Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım dinamiti kendi ellerinle döşemişsin kimseye gerek kalmamış kısırdı 23 adet zeytindi nutellaydı

Saçmaladım dün zaten dedim ya eve gidince oluyor ne oluyorsa. Eve kadar iyiyim. Bu arada bugün sabah tartılmadım. Yarına sürpriz olacak bakalım. :süslü::süslü:

Kızlar ağasında içiyoruz biz hep kahvemizi. Acı kahve var biliyorsundur mutlaka oranın kahvesi harika gidiyor tüm kemeraltını dolaştıktan sonra. Bu sene biz de ilk kez hiç gitmedik kemer altına. O kalabalığa girmeye cesaret edemedim. Ortalık düzelsin de yine çok vapur turu yaparsın hiç üzülme :KK36:

Diğer hastalıkları da çıkar aklından. İllaki olacak diye bir şey yok. Sen tedbirini elden bırakma ve unutma her zaman erken teşhis çok önemli :KK39:
Eskisi gibi kalabalık değil ya kızlarağasında kahve için sıra beklerdik önceden şimdi bomboş nerdeyse aman nazar değmesin 🧿 Haftaya Kıbrısa dönüyorum artık hastalık bitene kadar gelmem muhtemelen çünkü çok sıkıntı oluyor bilet bulmak felan şu an. Kıbrıs hükümeti daha sıkı gibi buraya göre. Karantina olayı büyük sıkıntı oraya dönüşte şu an. Hastalıklara gelince bilip tedbirli olmak daha mantıklı diyorum işin dalgasındayım zaten Allah korusun yani aile büyüklerinden hatırladığım onların tedbirsiz olmasından kaynaklı bu hastalıklar ağırlaşmış zaten. Benim derdim bi gün çocuğum olursa onada aktaracak olmam. Genetik miras olarak hastalık bırakmaktan daha kötüsü yok resmen ya

Saçmaladım dün zaten dedim ya eve gidince oluyor ne oluyorsa. Eve kadar iyiyim. Bu arada bugün sabah tartılmadım. Yarına sürpriz olacak bakalım. :süslü::süslü:
Benim adetim bitmesine rağmen garip bi şişliğim var çok yürüyüş yapıyorum ondan mı acaba bilemedim. Tartıda artı görmedim ama kıyafetlerde öyle hissediyorum

Benim adetim bitmesine rağmen garip bi şişliğim var çok yürüyüş yapıyorum ondan mı acaba bilemedim. Tartıda artı görmedim ama kıyafetlerde öyle hissediyorum
Tuzlu bişeyler tükettiysen belki ondandır. Yürümek ödem yapmaz bence

B
Ben de stanley in termosu var. Hatta bu cuma bimde indirime girecek yine. Tavsiye ederim. Hiç soğutmuyor. Bi göz at bence.
Baktım şimdide o yanımda taşımak için büyük geldi bana cnm, o markanın yarım litrelik olanlarına bakmıştım ben internetten 300 küsür liraydı, alcaktımda hatta ama ürünün orjinalliğine güvenemedim, az para değil çünkü ürünleri 😄 sen nerden almıştında kaptanım internettenmi

B

Baktım şimdide o yanımda taşımak için büyük geldi bana cnm, o markanın yarım litrelik olanlarına bakmıştım ben internetten 300 küsür liraydı, alcaktımda hatta ama ürünün orjinalliğine güvenemedim, az para değil çünkü ürünleri 😄 sen nerden almıştında kaptanım internettenmi

Ben A101 den aldım canım 1 litreliğini. Kamplara giderken kullanıyorum. O zaman biraz daha bekle. Geçen yıl Bim' e küçüğü gelmişti. Fiyatları çok uygun oluyor buralarda. Ama küçükleri alırken ağız kısımlarını iyi kontrol et. Sorun çıkartabiliyor.

K krtp86 canım ben de korkmazın termos bardağı da var. O çok uzun sıcak tutmuyor ama öğleye kadar idare eder diye düşünüyorum. 8 saat normalde ama 4 saat sonra sıcaklığı azalmaya başlıyor.

Bende
K krtp86 canım ben de korkmazın termos bardağı da var. O çok uzun sıcak tutmuyor ama öğleye kadar idare eder diye düşünüyorum. 8 saat normalde ama 4 saat sonra sıcaklığı azalmaya başlıyor.
Bendede 3 tane farklı markalar var ama hiç biri uzun süre sıcak tutmuyo, belki normal insana sıcak olabilir gerçi şimdi haklarını yemiyim ben biraz cinsim çorbayı fokur fokur kaynatır içerim, keza çayıda az ılısa döker yeniden doldururum :KK53: eşim şok oluyo nası yanmıyosun sen diye 😂

Bende

Bendede 3 tane farklı markalar var ama hiç biri uzun süre sıcak tutmuyo, belki normal insana sıcak olabilir gerçi şimdi haklarını yemiyim ben biraz cinsim çorbayı fokur fokur kaynatır içerim, keza çayıda az ılısa döker yeniden doldururum :KK53: eşim şok oluyo nası yanmıyosun sen diye 😂

O zaman hiç bulaşma termos işine. Sadece stanly olduğu gibi kalıyor. Onun küçüğünü bul uygun fiyata :KK39:

