerdim herhalde. İnsanlar anlayışsız zaten üstüne virüs hiç çekilir dert değil
İyiyim kaptanım, alerji gözüme vurdu tek gözüm şiş geziyorum bende 2 gündür, maske takmaktan sanırım alerjim iyice fena oldu en son gözüme vurdu
Bende dosya işleriyle uğraşıyorum, bir çok evrak dijital arşivde olsada elden ele de evrak çok geliyorBen evrak işiyle uğraşıyorum birde. O evraklar bütün hastaneyi dolaşıp geliyor hastayla birlikte. Biri üstüne aksırdı mı öksürdü mü belli değil. Ellemeyen kalmıyor kağıtları. Şükür kendimi frenleyebiliyorum yoksa bunun sonu kesin psikolojik hastalık.
Bende dosya işleriyle uğraşıyorum, bir çok evrak dijital arşivde olsada elden ele de evrak çok geliyorsürekli dezenfenktan sıkmaktan ellerim sertleşti
Bende öyleyim 3 tane el kremim var masadaSürekli krem sürmekten ben de çok yoruldumNormalde de çok krem süren bir insandım. Ellerim çok göz önünde olunca takılıyorum ellere Şimdi çok komiğim. Aralarda sürekli dezenfektan, sık sık ellerimi yıkıyorum zaten arkasından da krem sürüyorum. Ama sür yıka, sür yıka kısır bir döngü yaşıyorum Ama başarılıyım ellerim hala yumuşak
Ne zaman istersen yenisini yapalım rakibemKızlar, benim canlı derslerim ve 2 çocuğun da canlı ders ödev vs takibi olunca dağıldım iyice, yoğunluktan buraya çok gelemiyorum, kusura bakmayın. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama menülerimi oturtamadım daha, yazacak yüzüm yok
HatueL , senle yarıştığımız hafta iyi gaza gelmiştim yaa
Hele bir de bebekle çok daha zor.Ben topluyorum o dağıtıyor.kolay gelsin, ev toparlama zor iş.
Menü çok güzel hiç kaçamak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?