İstanbulda olan arkadaşlar depremi hissetinizmi, kısa sürdü ben bi ara benmi uyduruyorum dedim ama herkes hissetmiş kurumda

telefonum bozuldu, ekran dokunmatik calismiyor, tabletten girdim simdi.
dunku menuyu yazmamisim
sabah 09.30 gibi
3 etimek ustune krem peynir domates salatalik, portakal suyu
ogle 13.30 15 arasi
oglumun arkadasinin ufak bir kutlamasi vardi orada 1 dilim kek,kahve
aksam 19.30
3 mucver, 3 kofte, 1 kase salata
spor yoktu, su 1.5lt kadar

İstanbulda olan arkadaşlar depremi hissetinizmi, kısa sürdü ben bi ara benmi uyduruyorum dedim ama herkes hissetmiş kurumda
Ben Ankara'dayım ama annemler hissetmemiş onlar İstanbul'da.Söz konusu İstanbul olunca yüreğim hopluyor.Allah korusun.

İyi akşamlar arkadaşlar 2 menü birden geldim.

Dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.00: Peynir domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa
Öğlen 14.00: 2 yumurtalı menemen + 1 dilim tb ekmek
17.00: Bir avuç leblebi 10 çiğ fındık 5 badem + maden suyu
19.30: Kabaklı yeşil mercimekli tarator

Su 2.5 lt yarım saat egzersiz

Bugünkü menüm ;
Kahvaltı 8.40: Bir yumurtalı omlet domates salatalık peynir 5 yeşil zeytin 2 ceviz
11.00: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.40:Bir tavuk şiş dürüm ve ayran
17.30: Sütlü türk kahvesi +1 hurma
19.30: Öğlenki kaçamaktan dolayı 1 küçük salkım üzim + 1 seftali

Suyu yatana kadar 3 e tamamlarım spor ev toplama

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; yulaf lapası
Öğlen 12.30; 4 tane ızgara köfte
Bol salata
Akşa 19.00; fırında palamut
Salata
Deniz börülcesi
Saat 08.00; 2 top dondurma
Su 2 litre

Yettimmmm cnm 😂 tam olarak senin gibiydim bende cnm 1.57 boyla 69 kiloyu gördüğüm gün aynada uzun uzun kendime bakıp depresyona girmiştim, bol giysem daha da kilolu görünüyodum dar giysem heryerden bişey taşıyo🤦‍♀️ o ara tüp bebek tedaviside gündemde dedim bu kiloyla hamile kalırsam sonrasını düşünemiyorum, başka bi takıma girdim ilk maceram öyle başladı 59 kiloya kadar indim o ara kimyasak gebelik geçirince takımı bıraktım, sonrasında baktım bi aşağı bi yukarı gidio geliyo kilo, vucudumdanda memnun değilim bu güzel takımla tanıştım ve burdakiler sayesinde özellikle spor yapan arkadaşlar sayesinde spora dahada yüklendim hitt kardiyo yapmaya başladım, 51 kiloya kadar düştüm ve inanılmaz sıkılaştım, hatta karın kaslarım bile oluştu yanlardan 😄 demem oki cnm motivasyon ve spor olmazsa olmazın olsun gerisi çorap söküğü gibi geliyo ❤ (çok uzun yazmışım kusura bakma cnm 😄)
Yok canım ne uzunu çok güzel açıklamışın. Çok mutlu oldum senin adına. Ben de önceden jillian michaels yapiyordum. Kosu bandi da ise yaramisti yillar once. Simdi eliptik var ama hergun zaman olmuyor. Sen ne yapiyordun hit kardio olarak? Birde ne sıklıkla yapıyordun?

polokey2244 polokey2244 tam da bu gün seni geçirdim aklımdan. Nerelerdesin? Nasılsın?
Ay gerçekmii :KK200: kalp kalbe karşı derleerr :KK36: bende ne yapayım tembelim canisi tembeel :işsiz: 72 lerdeyim :kızgın: birkaç gündür leslie yapıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama maşallah göbek aldı başını gitmiyo resmen koşuyor :KK11: sen nasılsın neler yapıyorsun özledim sizleri ya...

Günaydın kızlar kilo paylaşımımı yapayım saat itibariyle çok gerçekçi sonuçlar değil ama sağlık olsun
Geçen hafta 67.1
Bu hafta 66.8
Fark -300 gr. Daha fazlasını bekliyordum ama bekleyecek durumum yok ödemi. İşe gidiyorum. Bol eksili günler diliyorum herkese

Yok canım ne uzunu çok güzel açıklamışın. Çok mutlu oldum senin adına. Ben de önceden jillian michaels yapiyordum. Kosu bandi da ise yaramisti yillar once. Simdi eliptik var ama hergun zaman olmuyor. Sen ne yapiyordun hit kardio olarak? Birde ne sıklıkla yapıyordun?
Ben o dönem evden çalışıyodum cnm hemen hemen hergün yapıyodum 😊 youtubede ergin kırbaç var onun vidyolarını yaptım genelde 2 set şeklinde, çok farklı başka vidyolarda var hitt kardiyo yazınca çıkıyo, biraz ağır bi spor kalp tansiyon hastası olanların yapmaması lazım cnm ama en etkili spor bu oldu benim için

Back
X